Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Egon no przyznaj się bo sam powiem Diman, przepływka kaput :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemano pany pucek egon chwalic mi sie tu zaraz Jutro zobaczycie wykresy na spocie dawaj tera bo nie wiem czy jutro bede :gwizdanie: Dobra pochwale sie z Seri mi wyplulo 166KM i 215NM a po chipe 201KM i 281NM :naughty: [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 17:42_________________________________________________Ukłon dla compsportu i dla Mirona
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemano pany pucek egon chwalic mi sie tu zaraz Jutro zobaczycie wykresy na spocie dawaj tera bo nie wiem czy jutro bede :gwizdanie: Dobra pochwale sie z Seri mi wyplulo 166KM i 215NM a po chipe 201KM i 281NM :naughty: [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 17:42_________________________________________________Ukłon dla compsportu i dla Mirona teraz weź i zobacz jakie masz turbo (czy nie czasem k03s) i jakie wtryski
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 201,5 egon... mi na wykresie wyszło skad wiesz kto Ci sie juz chwalil niop dokladnie 201,5KM ;p ale nie chcialem juz tego 0,5 Pisac
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 201,5 egon... mi na wykresie wyszło skad wiesz kto Ci sie juz chwalil niop dokladnie 201,5KM ;p ale nie chcialem juz tego 0,5 Pisac przeliczyłem to i wiedziałem już dawno
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemano pany pucek egon chwalic mi sie tu zaraz Jutro zobaczycie wykresy na spocie dawaj tera bo nie wiem czy jutro bede :gwizdanie: Dobra pochwale sie z Seri mi wyplulo 166KM i 215NM a po chipe 201KM i 281NM :naughty: [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 17:42_________________________________________________Ukłon dla compsportu i dla Mirona no stary jestem w szoku szacun Egon no przyznaj się bo sam powiem Diman, przepływka kaput :gwizdanie: przykro slyszec to dlatego cie tak objezdzalem
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Diman, będzie dobrze, nie ma programu, nie ma felg więc porażka na całej linii... najwidoczniej tak ma być
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemano pany pucek egon chwalic mi sie tu zaraz Jutro zobaczycie wykresy na spocie dawaj tera bo nie wiem czy jutro bede :gwizdanie: Dobra pochwale sie z Seri mi wyplulo 166KM i 215NM a po chipe 201KM i 281NM :naughty: [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 17:42_________________________________________________Ukłon dla compsportu i dla Mirona teraz weź i zobacz jakie masz turbo (czy nie czasem k03s) i jakie wtryski sam jestem ciekawy co mam czy Oti czy nie ale niechce mi sie rozkrecac [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 17:50_________________________________________________ siemano pany pucek egon chwalic mi sie tu zaraz Jutro zobaczycie wykresy na spocie dawaj tera bo nie wiem czy jutro bede :gwizdanie: Dobra pochwale sie z Seri mi wyplulo 166KM i 215NM a po chipe 201KM i 281NM :naughty: [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 17:42_________________________________________________Ukłon dla compsportu i dla Mirona no stary jestem w szoku szacun Egon no przyznaj się bo sam powiem Diman, przepływka kaput :gwizdanie: przykro slyszec to dlatego cie tak objezdzalem Ja tez jestem w szoku i Miron widac ze tez byl ze z AEB 201,5 KM po chipe
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Diman, będzie dobrze, nie ma programu, nie ma felg więc porażka na całej linii... najwidoczniej tak ma być no to cza isc na jakas dyske i sie dobrze zabawic przynajmniej
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no jutro idziemy mam nadzieje sk+sg = straszny dwór Katowice :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Diman, będzie dobrze, nie ma programu, nie ma felg więc porażka na całej linii... najwidoczniej tak ma być no to cza isc na jakas dyske i sie dobrze zabawic przynajmniej nie ma szans, jutro płacę za przepływkę więc znów kasa poszła, jestem mega spłukany :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Diman, będzie dobrze, nie ma programu, nie ma felg więc porażka na całej linii... najwidoczniej tak ma być no to cza isc na jakas dyske i sie dobrze zabawic przynajmniej nie ma szans, jutro płacę za przepływkę więc znów kasa poszła, jestem mega spłukany :gwizdanie: ja tez nie mam ale 5 dyszek jakos wyskrobiesz
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no jutro idziemy mam nadzieje sk+sg = straszny dwór Katowice :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no raczej [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 17:58_________________________________________________Egon gratki znowu będe musiał wydupcyć cały środek na strefe [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 17:59_________________________________________________ Diman, będzie dobrze, nie ma programu, nie ma felg więc porażka na całej linii... najwidoczniej tak ma być no to cza isc na jakas dyske i sie dobrze zabawic przynajmniej nie ma szans, jutro płacę za przepływkę więc znów kasa poszła, jestem mega spłukany :gwizdanie: zrobimy before party u mnie na chacie , ja mieszkam niedaleko strasznego i sie wstawimy za taniej a na imprezie po piwku i dawaj na parkiet
A-rek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 witam po dluzszej nieobecnosci Mirek odnośnie PW to... jeaaaa :oklaski: :laghing2: :th: Chyba wiem co ci napisał w tym PW :polew: po tej reakcji domyslilem sie jaka byla tresc PW wezmę ze sobą takie sprytne urządzonko które zwie się G-TECH PRO i każdy będzie mógł się dowiedzieć troche prawdy o swoim autku mam to samo urzadzonko i juz w zeszlym roku wozilem go na spoty ale malo chetnych bylo na skorzystanie :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no jutro idziemy mam nadzieje sk+sg = straszny dwór Katowice :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no raczej [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 17:58_________________________________________________Egon gratki znowu będe musiał wydupcyć cały środek na strefe [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 17:59_________________________________________________ Diman, będzie dobrze, nie ma programu, nie ma felg więc porażka na całej linii... najwidoczniej tak ma być no to cza isc na jakas dyske i sie dobrze zabawic przynajmniej nie ma szans, jutro płacę za przepływkę więc znów kasa poszła, jestem mega spłukany :gwizdanie: zrobimy before party u mnie na chacie , ja mieszkam niedaleko strasznego i sie wstawimy za taniej a na imprezie po piwku i dawaj na parkiet Dzieki
A-rek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Egon gratulacje przekroczenia granicy 2xx KM
MAJKI Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Diman, będzie dobrze, nie ma programu, nie ma felg więc porażka na całej linii... najwidoczniej tak ma być Pucek bedzie git ino musisz poczekać jeszcze widocznie to nie miało byc teraz,zobaczysz jak wymienisz przepływke pozniej 18 i w kwietniu auto bedzie miodzio
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Diman, będzie dobrze, nie ma programu, nie ma felg więc porażka na całej linii... najwidoczniej tak ma być Pucek bedzie git ino musisz poczekać jeszcze widocznie to nie miało byc teraz,zobaczysz jak wymienisz przepływke pozniej 18 i w kwietniu auto bedzie miodzio Dzięki Majkel Ogólnie to WIELKIE DZIĘKI dla Wszystkich którzy zainteresowali się moim problemem
Rekomendowane odpowiedzi