Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli co ? bo widzę jesteśmy w dwóch na forum i zaraz będzie jedno wielkie zamieszanie i nikt nie będzie wiedział gdzie ma podjechać :)[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 14:52_________________________________________________jedziemy na Forum wszyscy ?[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 14:57_________________________________________________...................i cisza..............

czyli nic nie ustalamy i zobaczymy gdzie więcej ludzi przyjedzie :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyli co ? bo widzę jesteśmy w dwóch na forum i zaraz będzie jedno wielkie zamieszanie i nikt nie będzie wiedział gdzie ma podjechać :)[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 14:52_________________________________________________jedziemy na Forum wszyscy ?[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 14:57_________________________________________________...................i cisza..............

czyli nic nie ustalamy i zobaczymy gdzie więcej ludzi przyjedzie :polew:

Nie róbcie jaj bo wkońcu będą 3 auta.... Prezes ustal wkońcu coś....

Opublikowano

Ja jestem za Areną :)

Guru - do zarządu dotarł wniosek o kropka dla jednego z naszych - chodzi o jakiś tekst z "fioletowym pajacem" wiesz coś na ten temat :decayed:

Ps. nie lubię kropków i uważam, że ludzie od nas nie powinni ich dostawać :gwizdanie: :decayed:

Ale o co chodzi :gwizdanie: :polew: :polew:

:wink4:

Opublikowano

............a Wy z tymi kropkam to rodzinnie macie.......... czy jak............

:polew:

Opublikowano

............a Wy z tymi kropkam to rodzinnie macie.......... czy jak............

Tak dla rozrywki :decayed:

Opublikowano

arena to zły pomysł moim zdaniem w zeszyłm roku bylo to samo :gwizdanie: z guru siedzieliśmy u mnie w aucie potem przyjechała reszta i pojechaliśmy pod forum

Opublikowano

:hi:

Krolu dobrze prawi

Forum będzie odpowiednie :good:

na Arenę to jeszcze nie te temperatury

a do tego ten niezdecydowany deszcz :(

Opublikowano

Wysłałem smsa Prezesowi Mironowi że zdecydowaliście o spocie w forum... :cool1:

Opublikowano

good job

Opublikowano

good job

:good: :good:

Opublikowano

ok więc forum :good:

Opublikowano

nie może być forum bo wyjdzie na to że Katowiczanin nami żądzi :decayed:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 15:54_________________________________________________no to FORUM - będzie cieplej :) i będą dobre zapiekanki :)

Opublikowano

nie może być forum bo wyjdzie na to że Katowiczanin nami żądzi :decayed:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 15:54_________________________________________________no to FORUM - będzie cieplej :) i będą dobre zapiekanki :)

przecież ja tylko napisałem że Krolu dorze napisał

a decyzje to my podjęliśmy

"Starszyzna Spotowa" :decayed:

Opublikowano

przecież ja tylko napisałem że Krolu dorze napisał

a decyzje to my podjęliśmy

"Starszyzna Spotowa" :decayed:

dokładnie :hi:
Opublikowano
:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 16:17_________________________________________________ZLOT NA FORUM
Opublikowano

OSTATECZNE DECYZJA :wink4:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 16:18_________________________________________________

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 16:17_________________________________________________ZLOT NA FORUM

chyba pod :polew: :polew: :polew: koksie
Opublikowano

Opublikowano

Ahh te Wasze dżołki :D