Guregoru Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja pójdę na dyske z Dimanem na dzień dziadka [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 22:47_________________________________________________ nie A ty się nie odzywaj [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 22:46_________________________________________________Twoja praca wygląda jak mój urlop jasne............. No tak nic tylko forum i forum :polew:
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 dobra praca nie jest zła... co nie Mirek czy się robi czy się leży dyska w środę się należy
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 dobra praca nie jest zła... co nie Mirek czy się robi czy się leży dyska w środę się należy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 dobra praca nie jest zła... co nie Mirek czy się robi czy się leży dyska w środę się należy
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 a jutro prawie wolne :gwizdanie: Ja też tak jutro mam bo rano muszę skoczyć do Siemianowic to popołudniu będzie może ze 4 godzinki i do domu
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 Miron, Ty to jesteś przeehooooooj gadasz jak Hugo
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Miron, Ty to jesteś przeehooooooj gadasz jak Hugo Hugo Cie okłamuje a ja piszę serio
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Miron, Ty to jesteś przeehooooooj gadasz jak Hugo Hugo Cie okłamuje a ja piszę serio Hugo pisze po prostu bez przedrostka "prze" a te twoje "oooooo" zastępuje jednym "ó"
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gg6x8ThUuVk&feature=related
Patrikos28 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 student to ma jednak fajne życie :gwizdanie: dlaczego ja tak szybko skończyłem studia :wallbash:
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 student to ma jednak fajne życie :gwizdanie: dlaczego ja tak szybko skończyłem studia :wallbash: nie trzeba być studentem żeby się dobrze bawić :gwizdanie: wystarczy mieć wyrozumiałą dziewczynę/żonę a najlepiej wcale
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 do jutra lenie - nawet do 2950 nie chce Wam się dojechać
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 do jutra lenie - nawet do 2950 nie chce Wam się dojechać te leszcze z Krakowa szybko nas nie dogonią
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 student to ma jednak fajne życie :gwizdanie: dlaczego ja tak szybko skończyłem studia :wallbash: nie trzeba być studentem żeby się dobrze bawić :gwizdanie: wystarczy mieć wyrozumiałą dziewczynę/żonę a najlepiej wcale dokładnie - albo trzeba mieć dużo śmieci
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 student to ma jednak fajne życie :gwizdanie: dlaczego ja tak szybko skończyłem studia :wallbash: nie trzeba być studentem żeby się dobrze bawić :gwizdanie: wystarczy mieć wyrozumiałą dziewczynę/żonę a najlepiej wcale dokładnie - albo trzeba mieć dużo śmieci i worków do odkurzacza
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 Dorota wszędzie pozwala mi chodzić, myśli żę nie wiem, że to nie mój dzieciak
Patrikos28 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 do jutra lenie - nawet do 2950 nie chce Wam się dojechać
Rekomendowane odpowiedzi