miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 widze że twarde tematy poruszacie jakie twarde - prawie damskie bym nawet powiedział
dawcav6 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 no wiesz zlot to konkretna sprawa anie sranie po krzakach :>
Patrikos28 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 no wiesz zlot to konkretna sprawa anie sranie po krzakach :>
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 no wiesz zlot to konkretna sprawa anie sranie po krzakach :> ............no jasne :>
Patrikos28 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 teraz trzeba zdecydować czy robimy jakieś koszulki czy nie :gwizdanie: no właśnie robimy coś czy nie ja bym był za
Patrikos28 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 to co trzeba założyć jakiś wątek :gwizdanie: W sumie A-rek by robił te T-shirty , tylko czy znajdzie czas na ogarnięcie tematu :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 PIĘTRO II 21A ANTONIO + MONIKA, FAZY, ŁEPSKI 22A GILI + GOSIA, LODÓWA + PATRYCJA 23A BULCZAS + MONIKA, MARCIN J + IWONKA 24A DIMAN + KAŚKA 25A STANLEY + BASIA, MAXITO + KINGA 26A CZESTER + OLA, PATRIKOS + ANIA 27A GUREGORU, TOMI1218, KEŻOR, KĘDZIOR 28A MIRON + DOROTA 29A GREGORY, PUCEK, KROLU, EGON47 30A SOKOLNH + EWELINA [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 13:16_________________________________________________ Keżor, jak ostatnio gadałem z Mironem to mi się dziad nie przyznał [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 13:08_________________________________________________to nic, idę na obiad a potem jadę zakładać nowy lacz może się zlituję i pokażę foto :> aaa i potem dalej akcja "garaż" :gwizdanie: baaajoo pytałes mnie o czwartek ? kiedy jadę i o której będę wiedział na 100% w tygodniu wyjazdu Pieknie pokoje podzielone bedzie sie dzialo juz to widze tak po zatym to
egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 chlopaki takie swiece potrzebuje ?? http://www.allegro.pl/item915607410_swieca_ngk_v_line_37_pfr6q_f_vat.html
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 chlopaki takie swiece potrzebuje ?? http://www.allegro.pl/item915607410_swieca_ngk_v_line_37_pfr6q_f_vat.html to sie zamów
egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 zresztą zobaczę po programie, co z tego będzie, bo zaczynam mieć dosyć tego auta mówiłem że jak kupię Q to pojadę, więc chciałbym też tego dotrzymać, może być tak że pojadę sam i zapłacę za całe paliwo, to nie przeszkoda dokladnie pucek ja robie tak samo i co z tego ze bena wyniesie gdzies 250zk
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 zresztą zobaczę po programie, co z tego będzie, bo zaczynam mieć dosyć tego auta mówiłem że jak kupię Q to pojadę, więc chciałbym też tego dotrzymać, może być tak że pojadę sam i zapłacę za całe paliwo, to nie przeszkoda dokladnie pucek ja robie tak samo i co z tego ze bena wyniesie gdzies 250zk jak mi wyjdzie mniej koni to wcale nie jadę :gwizdanie: felgi na aucie, właśnie wrzucam foty na kompa, ale raczej ich nie pokaże napisze tylko tyle - JEST za***iście
Patrikos28 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 zresztą zobaczę po programie, co z tego będzie, bo zaczynam mieć dosyć tego auta mówiłem że jak kupię Q to pojadę, więc chciałbym też tego dotrzymać, może być tak że pojadę sam i zapłacę za całe paliwo, to nie przeszkoda dokladnie pucek ja robie tak samo i co z tego ze bena wyniesie gdzies 250zk no tak kasa pójdzie :gwizdanie: mi jakieś 100zł - 120zł [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 15:59_________________________________________________ zresztą zobaczę po programie, co z tego będzie, bo zaczynam mieć dosyć tego auta mówiłem że jak kupię Q to pojadę, więc chciałbym też tego dotrzymać, może być tak że pojadę sam i zapłacę za całe paliwo, to nie przeszkoda dokladnie pucek ja robie tak samo i co z tego ze bena wyniesie gdzies 250zk jak mi wyjdzie mniej koni to wcale nie jadę :gwizdanie: felgi na aucie, właśnie wrzucam foty na kompa, ale raczej ich nie pokaże napisze tylko tyle - JEST za***iście Pucol poka foty :kox:
egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 marzysz poka [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:03_________________________________________________Pucek dostales esa mojego dzis??:>
Rekomendowane odpowiedzi