gregory Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jestem :> Cieszysz się jakbyś zamoczył wczoraj
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jestem :> Cieszysz się jakbyś zamoczył wczoraj
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jestem :> Cieszysz się jakbyś zamoczył wczoraj :polew: :polew:
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jestem :> Cieszysz się jakbyś zamoczył wczoraj :polew:
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zazdrościcie? zależy ..bo jak złapałeś coś wenerycznego to nie
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zazdrościcie? zależy ..bo jak złapałeś coś wenerycznego to nie to zes pojechal
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zazdrościcie? zależy ..bo jak złapałeś coś wenerycznego to nie raczej nie Diman, to pozdrów Kaśkę :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zazdrościcie? zależy ..bo jak złapałeś coś wenerycznego to nie raczej nie to luz trzymaj tak dalej
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zazdrościcie? zależy ..bo jak złapałeś coś wenerycznego to nie raczej nie Diman, to pozdrów Kaśkę :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Diman, tylko nie nerwowo Ps. żarty masz szczescie ze przeprosiłeś bo ja juz prawie w aucie siedzialem i gonilem do ciebie
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pucek ma stałą.......................................................................dziurę :> ale w dolocie chyba
diman Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pucek ma stałą.......................................................................dziurę :> ale w dolocie chyba :polew:
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pucek ma stałą.......................................................................dziurę :> bij na drzewo... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dobra, panowie nie żartujemy już tu z kolegi Pucka- bo to są poważne sprawy sercowe... ja idę sobie i trochę się zdrzemnąć po tym jak ludzie z katowickich mnie spiły w lokalu o niskim standardzie..
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dobra, panowie nie żartujemy już tu z kolegi Pucka- bo to są poważne sprawy sercowe... ja idę sobie i trochę się zdrzemnąć po tym jak ludzie z katowickich mnie spiły w lokalu o niskim standardzie.. jeden mądry... ja nie wiem co się ostatnio dzieje z Gregorym :gwizdanie: tak mu bije na dekiel że szok Królu, aż tak bardzo? :gwizdanie: jednak imprezy z Gliwicami zawsze są na poziomie
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pucek byliśmy w knajpie - gdzie się siedziała na fotelach samochodowych - i nie było recaro :thumbdown: A tak na serio to knajpa za***ista :kox: - tylko laski słabe [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 17:26_________________________________________________A tylko katowicą udało się to co wam jeszcze nie - byłem na skraju wyczerpania i totalnej fazie- wykupiłem wszystkie reedsy w knajpie jakie były
Rekomendowane odpowiedzi