miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 drugi po zlociku dziś było mega i dużo atrakcji
krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 drugi po zlociku dziś było mega i dużo atrakcji jak drugi ... a ja?
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 drugi po zlociku dziś było mega i dużo atrakcji jak drugi ... a ja? no to cie wysiudal :gwizdanie:
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Moskal - doje***bany avatar zły ???? :naughty: :naughty: i nie ciesz tak pyska dziadu tylko nie dziadu. bo gdyby mnie pies na schodach nie wyprzedzil mógłbym być twoim ojcem :gwizdanie: co do avatara, jestem na tak
gregory Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bish-kopt fajny awatar strasznie mi kogoś przypmina :polew: widziałem kogoś podobnego na fotach z bukowiny Pucek by musiał jeszcze mimikę twarzy potrenować żeby takie miny ciu*ać Grill to dobry pomysł tylko kto go zabierze :gwizdanie: kupimy sobie wkoncu klubowy gril i bedzie spokoj :> Tylko kto zrobi naklejki co wytrzymają tą temperaturę :gwizdanie:
gregory Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Mirek, no nie gadaj że Panamera była Ja niestety nie mogłem dotrzeć na spota, było to fizycznie niemożliwe czego żałuję. Ale obiecuję, że zjawię się za tydzień moją wyczesaną B5-tką
czester Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Mirek, no nie gadaj że Panamera była Ja niestety nie mogłem dotrzeć na spota, było to fizycznie niemożliwe czego żałuję. Ale obiecuję, że zjawię się za tydzień moją wyczesaną B5-tką Bez dwoch tlokow
gregory Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No i co jak co, ale normalnie to twoja fura wygląda zawsze A przy tej Panamerze to tak jakoś bidnie
czester Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No i co jak co, ale normalnie to twoja fura wygląda zawsze A przy tej Panamerze to tak jakoś bidnie I te 19" jakies takie malutkie sie wydaja
gregory Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Mirek, no nie gadaj że Panamera była Ja niestety nie mogłem dotrzeć na spota, było to fizycznie niemożliwe czego żałuję. Ale obiecuję, że zjawię się za tydzień moją wyczesaną B5-tką Bez dwoch tlokow Nie wiem co za plotki krążą, ale rozwieje je już niedługo
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Mirek, no nie gadaj że Panamera była Ja niestety nie mogłem dotrzeć na spota, było to fizycznie niemożliwe czego żałuję. Ale obiecuję, że zjawię się za tydzień moją wyczesaną B5-tką była - stała z 2 godziny z nami i była to wersja TURBO [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 23:05_________________________________________________ No i co jak co, ale normalnie to twoja fura wygląda zawsze A przy tej Panamerze to tak jakoś bidnie bidnie ? moje B7 przy niej wyglądało jak zabawka z domu dziecka
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 auto na żywo mega potężne - masakra - a te fele i hamulce ten mój wóz to tak dobry 2km do biedronki podjechać przy tej bestii
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 My z Keżorem też dotarliśmy do domów. Dzięki panowie za miłe spotkanie. Tylko nogi mnie bolą bo oglądaniu tych zdjęć, a Porsche
gregory Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bidnie ? moje B7 przy niej wyglądało jak zabawka z domu dziecka To ciekawe jak by przy tej panamerze wyglądała Bi-piuntka jak gokart, albo meleks [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 23:19_________________________________________________Spadam spać. Jutro wielki dzień :gwizdanie: Dobrej nocy
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bidnie ? moje B7 przy niej wyglądało jak zabawka z domu dziecka To ciekawe jak by przy tej panamerze wyglądała Bi-piuntka jak gokart, albo meleks [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 23:19_________________________________________________Spadam spać. Jutro wielki dzień :gwizdanie: Dobrej nocy trzym sie gregor [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 23:25_________________________________________________no to ja tez sie zbieram do jutra
Rekomendowane odpowiedzi