Patrikos28 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Patrikosowi się pomyliło bo w czwartki jeździ na zloty eu do SK na żadne zloty czarownic nie jeżdzę :gwizdanie: Witam i spadam... jadę w pewne miejsce baajooo tak pewnie po felgi
mech15 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 witam koledzy nie ma czasu nic napisać , w żałobie jestem... ;( ;( tyle rzeczy do czytania na forum, ale niestety jutro wyjeżdżam do stolycy popracować, jakiś czas nie będę miał dostępu do forum ;( ;(
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a ja wróciłem Egon, pochwal się sam :gwizdanie: Patrikos...słabe to masz Miron, jak na razie to ciii :gwizdanie:
DOGI Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Po wielu dziejach postaram się co prawda nie na jutrzejszy ale myślę ze na przyszło tygodniowy wpaść wkońcu eSką i trzeba będzie nadrobć troche zaległości. Poza tym jeżeli na przyszły będzie pogoda to wezmę ze sobą takie sprytne urządzonko które zwie się G-TECH PRO i każdy będzie mógł się dowiedzieć troche prawdy o swoim autku
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ooo Dogi pytałem właśnie dzisiaj Mirona czy Ty jeszcze żyjesz
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 juz po programie hmmm chwalic sie czy nie [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 16:17_________________________________________________ale jedzie Pieknie [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 16:18_________________________________________________PODZIEKOWANIA dla naszego Prezesa Mirona :notworthy: gdyby nie ty niebylo by tej radochy
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 juz po programie hmmm chwalic sie czy nie [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 16:17_________________________________________________ale jedzie Pieknie pochwal się, no i napisz co masz zrobione
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 juz po programie hmmm chwalic sie czy nie [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 16:17_________________________________________________ale jedzie Pieknie pochwal się, no i napisz co masz zrobione Pucek niema sie czym chwalic jak porobie zdjecia wykresowa to dodam
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 juz po programie hmmm chwalic sie czy nie [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 16:17_________________________________________________ale jedzie Pieknie pochwal się, no i napisz co masz zrobione Pucek niema sie czym chwalic jak porobie zdjecia wykresowa to dodam no spoko spoko
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemano pany pucek egon chwalic mi sie tu zaraz
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja się nie mam czym chwalić jeszcze muszę poczekać :>
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemano pany pucek egon chwalic mi sie tu zaraz Jutro zobaczycie wykresy na spocie
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja się nie mam czym chwalić jeszcze muszę poczekać :> na co ty znowu musisz czekac nie robiles tego chipsa w końcu
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ale jest lepiej niz myslalem nawet Miron zrobil oczy
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemano pany pucek egon chwalic mi sie tu zaraz Jutro zobaczycie wykresy na spocie dawaj tera bo nie wiem czy jutro bede :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi