dawcav6 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 a ja myślałem że ty tylko kabelki i komp a tu prosze :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 a ja myślałem że ty tylko kabelki i komp a tu prosze :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba rezać
miron78 Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 a ja już z Puckiem po modach - niech sam się chwali
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 No i ja nareszcie dorwałem się do neta Pucek pochwal się kolegom, niech wiedzą że z tobą nie ma teraz żartów
miron78 Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 No i ja nareszcie dorwałem się do neta Pucek pochwal się kolegom, niech wiedzą że z tobą nie ma teraz żartów teraz już żadna corsa Cie nie wyprzedzi [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 17:04_________________________________________________Guru a Ty byś dzisiaj ładnie auto skasował
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Guru a Ty byś dzisiaj ładnie auto skasował Bo mi komóra zadzwoniła i puściłem sprzęgło a zapomniałem że stałem na 1 biegu
Pucek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 a no jestem, wynik - jestem zadowolony :gwizdanie: pół baku poszło się jeb*ć :polew:
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 pół baku poszło się jeb*ć :polew: Wiedziałem
miron78 Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Guru a Ty byś dzisiaj ładnie auto skasował Bo mi komóra zadzwoniła i puściłem sprzęgło a zapomniałem że stałem na 1 biegu a baba prawie przez szybę wyleciała z tego fiata - tak musiała wciskać pedał hamulca
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Guru a Ty byś dzisiaj ładnie auto skasował Bo mi komóra zadzwoniła i puściłem sprzęgło a zapomniałem że stałem na 1 biegu a baba prawie przez szybę wyleciała z tego fiata - tak musiała wciskać pedał hamulca No chyba ją nauczyli na prawie jazdy że trzeba mieć ograniczone zaufanie na drodze do innych użytkowników nie
Pucek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 No i ja nareszcie dorwałem się do neta Pucek pochwal się kolegom, niech wiedzą że z tobą nie ma teraz żartów teraz już żadna corsa Cie nie wyprzedzi [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 17:04_________________________________________________Guru a Ty byś dzisiaj ładnie auto skasował taaa corsa Miron, tak w ogóle to wiesz...DZIĘKI Guru...w sumie to dawno nic nie malowałeś
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Guru...w sumie to dawno nic nie malowałeś No miał bym pretekst do zrobienia zderzaka z przodu i przy okazji całego lewego przodu
miron78 Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 No i ja nareszcie dorwałem się do neta Pucek pochwal się kolegom, niech wiedzą że z tobą nie ma teraz żartów teraz już żadna corsa Cie nie wyprzedzi [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 17:04_________________________________________________Guru a Ty byś dzisiaj ładnie auto skasował taaa corsa Miron, tak w ogóle to wiesz...DZIĘKI Guru...w sumie to dawno nic nie malowałeś ...........nie no spoko Pucek - Finlandia wystarczy Ps. i nie przeszkadzać mi w pracy
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Patrikos Ps. i nie przeszkadzać mi w pracy No no :polew:
Pucek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 No i ja nareszcie dorwałem się do neta Pucek pochwal się kolegom, niech wiedzą że z tobą nie ma teraz żartów teraz już żadna corsa Cie nie wyprzedzi [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 17:04_________________________________________________Guru a Ty byś dzisiaj ładnie auto skasował taaa corsa Miron, tak w ogóle to wiesz...DZIĘKI Guru...w sumie to dawno nic nie malowałeś ...........nie no spoko Pucek - Finlandia wystarczy Ps. i nie przeszkadzać mi w pracy finlandia z biedronki Ps. teraz już wiem skąd bierzesz takie dobre teksty - z drugiej pracy
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Ps. teraz już wiem skąd bierzesz takie dobre teksty - z drugiej pracy
Kędzior Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 siema wszystkim Pucek ty leniuuu życie to ja ciężko haruje a ty się opier**lasz
Rekomendowane odpowiedzi