Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Prezes wiesz ze twoje auto jest warte trochę więcej od aparatu http://www.euro.com.pl/lustrzanki/leica-s2-body.bhtml
Cordii Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 siemanko kto wie ile powinna pompowac turbina afn na seryjnym sofcie ?
bakuś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Guru, zapodaj mi tą fotkę jeszcze raz, bo ni mom.
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Guru, zapodaj mi tą fotkę jeszcze raz, bo ni mom. Poszło
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 siemanko kto wie ile powinna pompowac turbina afn na seryjnym sofcie ? PW do kezora... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Prezes wiesz ze twoje auto jest warte trochę więcej od aparatu http://www.euro.com.pl/lustrzanki/leica-s2-body.bhtml wiem - bo Twoje troche mnie niż pokrowiec na ten sprzęt [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:20_________________________________________________Ps. nie widziałem jeszcze sprzętu za taka kase
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Prezes wiesz ze twoje auto jest warte trochę więcej od aparatu http://www.euro.com.pl/lustrzanki/leica-s2-body.bhtml wiem - bo Twoje troche mnie niż pokrowiec na ten sprzęt Za moje to byś może pasek do niego kupił Ps. nie widziałem jeszcze sprzętu za taka kase Masakra nie trzeba być nieźle dupniętym na punkcie fotografii i nie mieć co robić z kasą żeby takie coś kupować
Bulik Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ps. nie widziałem jeszcze sprzętu za taka kase taką to byś tą panamere do dzisiaj pstrykał
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:26_________________________________________________i może więcej zdjęć by wyszło niz 2
Bulik Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ps. nie widziałem jeszcze sprzętu za taka kase taką to byś tą panamere do dzisiaj pstrykał ...no niewiem ,nic nie piszą o statywie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 siemanko kto wie ile powinna pompowac turbina afn na seryjnym sofcie ? PW do kezora... :gwizdanie: 0,9 czyli na logach jakieś 1900 [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:34_________________________________________________Miron , może polerke walniesz ?
bakuś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 O, a ja jestem umówiony na poprawki (bo mam trochę odprysków na lakierze) i polerkę 27-ego u kumpla...
gregory Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witejcie! Majki sprawdziłem tą etkę - faktycznie szuka po vinie jak jesteś podłączony - i zmów pokazało mi AFF-a Krolu dalej się zastanawia jaki ma silnik :> W takim tempie modyfikowania to ty nawet do 2020r. nic nie zrobisz
keżor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 O, a ja jestem umówiony na poprawki (bo mam trochę odprysków na lakierze) i polerkę 27-ego u kumpla... mi bardziej o fele chodziło
A4 Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 O, a ja jestem umówiony na poprawki (bo mam trochę odprysków na lakierze) i polerkę 27-ego u kumpla... mi bardziej o fele chodziło Fajne ale weź to potem pucuj i poleruj co jakiś czas....
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja też uwagę na lakier zwróciłem
bakuś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 O, a ja jestem umówiony na poprawki (bo mam trochę odprysków na lakierze) i polerkę 27-ego u kumpla... mi bardziej o fele chodziło A... Ja u mirona widzę ciemne fele...
gregory Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 O, a ja jestem umówiony na poprawki (bo mam trochę odprysków na lakierze) i polerkę 27-ego u kumpla... mi bardziej o fele chodziło Szczerze...., to nie pasują do tego auta. To auto wymaga jakiś mniej rzucających się w oczy brutalnych felg A nie takie świecidełka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi