miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 do jutra lenie - nawet do 2950 nie chce Wam się dojechać a Ty co mnie wyganiasz
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Dorota wszędzie pozwala mi chodzić, myśli żę nie wiem, że to nie mój dzieciak to żeś pojechał
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Ja też mykam Do jutra nie zapomnij się wytrzeć
Patrikos28 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 student to ma jednak fajne życie :gwizdanie: dlaczego ja tak szybko skończyłem studia :wallbash: nie trzeba być studentem żeby się dobrze bawić :gwizdanie: wystarczy mieć wyrozumiałą dziewczynę/żonę a najlepiej wcale oj Pucek widzę że nie byłeś studentem :gwizdanie: ja imprezowałem juz w liceum było pózniej studium policealne było :good: a na studiach było już :kox: no ale owszem imprezować można zawsze bez względu na szkołę [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 23:24_________________________________________________ Ja też mykam Do jutra
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 student to ma jednak fajne życie :gwizdanie: dlaczego ja tak szybko skończyłem studia :wallbash: nie trzeba być studentem żeby się dobrze bawić :gwizdanie: wystarczy mieć wyrozumiałą dziewczynę/żonę a najlepiej wcale oj Pucek widzę że nie byłeś studentem :gwizdanie: ja imprezowałem juz w liceum było pózniej studium policealne było :good: a na studiach było już :kox: no ale owszem imprezować można zawsze bez względu na szkołę i tu się mylisz... byłem studentem, rok zaliczony, ale po co mi studia o kierunku inżynier elektrotechnik skoro pracuję na górniczym :gwizdanie: a imprezy w liceum typu obalanie flaszki na geografii, wypuszczenie mega samolotu wprost pod radiowóz, wyrzucanie ławek przez okna, rzucanie się krzesłami, rzucanie się serkiem do smarowania, pomidorami, podrzucanie nauczycielom czosnku, ogólnie sporo tego było aaa i wycieczki...miałem zakaz
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja byłem cichy i spokojny chłopak, więc nie wiem z czego ten śmiech :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja byłem cichy i spokojny chłopak, więc nie wiem z czego ten śmiech :gwizdanie: rozwydrzony bachor :polew: nie no Pucek miałeś dobrze
Pucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja byłem cichy i spokojny chłopak, więc nie wiem z czego ten śmiech :gwizdanie: rozwydrzony bachor :polew: nie no Pucek miałeś dobrze no zawsze się coś działo :gwizdanie: już nie wspominam o nauczycielach z religii i tych innych ogólnie to chciałbym znów się cofnąć do liceum idę spać, jutro trzeba wstać wypoczęty
egon47 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jup myslalem ze szybciej to zejdzie ale Audi przygotowane pod chip
Patrikos28 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jup myslalem ze szybciej to zejdzie ale Audi przygotowane pod chip to kiedy chipsujesz i gdzie ? :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Wiekszosc pewnie juz wie Compoty jutro dlatego do tej pory w garazu siedzialem[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 00:09_________________________________________________ide do wanny
piterra Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a ja wróciłem zakochany :shocked: LOVELAS :polew: all
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Siema da rade zeby ktos mi z vagowac auto dzis do 10 rano ??
Rekomendowane odpowiedzi