piterra Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja też jestem wqrwiony takie świetne warunki na pośmiganie na desce a ja nie mam czasu ani forsy na wypad w góry :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
diman Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja też jestem wqrwiony takie świetne warunki na pośmiganie na desce a ja nie mam czasu ani forsy na wypad w góry :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ja chce wiosny a ty mi tu k**wa wyjezdzasz z wypadem na narty
piterra Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja też jestem wqrwiony takie świetne warunki na pośmiganie na desce a ja nie mam czasu ani forsy na wypad w góry :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ja chce wiosny a ty mi tu ku***a wyjezdzasz z wypadem na narty
diman Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja też jestem wqrwiony takie świetne warunki na pośmiganie na desce a ja nie mam czasu ani forsy na wypad w góry :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ja chce wiosny a ty mi tu ku***a wyjezdzasz z wypadem na narty sam se to biale gówno
keżor Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no na deche bym śmignął , ale z miasta to:
diman Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no na deche bym śmignął , ale z miasta to: :polew:
piterra Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no na deche bym śmignął , ale z miasta to: Ty katowicka Mendo myślisz że wpierdzielasz 'powder' to się możesz napinać, jak ja cię dorwę "Kjeżor nu pagadi " :polew: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no na deche bym śmignął , ale z miasta to: Ty katowicka Mendo myślisz że wpierdzielasz 'powder' to się możesz napinać, jak ja cię dorwę "Kjeżor nu pagadi " :polew: :polew: :polew: :polew: ej nie nie nie , poczekaj aż skończe cykl i wtedy :polew:
piterra Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no na deche bym śmignął , ale z miasta to: Ty katowicka Mendo myślisz że wpierdzielasz 'powder' to się możesz napinać, jak ja cię dorwę "Kjeżor nu pagadi " :polew: :polew: :polew: :polew: ej nie nie nie , poczekaj aż skończe cykl i wtedy :polew: jak ja Ci zrobię cykl To zobaczysz jakie Ci mięśnie urosną :polew:
piterra Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ide ku***a na siłke nie idź bo sypie white shit
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 siema wszystkim Ty katowicka Mendo myślisz że wpierdzielasz 'powder' to się możesz napinać, jak ja cię dorwę "Kjeżor nu pagadi " :polew: :polew: :polew: :polew: Keżor wcina cukier puder i myśli że to koksy :polew:
keżor Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 nie ide , bo mi w piwnicy sie jakiś kabel stopił od pieca i jebie
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 nie ide , bo mi w piwnicy sie jakiś kabel stopił od pieca i jebie każda wymówka dobra :gwizdanie:
keżor Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 nie ide , bo mi w piwnicy sie jakiś kabel stopił od pieca i jebie każda wymówka dobra :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 nie ide , bo mi w piwnicy sie jakiś kabel stopił od pieca i jebie każda wymówka dobra :gwizdanie: jaki wrażliwy :polew:
bish - kopt Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 siemka widze co niektórzy cykle mają już poukładane na wiosne ale nic z tego - zima chopy, na narty trza wydupiać jeszcze w tym tydniu
Patrikos28 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 siemka widze co niektórzy cykle mają już poukładane na wiosne ale nic z tego - zima chopy, na narty trza wydupiać jeszcze w tym tydniu popieram sam bym skoczył na nartki , tylko kapusta sie nie zgadza [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 16:13_________________________________________________tak wogóle Bish to [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 16:14_________________________________________________ prawie wyrwałem 500zl mandatu podwojna ciagla, a ja w lewoskrecie wjezdzalem na stacje :gwizdanie: wtem... pojawili sie ONI - istnie z nieba- "po tankowaniu zapraszamy do srodka" postanowilem przyjac postawe "na biednego studenta" - (dobrze ze nie jezdze audica teraz, tylko mam micre od matki ) ... tankuje za 20 dychy... szukam drobnych po kieszeniach i ze spuszczona glowa ide placic ;( siadam a gosc mi - no widze ze sie spieszylo... ... wie pan jak to jest... ledwo na oparach sie toczylem, pierwsza stacja... to dokladnie sie rozgladnalem i no poprostu musialem wjechac bo nie chcialem pchac w taka pogode... tyle ze was nie zauwazylem od gadki do gadki... doszlo do tego ze sposobem ... "panie 500 zl to sa moje miesieczne zarobki, z czego ja bede zyc" udalo mi sie ich urobic... zakonczylo sie na rutynowej kontroli... tylko ze pojawił sie moj epicki blad standard daje papiery gosc czyta dowod - 2 razy sprawdza marke rejestracje... i mowi "faktycznie sie nie przelewa" a4 turbo w benzynie - bida az piszczy dalem dowod rejestracyjny z audi myslalem ze zrobie w spodnie - na szczescie przekonałem ich ze auto zarejestrowane jest na mnie zeby mi lecialy znizki CO ZA DZIEN! ale urwał Urzekła mnie Twoja historia :D :D
Rekomendowane odpowiedzi