Patrikos28 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Gregory - jutro balety :?: :naughty: gdzie to jutro szalejecie :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemka, byłes może po te lampki ? Jak jeszcze będą to jutro mogę ci podjechać i na spota przytachać. A co do piątkowej/sobotniej nocy to balety i lachonarium mile widziane
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemka, byłes może po te lampki ? Jak jeszcze będą to jutro mogę ci podjechać i na spota przytachać. A co do piątkowej/sobotniej nocy to balety i lachonarium mile widziane ehhhhh czyli widzę że nie mam wyjścia, jutro jedziemy na tany tany
gregory Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Gregory - jutro balety :?: :naughty: Nie wiem myślę, że trza to przedyskutować na zebraniu rady wyższej pod Forum jutro Najlepsze są spontany
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Gregory - jutro balety :?: :naughty: Nie wiem myślę, że trza to przedyskutować na zebraniu rady wyższej pod Forum jutro Najlepsze są spontany ok, czyli jutro obowiązuje -stroje imprezowa od razu :evil: wiem jak ta dyskusja się skończy :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wiem jak, ale nie wiem gdzie Miron bardzo polubił ten spiż...w sumie ja też
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemka, byłes może po te lampki ? Jak jeszcze będą to jutro mogę ci podjechać i na spota przytachać. A co do piątkowej/sobotniej nocy to balety i lachonarium mile widziane ehhhhh czyli widzę że nie mam wyjścia, jutro jedziemy na tany tany są jeszcze . to jak możesz to kup je no jadymy na tany chyba przyjade pierwszy raz pociągiem do SG
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wiem jak, ale nie wiem gdzie Miron bardzo polubił ten spiż...w sumie ja też jutro straszny dwór- w spizu sa chipendejsi - guru chciał isc
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wiem jak, ale nie wiem gdzie Miron bardzo polubił ten spiż...w sumie ja też ino jutro są geje [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 23:36_________________________________________________ wiem jak, ale nie wiem gdzie Miron bardzo polubił ten spiż...w sumie ja też jutro straszny dwór- w spizu sa chipendejsi - guru chciał isc ja słyszałem że Miron jutro ma jakąś fuche w kato
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wiem jak, ale nie wiem gdzie Miron bardzo polubił ten spiż...w sumie ja też ino jutro są geje [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 23:36_________________________________________________ wiem jak, ale nie wiem gdzie Miron bardzo polubił ten spiż...w sumie ja też jutro straszny dwór- w spizu sa chipendejsi - guru chciał isc ja słyszałem że Miron jutro ma jakąś fuche w kato myślisz, że będzie ich smarował oliwką przed występem? czy sam wystąpi ?
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wiem ze geje... podobno Guru jako "kapitan" ma tańczyc ja się zbieram spać :>
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja się zbieram spać :> a kiedy jedziesz na korekte ?
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wiem jak, ale nie wiem gdzie Miron bardzo polubił ten spiż...w sumie ja też jutro straszny dwór- w spizu sa chipendejsi - guru chciał isc wiem ze geje... podobno Guru jako "kapitan" ma tańczyc ja się zbieram spać :> Przeprosiny zbieram na PW
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja się zbieram spać :> a kiedy jedziesz na korekte ? nie ma z czego zrobić korekty dobra, przyznam się, wyszło mi 214 kuca :kox: a teraz idę spać :> baajooo
gregory Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 siemka, byłes może po te lampki ? Jak jeszcze będą to jutro mogę ci podjechać i na spota przytachać. A co do piątkowej/sobotniej nocy to balety i lachonarium mile widziane ehhhhh czyli widzę że nie mam wyjścia, jutro jedziemy na tany tany są jeszcze . to jak możesz to kup je no jadymy na tany chyba przyjade pierwszy raz pociągiem do SG No żebyś wiedział. Na spanie u Dimka to nawet liczę, nie możemy przeginać pały przeca [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 23:44_________________________________________________ wiem jak, ale nie wiem gdzie Miron bardzo polubił ten spiż...w sumie ja też ino jutro są geje [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 23:36_________________________________________________ wiem jak, ale nie wiem gdzie Miron bardzo polubił ten spiż...w sumie ja też jutro straszny dwór- w spizu sa chipendejsi - guru chciał isc ja słyszałem że Miron jutro ma jakąś fuche w kato myślisz, że będzie ich smarował oliwką przed występem? czy sam wystąpi ? W gadkach A4-Klub-u
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dobra ja się też zrywam do wyra Do jutra
krolu Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 kurcze, że nie ma was gdzie przenocować ;( ;(
gregory Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ja też zmykam, bo mnie oczka szczypią Krolu jutro pomyślimy, chyba że ktoś coś sam wymyśli do jutra. Do jutra ludziska
Rekomendowane odpowiedzi