Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 co do BLB To ten silnik jest już taki wiekowy :polew:
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dobra ja spadam spać bo jutro pracowity dzień Do jutra
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 kto się tu, że mnie śmiał - Miron mogę się ustawić z Tobą ale po mieście ostatnio goniłem się z Insignią OPC - zapytaj Dimana :decayed: Wracam właśnie ze spiża - krainy odsłoniętych biustów i krótkich sukienek :slina: może kiedyś WAS tam zabiorę :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 kto się tu, że mnie śmiał - Miron mogę się ustawić z Tobą ale po mieście ostatnio goniłem się z Insignią OPC - zapytaj Dimana :decayed: Wracam właśnie ze spiża - krainy odsłoniętych biustów i krótkich sukienek :slina: może kiedyś WAS tam zabiorę :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Siema... ja wróciłem z nocki i jestem delikatnie mówiąc wydymany jak koń po westernie więc Good Night
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Keżor fota :polew: Wracam właśnie ze spiża - krainy odsłoniętych biustów i krótkich sukienek :naughty:
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 bish - zmień avatar bo się nawet śniadania nie da zjeść
bish - kopt Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 bish - zmień avatar bo się nawet śniadania nie da zjeść ...czekej znajde jakąś fajną sarenke
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Arku masz jakieś konkretne info na temat niedzieli w Kamieniu ? co się dokłądnie będzie działo ? wybieramy się ?[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 10:06_________________________________________________jest jakieś info na necie w sprawie tej imprezy ? jakiś plan dnia i.t.p.
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Arku masz jakieś konkretne info na temat niedzieli w Kamieniu ? co się dokłądnie będzie działo ? wybieramy się ? no Mirku jakis konkretow nie mam ale wyscigi oczywiscie sa i ja jade ze swoim klubem. jak bylby ktos chetny to dam znac o ktorej wyjezdzamy i mozemy razem leciec [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 10:10_________________________________________________http://www.automobilklub.opole.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=126:opolski-sprint-samochodowy-14-mili-250410&catid=1:latest-news
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 kto się tu, że mnie śmiał - Miron mogę się ustawić z Tobą ale po mieście ostatnio goniłem się z Insignią OPC - zapytaj Dimana :decayed: Wracam właśnie ze spiża - krainy odsłoniętych biustów i krótkich sukienek :slina: może kiedyś WAS tam zabiorę :gwizdanie: Była ta laska od hardstylu :kox: :kox:
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Arek - nie znam jeszcze planów na wekend i nie wiem jaka bedzie pogoda ale chętnie bym się wybrał - będziemy w kontakcie - ktoś jeszcze chętny ?
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Arek - nie znam jeszcze planów na wekend i nie wiem jaka bedzie pogoda ale chętnie bym się wybrał - będziemy w kontakcie - ktoś jeszcze chętny ? A to jest w ten weekend? nie ma jakieś strony o tym?
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 10:28_________________________________________________ Arek podał strone wcześniej
Rekomendowane odpowiedzi