krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A jakie macie watpliwosci ? CO chwilkę ktoś się zgrywa dlatego jesteśmy sceptycznie nastawieni do nowych koleżanek :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No to opowidzie o tej rudi, chetnie poslucham. Nie wiem co mam wam udowadniac... chopy dajcie spokój , serdecznie zapraszamy Koszke na spot dobrze prawi spokoj od teraz [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 10:21_________________________________________________no i mnie posluchali doslownie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No to opowidzie o tej rudi, chetnie poslucham. Nie wiem co mam wam udowadniac... chopy dajcie spokój , serdecznie zapraszamy Koszke na spot dokładnie dajcie już spokój bo przy tych Waszych postach to się nigdy nikt nowy nie pojawi tak potraficie zniechęcać. W obecności nowych poruszacie tematy, których poruszać nie powinniście - dziwię się Wam. Ps. Dobrze wiecie, że jak coś jest nie tak - to wyjdzie na światło dzienne wiec nie ma sensu wyciągać brudów na światło dzienne jak tylko się ktoś nowy pojawi. Koszka - osobiście bardzo zapraszam na piątkowego ( dzisiejszego )zlota, pogoda coprawda nie dopisuje ale na naszą atmosfere ona wpływu nie ma Nawet jak masz cieńko z czasem a chciałaś nas poznać to do 21.00 jesteśmy zawsze - więc nawet na godzinke zapraszamy
Koszka Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Nie znacie mnię a już myslicie, że jestem kimś innym... Jak mnie puszczą z pracy wczesniej to podjadę.
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dobra ja spadam cos podlubac bede pozniej
Miszka82 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Nie znacie mnię a już myslicie, że jestem kimś innym... Jak mnie puszczą z pracy wczesniej to podjadę. poshizowani są troszkę ale musisz im wybaczyć
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Nie znacie mnię a już myslicie, że jestem kimś innym... Jak mnie puszczą z pracy wczesniej to podjadę. no to super
czester Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miron, jak tam konkurs na maskotkę?
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Diman jedziesz z domu dzisiaj i będziesz wracał prosto do domu ? bo może bym się zabrał z Tobą wyjątkowo Chyba, że będę dla Akjama 18 brał do przymiarki [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 10:44_________________________________________________ Miron, jak tam konkurs na maskotkę? już nieaktualny
krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Diman jedziesz z domu dzisiaj i będziesz wracał prosto do domu ? bo może bym się zabrał z Tobą wyjątkowo Chyba, że będę dla Akjama 18 brał do przymiarki [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 10:44_________________________________________________ Miron, jak tam konkurs na maskotkę? już nieaktualny prosto do domu nie będzie wracał ale na pewno kiedyś tam trafi :naughty: :naughty:
QRi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dobry z rana ja czuje moralny obowiazek pojawienia sie z moja nowa 350 konna rakieta na spocie postaram sie wpasc na godzinke masakrycznie nie lubie swiat - nie wiem w co mam rece wsadzic
krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Masakra - tydzień temu byłem w drodze do Bukowiny... jeszcze nie wiedziałem co mnie/nas czeka... jak tan czas leci.. ;( ;( ;( ;(
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Masakra - tydzień temu byłem w drodze do Bukowiny... jeszcze nie wiedziałem co mnie/nas czeka... jak tan czas leci.. ;( ;( ;( ;( dokładnie.............za szybko [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 11:02_________________________________________________ ............w spodnie czyje ?? no chyba nie moje a Pucka nie będzie
dawcav6 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bish-kopt fajny awatar strasznie mi kogoś przypmina :polew: widziałem kogoś podobnego na fotach z bukowiny
Rekomendowane odpowiedzi