Patrikos28 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 z rana [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 06:34_________________________________________________Pucek a jakie gumy kupiłeś ?
Bulik Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 ... i do roboty ;( ...jakby mi sie chciało tak jak mi sie niechce :gwizdanie: no to udanego dnia [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 07:55_________________________________________________ ...............ale mnie wnerwiacie....................a potem chodzi taki jeden z drugim i wymyśla, ze ja fury nie daję :gwizdanie: nie denerwuj sie dziadku kazdy ma gębe,i nikt nie potrzebuje adwokata :polew: (chyba) tymbardziej zeby sie karnąc kogos autem [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 08:02_________________________________________________ wiesz za kogo sie bierzemy bulik w piątek :bicz3: no baa miodzio moder
diman Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 a ty zaś wolne masz?? a no niestety co zrobisz
piterra Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 a mnie nie chcą zwolnić banda jedna i chyba będę musiał porzucenie zrobić
diman Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 a mnie nie chcą zwolnić banda jedna i chyba będę musiał porzucenie zrobić to tak jak mnie wczoraj im to proponowalem i nic z tego
piterra Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 jak mnie wqrwią to wyqrwie jakiemuś ciulowi i sami mnie wy***ią
A-rek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 oni nie moga zwolnic, za duzo by ich to kosztowalo a to ja wczoraj mialem "mile" zaskoczenie w pracy, dostalem podwyzke.... .... az 50 gr brutto
Guregoru Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 jak mnie wqrwią to wyqrwie jakiemuś ciulowi i sami mnie wy***ią Żeby przypadkiem ci nie oddał zanim cię wywalą
diman Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 oni nie moga zwolnic, za duzo by ich to kosztowalo a to ja wczoraj mialem "mile" zaskoczenie w pracy, dostalem podwyzke.... .... az 50 gr brutto no to ci podwyższyli u lala
A-rek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 oni nie moga zwolnic, za duzo by ich to kosztowalo a to ja wczoraj mialem "mile" zaskoczenie w pracy, dostalem podwyzke.... .... az 50 gr brutto no to ci podwyższyli u lala normalnie zyc nie umierac jak mnie wqrwią to wyqrwie jakiemuś ciulowi i sami mnie wy***ią Żeby przypadkiem ci nie oddał zanim cię wywalą nie wierzysz w Pitka
Guregoru Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 jak mnie wqrwią to wyqrwie jakiemuś ciulowi i sami mnie wy***ią Żeby przypadkiem ci nie oddał zanim cię wywalą nie wierzysz w Pitka Nie no wierzę
diman Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 oni nie moga zwolnic, za duzo by ich to kosztowalo a to ja wczoraj mialem "mile" zaskoczenie w pracy, dostalem podwyzke.... .... az 50 gr brutto no to ci podwyższyli u lala normalnie zyc nie umierac jak mnie wqrwią to wyqrwie jakiemuś ciulowi i sami mnie wy***ią Żeby przypadkiem ci nie oddał zanim cię wywalą nie wierzysz w Pitka teraz to pakuj walizy i do egiptu wal na wczasy
piterra Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 jak mnie wqrwią to wyqrwie jakiemuś ciulowi i sami mnie wy***ią Żeby przypadkiem ci nie oddał zanim cię wywalą ale jak jebne mu kluczem 70'ką to raczej nawet nie kwiknie a co dopiero miałby oddać
diman Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 jak mnie wqrwią to wyqrwie jakiemuś ciulowi i sami mnie wy***ią Żeby przypadkiem ci nie oddał zanim cię wywalą ale jak jebne mu kluczem 70'ką to raczej nawet nie kwiknie a co dopiero miałby oddać ty moze wprawadz dykusje lepiej bo jeszcze siedziedz pojdziesz i tyle bedzie z tych twoich czynow :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi