gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dimek ja się wcale nie przejmuję, tylko po prostu czasem mnie coś drażni ja cię drażnię ? ;( ;( ;( ;( :embarrassed: Nie, nie ty Adamie.
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dimek ja się wcale nie przejmuję, tylko po prostu czasem mnie coś drażni ja cię drażnię ? ;( ;( ;( ;( :embarrassed: Nie, nie ty Adamie. Grzegorzu
Bulik Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie, nie ty Adamie. Grzegorzu ale sie oficjalnie zrobiło
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 "Tylko głupcy nie zmieniają zdania" Popieram. ja też zmieniam zdania - kiedyś myślałem że 280 kucy to wciul mocy - teraz wiem, ze to nie jedzie Żaden ze mnie historyk O polityce wiem tyle, że z twarzy wiem który to ŚP Kaczyński i który to Tusk Ale tragedie uważam, za bardzo ale to bardzo wielką i pewnie odbije się to na całości naszego kraju Osobiście zaś sytuacje odreagowuje mileczeniem ( i nie będę sie wypowiadał ) bo cóż mądrego można w takiej sytuacji/chwili powiedzieć
gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dimek ja się wcale nie przejmuję, tylko po prostu czasem mnie coś drażni ja cię drażnię ? ;( ;( ;( ;( :embarrassed: Nie, nie ty Adamie. Grzegorzu 3-maj się do zaś
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 niby sytuacja osobiście człowieka i jego rodziny nie dotyczy a jednak czuć jakieś takie osłabienie, wyciszenie i.t.p. Nawet jadać po furę dzisiaj, jakoś tak nawet 200km/h nie przekraczaliśmy... ...........jakiś taki niesmak nam towarzyszły..........
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 i jest KOKS nie mów tak do Prezesa :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Pucek - zapoznaj się z regulaminem i jego ostatnimi zmianami Słowo KOKS zostało dodane do "słownika słów obrażających" i teraz za słowo koks jest kropek :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 21:49_________________________________________________ i jest KOKS przepraszam MIRECZKU przelew :gwizdanie:
gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Osobiście zaś sytuacje odreagowuje mileczeniem To chyba najrozsądniejsze
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 w takim razie nie życzę sobie żeby ktoś mnie nazywał napinaczem przelew?
bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Osobiście zaś sytuacje odreagowuje mileczeniem To chyba najrozsądniejsze Na tym w rzeczywistości polega żałoba.
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Pucek odbierz emaila - kropek idzie [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 21:52_________________________________________________KAmil - jak tam sprawa końcówek - jest jakaś wizja ?
bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Y, no... Nie dostałeś odpowiedzi ode mnie?
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Y, no... Nie dostałeś odpowiedzi ode mnie? dostałem tą jedną fote - alo niezbyt ciekawie to wygląda albo fota nie oddaje efektu
bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Y, no... Nie dostałeś odpowiedzi ode mnie? dostałem tą jedną fote - alo niezbyt ciekawie to wygląda albo fota nie oddaje efektu No niestety nie posiadam innej, a auta nie ma już w zasięgu ręku, ale efekt na żywo super. Twoja propozycja jest ok, ale trzeba by było najprawdopodobniej podcinać conieco. [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 22:03_________________________________________________Miron, zmierz najlepiej jaka jest wysokość i szerokość tego wcięcia.
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Baq - okrągłe nie są złe - tylko żeby ładnie wyglądały te końcówki - żeby miały swoją grubość ścianki
Rekomendowane odpowiedzi