diman Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 i to i to A później przez takich to kryzys jest :polew: dojdziesz naszego wieku tez bedziesz mogl troszke odposcic i odpoczac w robocie
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 i to i to A później przez takich to kryzys jest :polew: dojdziesz naszego wieku tez bedziesz mogl troszke odposcic i odpoczac w robocie
miron78 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 jak bym wolał mieć zapierdziel w robocie - ale co mogę, że są nudy
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 jak bym wolał mieć zapierdziel w robocie - ale co mogę, że są nudy No niestety tak to teraz jest (u nas też jest spadek sprzedaży) ale już nie długo z tego co słyszałem
miron78 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 jak bym wolał mieć zapierdziel w robocie - ale co mogę, że są nudy No niestety tak to teraz jest (u nas też jest spadek sprzedaży) ale już nie długo z tego co słyszałem mam nadzieje, że potwierdzi się to co słyszałeś
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 jak bym wolał mieć zapierdziel w robocie - ale co mogę, że są nudy No niestety tak to teraz jest (u nas też jest spadek sprzedaży) ale już nie długo z tego co słyszałem mam nadzieje, że potwierdzi się to co słyszałeś Ja teraz też Będzie dobrze
diman Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 nie rozczulac sie mazgaje bedzie dobrze jeszcze sie narobicie w zyciu :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 nie rozczulac sie mazgaje bedzie dobrze jeszcze sie narobicie w zyciu :gwizdanie: Jak co to się zatrudnię u ciebie
diman Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 nie rozczulac sie mazgaje bedzie dobrze jeszcze sie narobicie w zyciu :gwizdanie: Jak co to się zatrudnię u ciebie jak coś stworze to cie zaproszę
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 nie rozczulac sie mazgaje bedzie dobrze jeszcze sie narobicie w zyciu :gwizdanie: Jak co to się zatrudnię u ciebie jak coś stworze to cie zaproszę Pewnie jako sprzątaczkę co :polew:
diman Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 nie rozczulac sie mazgaje bedzie dobrze jeszcze sie narobicie w zyciu :gwizdanie: Jak co to się zatrudnię u ciebie jak coś stworze to cie zaproszę Pewnie jako sprzątaczkę co :polew: nie no cos sie znajdzie lepszego
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 nie rozczulac sie mazgaje bedzie dobrze jeszcze sie narobicie w zyciu :gwizdanie: Jak co to się zatrudnię u ciebie jak coś stworze to cie zaproszę Pewnie jako sprzątaczkę co :polew: nie no cos sie znajdzie lepszego
czester Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Czester - zmień sobie profil i pochwal się wszystkim zmianą furki naprawdę fajna sztuka Dzięki Mirek Autka ci ktorzy nie widzieli zobacza na piatkowym spocie beda miec motywacje zeby przyjechac [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 15:22_________________________________________________Guru w razie czego ty zatrudnisz mirona i dimana, bo napewno bedziesz szukal personelu do nowej firmy o mnie tez nie zapomnij
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Guru w razie czego ty zatrudnisz mirona i dimana, bo napewno bedziesz szukal personelu do nowej firmy o mnie tez nie zapomnij Na Mirona to mnie jeszcze dłuuuuugo nie będzie stać
krolu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Dzięki Mirek Autka ci ktorzy nie widzieli zobacza na piatkowym spocie beda miec motywacje zeby przyjechac Masz nowa furę :?: jakoś nie pamiętam tego faktu :gwizdanie:
czester Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Guru w razie czego ty zatrudnisz mirona i dimana, bo napewno bedziesz szukal personelu do nowej firmy o mnie tez nie zapomnij Na Mirona to mnie jeszcze dłuuuuugo nie będzie stać Zawsze możesz zatrudnic go na godziny w przerwie od odsniezania podjazdu Huga Dzięki Mirek Autka ci ktorzy nie widzieli zobacza na piatkowym spocie beda miec motywacje zeby przyjechac Masz nowa furę :?: jakoś nie pamiętam tego faktu :gwizdanie: Powiedzmy, ze to nowa fura, poprostu zrobiona na vagu
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 A tak w ogóle to rozumiem że spot w wielki piątek odbywa się bez żadnych zmian
Patrikos28 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 A tak w ogóle to rozumiem że spot w wielki piątek odbywa się bez żadnych zmian tak czyli jedziemy na Kebaby
diman Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Dobra śmigam do Zabrza do M1 a kogo to obchodzi
Rekomendowane odpowiedzi