Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam jestem zupełnie neutralny odnośnie polityki i historii.

a d*p ? :decayed:

A chętnie... :kox:

(ja się nie kieruję żadnymi stereotypami w moim postrzeganiu świata i ludzi :hi: )

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krolu to chyba twoim zdaniem Polska jest krajem aktorów i wszyscy płaczą do kamery, śmiać mi się chce teraz na prawdę :> To jest właśnie ta znieczulica :confused4: Koniec dyskusji.

no daj mi szanse odpowiedzieć:

nie chodzi mi o polityków... chodzi mi o polaków jeszcze przed wczoraj kaczory 1,5m wzrostu irasiad i te sprawy...

dziś wielki opozycjonista i wielki człowieka... no o co chodzi - moim zdanie Polacy są jak chorągiewka ... skąd zawieje wiatr...

Opublikowano

Krolu to chyba twoim zdaniem Polska jest krajem aktorów i wszyscy płaczą do kamery, śmiać mi się chce teraz na prawdę :> To jest właśnie ta znieczulica :confused4: Koniec dyskusji.

nie chodzi mi o polityków... chodzi mi o polaków jeszcze przed wczoraj kaczory 1,5m wzrostu irasiad i te sprawy...

dziś wielki opozycjonista i wielki człowieka... no o co chodzi - moim zdanie Polacy są jak chorągiewka ... skąd zawieje wiatr...

Bo to jest właśnie to Polskie napinanie się i krytyka, a dziś to nie ma już znaczenia. To jest to o czym pisałem już wcześniej. Dziś tego napinania nie ma. Eeeehhh....., to młode pokolenie......, nic nie rozumie......., znów się to potwierdza.

Opublikowano

Bo to jest właśnie to Polskie napinanie się i krytyka, a dziś to nie ma już znaczenia. To jest to o czym pisałem już wcześniej. Dziś tego napinania nie ma. Eeeehhh....., to młode pokolenie......, nic nie rozumie......., znów się to potwierdza.

to nie napinanie - to hipokryzja - definicja:

http://www.slownik-online.pl/kopalinski/C863C2B41A556140C12565DF00689565.php

Jak to nie ma znaczenia ? ... ktoś umarł to nie liczy się jakim był człowiekiem za życia ? Hitlera i Stalina tez uważasz za wielkich bo już nie żyją ???

I jeszcze jedno to tylko dyskusja mam nadzieje, że się nie obrazisz na mnie :cool1:

Opublikowano

Eeeehhh....., to młode pokolenie......,

Wapniak się odezwał... :lol1::naughty::kox:

Opublikowano

:ssij: -CIE :decayed:

Nie chce mi się w taką dyskusję mieszać, nie ma sensu tutaj. "Tylko głupcy nie zmieniają zdania" :wink4:

Opublikowano

"Tylko głupcy nie zmieniają zdania"

Popieram. :ok2:

Opublikowano

:ssij: -CIE :decayed:

Nie chce mi się w taką dyskusję mieszać, nie ma sensu tutaj. "Tylko głupcy nie zmieniają zdania" :wink4:

ja mogę zmienić zdanie o kimś ale pod wpływem czynów a nie tragicznej śmierci...
Opublikowano

widze ze sie udziela ta zaloba :decayed:

Opublikowano

Krolu- :>

Opublikowano

Krolu- :>

Gregory :)
Opublikowano

diman :)

:polew:

Opublikowano

Ale wy jesteście k*rwa nieczuli

:decayed:

Opublikowano

gregor nie przejmuj sie jakos to bedzie cza z ta tragedia zyc dalej

Opublikowano

siema z wieczora :hi:

Opublikowano

siema power 1,6

Opublikowano

siema power 1,6

:hi: recaro driver

Opublikowano

Dimek ja się wcale nie przejmuję, tylko po prostu czasem mnie coś drażni :wink4:

Opublikowano

Dimek ja się wcale nie przejmuję, tylko po prostu czasem mnie coś drażni :wink4:

ja cię drażnię ? ;( ;( ;( ;( :embarrassed: :embarrassed:
Opublikowano

ale sobie slodzicie :wink4:

uczuciowy jestes wiem :wink4: