Pucek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja też dzisiaj szybciej pójdę spać, rano trzeba wstawać no to zmykamy zmykamy i zamykamy
krolu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 ma tu ktoś pojecie, co może stukać w tylnim kole ? łączniki stabilizatorów ? tuleje wahacza ?? ja nie mam zielonego pojęcia... :?: :?:
bish - kopt Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 .........ten i ta kawa pierwsza jest o 7, druga o 10, no co? Krolu jedz z autem na szarpak bo to takie wróżenie z fusów, tam może być tuleja albo łącznik stabilizatora lub tuleja na wachaczu
miron78 Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 ma tu ktoś pojecie, co może stukać w tylnim kole ? łączniki stabilizatorów ? tuleje wahacza ?? ja nie mam zielonego pojęcia... :?: :?: ........Krolu - jakbyś chciał auto zmienić to mam jedno godne polecenia
bish - kopt Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 ma tu ktoś pojecie, co może stukać w tylnim kole ? łączniki stabilizatorów ? tuleje wahacza ?? ja nie mam zielonego pojęcia... :?: :?: ........Krolu - jakbyś chciał auto zmienić to mam jedno godne polecenia ciekawe coś ty tam znowu wymiślił rozumiem że to coś specjalnego
czester Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Witam Krolu stukac moze ci krzywa felga, lacznik stabilizatora, lozysko (to raczej huczec, ale moglo sie odkrecic) belka mogla ci sie odkrecic, amortyzator moze stukac, sprezyna mogla peknac, tuleja belki, i pewnie jeszcze troche innych rzeczy P.s. z kim moglbym sie do Katowic zabrac ?
krolu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 ma tu ktoś pojecie, co może stukać w tylnim kole ? łączniki stabilizatorów ? tuleje wahacza ?? ja nie mam zielonego pojęcia... :?: :?: ........Krolu - jakbyś chciał auto zmienić to mam jedno godne polecenia brakuje mi jakieś 40 tys ... :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 11:14_________________________________________________Podjadę dziś na szarpaki...
krolu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Krolu ja bym zaczal od zdjecia kola zrobiłem to wczoraj i nic
dawcav6 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 coś cichutko tu dziś wszyscy chyba zajęci pracą :>
krolu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 ja rezam: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi