diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no to spoko bo ja chyba nie swoje urodziny dla rodziny będę odprawiał w tym dniu czys ty na leb upadl nie masz innego dnia przeciez to omawialismy juz dwa tygodnie temu ja ci dam niemoge
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 muszę w ten wekend to odprawiać bo tydzień później jest Bukowina a potem święta [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________jeszcze mogę do Bukowiny nie jechać i odprawiać wtedy kiedy mam
bakuś Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 muszę w ten wekend to odprawiać bo tydzień później jest Bukowina a potem święta [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________jeszcze mogę do Bukowiny nie jechać i odprawiać wtedy kiedy mam Chętnie pojadę za Ciebie... :>
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 muszę w ten wekend to odprawiać bo tydzień później jest Bukowina a potem święta [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________jeszcze mogę do Bukowiny nie jechać i odprawiać wtedy kiedy mam to odprawiaj w piatek
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 muszę w ten wekend to odprawiać bo tydzień później jest Bukowina a potem święta [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________jeszcze mogę do Bukowiny nie jechać i odprawiać wtedy kiedy mam Chętnie pojadę za Ciebie... :> sa jeszcze miejsca...
bakuś Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 muszę w ten wekend to odprawiać bo tydzień później jest Bukowina a potem święta [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________jeszcze mogę do Bukowiny nie jechać i odprawiać wtedy kiedy mam Chętnie pojadę za Ciebie... :> sa jeszcze miejsca... o, to szukam tematu o wyjeździe. może coś z tego będzie. :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 muszę w ten wekend to odprawiać bo tydzień później jest Bukowina a potem święta [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________jeszcze mogę do Bukowiny nie jechać i odprawiać wtedy kiedy mam to odprawiaj w piatek w piątki są zloty i spiże :polew:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:41_________________________________________________ muszę w ten wekend to odprawiać bo tydzień później jest Bukowina a potem święta [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________jeszcze mogę do Bukowiny nie jechać i odprawiać wtedy kiedy mam Chętnie pojadę za Ciebie... :> sa jeszcze miejsca... o, to szukam tematu o wyjeździe. może coś z tego będzie. :gwizdanie:
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 w piątki są zloty i spiże :polew: 1 spot możesz odpuścić a do spiża można iść w środę
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 w piątki są zloty i spiże :polew: 1 spot możesz odpuścić a do spiża można iść w środę tyle gatki a tera sie wymiguje trudno bedzie bez niego
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 no chyba, że wpadnę na małą chwilke :gwizdanie:
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no chyba, że wpadnę na małą chwilke :gwizdanie: wpadniesz na tyle co nic**wg. definicji nic - to 0,7 na dwóch
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no chyba, że wpadnę na małą chwilke :gwizdanie: no i tu dobrze zaczynasz prawic dobra ja spadam spac bo jutro zebranie w robocie moze cza bedzie robote zmieniac nara no chyba, że wpadnę na małą chwilke :gwizdanie: wpadniesz na tyle co nic**wg. definicji nic - to 0,7 na dwóch :polew:
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 22:53_________________________________________________do jutra
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Miron [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:18_________________________________________________Dobra ja też spadam Do jutra [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:41_________________________________________________I zaś witam z rana jako pierwszy
Rekomendowane odpowiedzi