gregory Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Pucek ty i romantyk :polew: dobrze dzisiaj kawałami sadzisz geju... kto jak kto ale Ty wierzyć nie musisz No tak pewnie wszyscy inni uwierzyli Pucek się dopiero przed nami otwiera, jeszcze trochę potrwa zanim pokaże swoją prawdziwą naturę czułego romantyka
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Mirek miałeś coś wczoraj załatwić :gwizdanie: wiem - ale wszyscy na Was leją :gwizdanie: czyżby pokoik 2 osobowy? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Pucek ty i romantyk :polew: dobrze dzisiaj kawałami sadzisz geju... kto jak kto ale Ty wierzyć nie musisz No tak pewnie wszyscy inni uwierzyli Pucek się dopiero przed nami otwiera, jeszcze trochę potrwa zanim pokaże swoją prawdziwą naturę czułego romantyka Aha Mirek miałeś coś wczoraj załatwić :gwizdanie: wiem - ale wszyscy na Was leją :gwizdanie: ;(
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Pucek ty i romantyk :polew: dobrze dzisiaj kawałami sadzisz geju... kto jak kto ale Ty wierzyć nie musisz No tak pewnie wszyscy inni uwierzyli Pucek się dopiero przed nami otwiera, jeszcze trochę potrwa zanim pokaże swoją prawdziwą naturę czułego romantyka tak, będę wpadał na spoty z różami
gregory Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 O to jest ciekawy wątek :polew: (patrzcie w jakim dziale ) http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_chip_do_18t_aeb-t122095.0.html Konkretny koleś, w wątku napisał "jak w temacie"
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Mirek miałeś coś wczoraj załatwić :gwizdanie: wiem - ale wszyscy na Was leją :gwizdanie: czyżby pokoik 2 osobowy? :gwizdanie: Nie miał załatwić prezent dla ciebie:
miron78 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 bo film trwa ponad 3 godziny podają, że trwa 156min
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Pucek ty i romantyk :polew: dobrze dzisiaj kawałami sadzisz geju... kto jak kto ale Ty wierzyć nie musisz No tak pewnie wszyscy inni uwierzyli Pucek się dopiero przed nami otwiera, jeszcze trochę potrwa zanim pokaże swoją prawdziwą naturę czułego romantyka to jest jak z rezaniem pomalu do przodu
Pucek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 bo film trwa ponad 3 godziny podają, że trwa 156min do przerwy na reklamy albo wyświetlają w 2 odcinkach Guru, przesadziłeś
miron78 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Mirek miałeś coś wczoraj załatwić :gwizdanie: wiem - ale wszyscy na Was leją :gwizdanie: czyżby pokoik 2 osobowy? :gwizdanie: Nie miał załatwić prezent dla ciebie: Ps. Guru w tej sprawie narazie nie będzie nic zmieniane
miron78 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Pucek już wiem skąd pomysł na nick - byłeś w sklepie zoologicznym, przechodziłeś koło działu "wszystko do wyczochrania szyszyla", zobaczyłeś płyn, nazwa utkwiła Ci w pamięci.....................i mamy Pucka ...........
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Pucek już wiem skąd pomysł na nick - byłeś w sklepie zoologicznym, przechodziłeś koło działu "wszystko do wyczochrania szyszyla", zobaczyłeś płyn, nazwa utkwiła Ci w pamięci.....................i mamy Pucka ........... :polew:
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Pucek już wiem skąd pomysł na nick - byłeś w sklepie zoologicznym, przechodziłeś koło działu "wszystko do wyczochrania szyszyla", zobaczyłeś płyn, nazwa utkwiła Ci w pamięci.....................i mamy Pucka ........... :nabijasie:
M@rk Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Witam ponownie troszkę znowu mnie nie było ale teraz zacząłem przesiadywać na forum A3 i muszę się podzielić informacjami z mojego odczucia co do tego forum i boki zrywać tam chyba same małe dzieci piszą zero konkretnych odpowiedzi w działach takich jak warsztat , zrób to sam itp. szukasz szukasz i szukasz i nic.... do d*py tam jest mówiąc krótko kolego bardzo długo Cię tu nie było - jeżeli chcesz tu pisać - najpierw musisz zrobić przelew a kto tutaj takim cwaniakiem się stał ??
gregory Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 za***isty Videoklip: [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 19:13_________________________________________________ Pucek już wiem skąd pomysł na nick - byłeś w sklepie zoologicznym, przechodziłeś koło działu "wszystko do wyczochrania szyszyla", zobaczyłeś płyn, nazwa utkwiła Ci w pamięci.....................i mamy Pucka ........... A ja myślałem, że to przez to że non stop pucował swoją furę :>
miron78 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Witam ponownie troszkę znowu mnie nie było ale teraz zacząłem przesiadywać na forum A3 i muszę się podzielić informacjami z mojego odczucia co do tego forum i boki zrywać tam chyba same małe dzieci piszą zero konkretnych odpowiedzi w działach takich jak warsztat , zrób to sam itp. szukasz szukasz i szukasz i nic.... do d*py tam jest mówiąc krótko kolego bardzo długo Cię tu nie było - jeżeli chcesz tu pisać - najpierw musisz zrobić przelew zmienił się regulamin - nie możesz ot tak sobie tu wchodzić i pisać bo Cię zbanują - wal szybko przelew [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 19:15_________________________________________________ za***isty Videoklip: [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 19:13_________________________________________________ Pucek już wiem skąd pomysł na nick - byłeś w sklepie zoologicznym, przechodziłeś koło działu "wszystko do wyczochrania szyszyla", zobaczyłeś płyn, nazwa utkwiła Ci w pamięci.....................i mamy Pucka ........... A ja myślałem, że to przez to że non stop pucował swoją furę :> to od Pucowania szynszyla
M@rk Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 widzę ze kolejny cwaniak się odezwał i ja kurcze mieszkam w Knurowie
miron78 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 widzę ze kolejny cwaniak się odezwał i ja kurcze mieszkam w Knurowie to nie musisz robić przelewu - możesz przybiec z kasa - ja już schodzę
M@rk Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 no no.... To troszkę zmarzniesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi