miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 w dodatku w Chudowie w pracu - nie w biurze:)
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek mozemy sie dogadac :polew: moja bierze insuline to ci opchne bez recepty :polew: :polew: ja myślę że ludzie biorący insulinę mają dość przejebane i nie należy żartować na ich temat Pucek można sie przyzwyczaic moja ma to 14 lat mozna sie przyzwyczic ale nie mozesz dac temu ciulstwu
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 dlatego jeszcze mnie czeka zasuwanie z furą do garażu
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 w dodatku w Chudowie to ja chyba nie wiem co to dokładnie za praca bo ostatnio mi pokazywałeś biurowiec w Knurowie, no chyba że w Chudowie masz następną fuchę :>
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dlatego jeszcze mnie czeka zasuwanie z furą do garażu ...ale nowe wtryski ,zero dymu ,to bedzie chwila
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 w dodatku w Chudowie to ja chyba nie wiem co to dokładnie za praca bo ostatnio mi pokazywałeś biurowiec w Knurowie, no chyba że w Chudowie masz następną fuchę :> dokładnie - to ta następna - dodatkowa [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:41_________________________________________________ dlatego jeszcze mnie czeka zasuwanie z furą do garażu ...ale nowe wtryski ,zero dymu ,to bedzie chwila :polew:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dlatego jeszcze mnie czeka zasuwanie z furą do garażu ...ale nowe wtryski ,zero dymu ,to bedzie chwila wyrabiasz się
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dlatego jeszcze mnie czeka zasuwanie z furą do garażu ...ale nowe wtryski ,zero dymu ,to bedzie chwila :polew: teraz to nikt Cie nie zauwazy :decayed:
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 dlatego jeszcze mnie czeka zasuwanie z furą do garażu ...ale nowe wtryski ,zero dymu ,to bedzie chwila :polew: teraz to nikt Cie nie zauwazy :decayed: włąśnie teraz tak - wtedy nie - w tych kłębach dymu
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wyrabiasz się ucze sie od NAJlepszych :notworthy: :notworthy: :polew:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dlatego jeszcze mnie czeka zasuwanie z furą do garażu ...ale nowe wtryski ,zero dymu ,to bedzie chwila :polew: teraz to nikt Cie nie zauwazy :decayed: jego auto jest tak rozpoznawalne... dzisiaj się znów to potwierdziło [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:44_________________________________________________ wyrabiasz się ucze sie od NAJlepszych :notworthy: :notworthy: :polew: spoko, może teraz Ci podam rękę na spocie
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dlatego jeszcze mnie czeka zasuwanie z furą do garażu ...ale nowe wtryski ,zero dymu ,to bedzie chwila :polew: teraz to nikt Cie nie zauwazy :decayed: jego auto jest tak rozpoznawalne... dzisiaj się znów to potwierdziło [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:44_________________________________________________ wyrabiasz się ucze sie od NAJlepszych :notworthy: :notworthy: :polew: spoko, może teraz Ci podam rękę na spocie ....Jeeeessssssooooooooooooooooooooooooo ;( bede juz o 18:30
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ok - śmigam na chatę - do jutra a to na chacie nie masz neta ?????????????????????
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ok - śmigam na chatę - do jutra nie wejdziesz? nie wierze...
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ok - śmigam na chatę - do jutra nie wejdziesz? nie wierze... :polew:
d4rk Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Prezesa nie ma o cisza, czyli widać kto jest spamerem.
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Prezesa nie ma o cisza, czyli widać kto jest spamerem. wystarczy wejść w statystyki i widać kto tu jest największym spamerem
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 to tez mykam bo mi mieso stygnie :gwizdanie: do jutra spamerzy do jutra różowy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi