Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i po zlociku w SK - było nawet nawet :decayed:

była ekipa z SG w skłądzie: Diman, Majki, A-rek, Krolu :decayed: i ja :)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:02_________________________________________________w sumie było jakieś 20 autek :)

Opublikowano

Sky to już piąty raz dzisiaj strzelasz z kapelusza :decayed:

Dzisiaj jest taka tendencja :gwizdanie:

Ty se Tico kup

będzie Ci pasowało do kapelusza :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:08_________________________________________________

była ekipa z SG w skłądzie: Diman, Majki, A-rek, Krolu :decayed: i ja :)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:02_________________________________________________w sumie było jakieś 20 autek :)

czyli Gliwickie powoli odchodzą do lamusa :mysli: :mysli:

;( ;( ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

Sky to już piąty raz dzisiaj strzelasz z kapelusza :decayed:

Dzisiaj jest taka tendencja :gwizdanie:

Ty se Tico kup

będzie Ci pasowało do kapelusza :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:08_________________________________________________

czyli Gliwickie powoli odchodzą do lamusa :mysli: :mysli:

;( ;( ;( ;( ;( ;(

Nie nie teraz w Piątek Katole jada na Gliwice... :decayed:

Opublikowano

na Gliwickich jakość jest ważna nie ilość :decayed:

Opublikowano

Witajcie! :hi:

:wallbash: pocałunek śmierci lusterkami dzisiaj rano na rybnickiej przy ponad 100km/h - strzał był taki choćby bomba wybuchła :blink: - lustro poprostu wyparowało, została tylko spręzyna i kabelki :wallbash::confused4:

To miałeś szczęście, że szyba cała, bo ja miałem kiedyś podobną przygodę z tylko jeszcze że lusterko z impetem uderzyło w szybę i ją zbiło, a ja zostałem obsypany szkłem :gwizdanie: Jechałem wtedy koło 140km/h.

Ja niestety nie dałem rady dotrzeć do Kato dziś :confused4: Ale w piątek się melduję w SG :wink4:

Opublikowano

A ja spadam

Na razie wszystkim :hi:

Opublikowano

nara :hi:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:46_________________________________________________Majki ta dokładka od Cupry w ASO kosztuje ponoć 204 zł :)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:47_________________________________________________czyli jak będzie jakaś tam kasa to sa jakies plany rezania :decayed:

Dokładka z Cupry ( najmniej roboty )

lampy przód na czarno ( bez kosztów ale dużo roboty )

jakiś ciekawy wydech/końcówki ( nie wiem ile kasy i ile roboty ) :decayed:

sprawę dogra baqu :)

Opublikowano

nara :hi:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:46_________________________________________________Majki ta dokładka od Cupry w ASO kosztuje ponoć 204 zł :)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:47_________________________________________________czyli jak będzie jakaś tam kasa to sa jakies plany rezania :decayed:

Dokładka z Cupry ( najmniej roboty )

lampy przód na czarno ( bez kosztów ale dużo roboty )

jakiś ciekawy wydech/końcówki ( nie wiem ile kasy i ile roboty ) :decayed:

sprawę dogra baqu :)

Miron dzięki za przejażdżkę :notworthy: :notworthy:, w końcu się odważyłem upalić 3.0 TDI :decayed: :decayed:

... ale jak wyrezasz wszystko co masz w planach to będę się musiał 2 raz przejechać do porównania :kox:

Opublikowano

Majki ta dokładka od Cupry w ASO kosztuje ponoć 204 zł :)

ta dokładka jest masakryczna :good: :good: :good:

Opublikowano

Majki ta dokładka od Cupry w ASO kosztuje ponoć 204 zł :)

ta dokładka jest masakryczna :good: :good: :good:

zobaczymy jak to będzie wyglądać :wink4:

Opublikowano

na Gliwickich jakość jest ważna nie ilość :decayed:

no ja w końcu też się pojawię :naughty:

Opublikowano

O jakiej dokładce mowa i do czego? :mysli:

Opublikowano

dokładka przedniego zderzaka z leona Cupry R do B7[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:59_________________________________________________jest wątek na jej temat :wink4:

Opublikowano

jest wątek na jej temat :wink4:

:szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :decayed:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 00:01_________________________________________________Krolu do ilu się rozbujałeś :naughty:

Jak siostra :)

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 00:01_________________________________________________Krolu do ilu się rozbujałeś :naughty:

Jak siostra :)

1,60 ona nie była podjarana "wciskaniem" jej się podobało podświetlenie środka :disgust: :disgust: :disgust: