miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Zarząd dzieląc pkojami postanowił uszczęśliwić wszystkich proszących na PW o pokój 2-os. i nikomu nie odmawia a że pokoi 2 os. jest 16 a proszących o niego par jest 36 to już nie wina zarządu ja nie pisałem o pokój 2 osobowy :gwizdanie: liczyłem na jakąś szóstkę , może ósemkę a w niej same pary zawsze można trafić nie do swojego łóżka dobrze ,że moja tego nie czyta forum może nie czyta ale sms już poleciał a ja miałem nie miły sen :gwizdanie: jechałem z ojcem moim APU, jakoś ponad 240 km/h :> czyli po programie :gwizdanie: i wyleciałem z zakrętu w las aucie nic się nie stało :gwizdanie: muszę chyba zacząć uważać no racja Pucek trzeba uważać :gwizdanie: ja też się złapałem na tym ,że po programie na drodze staram sie nikomu nie odpuszczać - toż to jakiś we mnie wstąpił jak stroiłem gaz z Darkiem to prawie mieliśmy " Malina 210 ... jedziemy ..." prawie przejechaliśmy zjazd :gwizdanie: przy 210 to mój mały zawsze krzyczy, że jak mam tak mulić to on woli z mamą corsą jechać
A-rek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a jesli mowa o snach to moj tez dzisiaj byl zwiazany z predkoscia, autostrada i takimi tam..... :gwizdanie: łykłeś Mirona? dokladnie, skad wiesz? tylko jakies takie niebieskie te autko bylo :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 a jesli mowa o snach to moj tez dzisiaj byl zwiazany z predkoscia, autostrada i takimi tam..... :gwizdanie: łykłeś Mirona?
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Zarząd dzieląc pkojami postanowił uszczęśliwić wszystkich proszących na PW o pokój 2-os. i nikomu nie odmawia a że pokoi 2 os. jest 16 a proszących o niego par jest 36 to już nie wina zarządu ja nie pisałem o pokój 2 osobowy :gwizdanie: liczyłem na jakąś szóstkę , może ósemkę a w niej same pary zawsze można trafić nie do swojego łóżka dobrze ,że moja tego nie czyta forum może nie czyta ale sms już poleciał a ja miałem nie miły sen :gwizdanie: jechałem z ojcem moim APU, jakoś ponad 240 km/h :> czyli po programie :gwizdanie: i wyleciałem z zakrętu w las aucie nic się nie stało :gwizdanie: muszę chyba zacząć uważać no racja Pucek trzeba uważać :gwizdanie: ja też się złapałem na tym ,że po programie na drodze staram sie nikomu nie odpuszczać - toż to jakiś we mnie wstąpił jak stroiłem gaz z Darkiem to prawie mieliśmy " Malina 210 ... jedziemy ..." prawie przejechaliśmy zjazd :gwizdanie: przy 210 to mój mały zawsze krzyczy, że jak mam tak mulić to on woli z mamą corsą jechać co z niego wyrośnie , nowy Kubica :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 niestety ma wyłączony telefon :gwizdanie: Arek, zgadywałem bo nie chciałeś napisać o co dokładnie chodziło
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a jesli mowa o snach to moj tez dzisiaj byl zwiazany z predkoscia, autostrada i takimi tam..... :gwizdanie: łykłeś Mirona? dokladnie, skad wiesz? tylko jakies takie niebieskie te autko bylo :gwizdanie: Bo Miron jechał corsą na hidach
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 chyćcie się za robotę a Ty wypad na SK pustki tam
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no właśnie dziewczyny był bym zapomniał :gwizdanie: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :polew:
A-rek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 chyćcie się za robotę a Ty wypad na SK pustki tam bo wszyscy sa w szkole
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 chyćcie się za robotę a Ty wypad na SK pustki tam bo wszyscy sa w szkole no tak SK to tak jak SzKoła :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 chyćcie się za robotę a Ty wypad na SK pustki tam bo wszyscy sa w szkole żebyś wiedział [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 11:07_________________________________________________zaraz wam 3 koło bachnie
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 już szampana z lodówki wyciągam :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 zaraz wam 3 koło bachnie no chyba Miron jeszcze przed poludniem bedzie dzis baaaaardzo zadowolony :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 11:09_________________________________________________no i nie mowcie ze prezesa przy tym nie bedzie
Patrikos28 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 dzwoncie po Prezesa i odliczamy :gwizdanie: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi