Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ale jestem wredny :> cóż, jakoś wyżyć się muszę :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 ale jestem wredny :> cóż, jakoś wyżyć się muszę :gwizdanie: przyjedź i mi jebnij
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ale jestem wredny :> cóż, jakoś wyżyć się muszę :gwizdanie: eeee taaam wredny.....fijolet juz sie czaji wyczuł impreze
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 ale jestem wredny :> cóż, jakoś wyżyć się muszę :gwizdanie: eeee taaam wredny.....fijolet juz sie czaji wyczuł impreze
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ale jestem wredny :> cóż, jakoś wyżyć się muszę :gwizdanie: przyjedź i mi jebnij do póki nie zrobią mi programu to muszę być miły
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 ale jestem wredny :> cóż, jakoś wyżyć się muszę :gwizdanie: przyjedź i mi jebnij do póki nie zrobią mi programu to muszę być miły to ja dzwonię do Patryka, że następnym razem będziesz sam - szykuj 1600zł
d4rk Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Jedzie dobrze ja jestem zadowolony coś mi się zdaje że latem szybko to sprzęgło będę wymieniał :gwizdanie: sprzeglo mialem wymienione rok temu mówię o sobie Wsumie egon jest w lepszej sytuacji bo w ośce przynajmniej kola zerwą przyczepność na niższych biegach, a znając Pucek twój styl jazdy... to może Twoje sprzęgło długo nie wytrzymać po dobrym programie
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 ja się chyba rozpije - za każde auto flaszka :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ale jestem wredny :> cóż, jakoś wyżyć się muszę :gwizdanie: przyjedź i mi jebnij do póki nie zrobią mi programu to muszę być miły to ja dzwonię do Patryka, że następnym razem będziesz sam - szykuj 1600zł ale Mireczku ja Ci nic nie zrobiłem koksie [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:30_________________________________________________ Jedzie dobrze ja jestem zadowolony coś mi się zdaje że latem szybko to sprzęgło będę wymieniał :gwizdanie: sprzeglo mialem wymienione rok temu mówię o sobie Wsumie egon jest w lepszej sytuacji bo w ośce przynajmniej kola zerwą przyczepność na niższych biegach, a znając Pucek twój styl jazdy... to może Twoje sprzęgło długo nie wytrzymać po dobrym programie moje sprzęgło już ma mega zjechaną tarczę i łapie mi na samej górze :gwizdanie: więc wymiana w tym roku na bank [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:31_________________________________________________ ja się chyba rozpije - za każde auto flaszka :gwizdanie: kupię Ci 3 strzały insuliny i będziemy kwita
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:33_________________________________________________
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 a ja jeszcze w robocie siedzę ...........ale za 15 min jadę do domciu
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek mozemy sie dogadac :polew: moja bierze insuline to ci opchne bez recepty :polew: :polew: Moron Ty masz ciężką robote :buhaha: naprawde :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 do jutra ida spac cza sie wyspac na jutro na razie Dziadku nie zapomnij zrobić strzału życia - insuliny a ja jeszcze w robocie siedzę ...........ale za 15 min jadę do domciu myślisz że ktoś Ci uwierzy?
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek mozemy sie dogadac :polew: moja bierze insuline to ci opchne bez recepty :polew: :polew: ja biore tylko ori [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:35_________________________________________________ do jutra ida spac cza sie wyspac na jutro na razie Dziadku nie zapomnij zrobić strzału życia - insuliny a ja jeszcze w robocie siedzę ...........ale za 15 min jadę do domciu myślisz że ktoś Ci uwierzy? nie musi - ale siedze
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek mozemy sie dogadac :polew: moja bierze insuline to ci opchne bez recepty :polew: :polew: ja myślę że ludzie biorący insulinę mają dość przejebane i nie należy żartować na ich temat
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek mozemy sie dogadac :polew: moja bierze insuline to ci opchne bez recepty :polew: :polew: ja myślę że ludzie biorący insulinę mają dość przejebane i nie należy żartować na ich temat gadasz jak klubowicz
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek mozemy sie dogadac :polew: moja bierze insuline to ci opchne bez recepty :polew: :polew: ja biore tylko ori dożuce Ci igły :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Miron, no patrz, tego jeszcze nie było, że Ty w pracy siedzisz Pucek mozemy sie dogadac :polew: moja bierze insuline to ci opchne bez recepty :polew: :polew: ja myślę że ludzie biorący insulinę mają dość przejebane i nie należy żartować na ich temat gadasz jak klubowicz jeeebaaany
Rekomendowane odpowiedzi