egon47 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dzięki za spocicho Egon wreszcie ta Twoja fura wygląda tego jej brakowało Dzieki Miron mi sie teraz tez podoba
keżor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dzięki za spocicho Egon wreszcie ta Twoja fura wygląda tego jej brakowało Dzieki Miron mi sie teraz tez podoba ale ustaw sobi światła bo napierdalalalają zdrowo
egon47 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dzięki za spocicho Egon wreszcie ta Twoja fura wygląda tego jej brakowało Dzieki Miron mi sie teraz tez podoba ale ustaw sobi światła bo napierdalalalają zdrowo wiem zaczep mam urwany z lewej musze to dzis zrobic
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja znowu z Tigerem przesadziłem - trzęsie mną jak BLB :kwasny:
A-rek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Egon i kupiles te Hidy ktore mi pokazywales :?: sa zaklucenia ?:
egon47 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Egon i kupiles te Hidy ktore mi pokazywales :?: sa zaklucenia ?: kupilem troche drozsze CB nie mialem jeszcze podlaczonego ale na radiu zwyklym niema
keżor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja znowu z Tigerem przesadziłem - trzęsie mną jak BLB :kwasny: wypiłeś ledwie kilka litrów
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja znowu z Tigerem przesadziłem - trzęsie mną jak BLB :kwasny: wypiłeś ledwie kilka litrów się przekręcę przez te spoty kiedyś...
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 przerwa na obiad, chwila odpoczynku i dalej zapieprzać przy betoniarce :gwizdanie: wypiłem jednego reddsa, stoję na słońcu i mam już mega banię aaa i informuję że W TYM MIESIĄCU JUŻ NIE IMPREZUJĘ... tyle :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 przerwa na obiad, chwila odpoczynku i dalej zapieprzać przy betoniarce :gwizdanie: wypiłem jednego reddsa, stoję na słońcu i mam już mega banię aaa i informuję że W TYM MIESIĄCU JUŻ NIE IMPREZUJĘ... tyle :gwizdanie: ja tez juz nie pije jescze tylko dzisiaj bo urodzinki kolezanki i potem KONIEC :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi