Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok czyli ja odpadam :confused4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:confused4:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 10:33_________________________________________________ja jebe - u mnie pada śnieg z deszczem :decayed:
Opublikowano

:confused4:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 10:33_________________________________________________ja jebe - u mnie pada śnieg z deszczem :decayed:

Knurów :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Miron pogoda ma byc prawie idealna ale gdyby okazalo sie ze bedzie padac to nie jedziemy.[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 10:47_________________________________________________tak na szybko znaleziony filmik z zeszlego roku

Opublikowano

no to chyba jadę :naughty:

Opublikowano

:hi: siemacie pozdrowienia z francji z promu wlasnie odbijamy z brzegu :tongue4:

Jak nie masz ze sobą aparatu fotograficznego, nie zrobisz zdjęcia jakimś Francuską :kox: i nie wkleisz tych zdjęć na forum, to jesteś Pipka :decayed:

co do BLB :decayed:

bceb32ba2faa1f50.jpg

:naughty:

:polew:

kto się tu, że mnie śmiał - Miron mogę się ustawić z Tobą ale po mieście :decayed: ostatnio goniłem się z Insignią OPC - zapytaj Dimana :decayed: :decayed:

Taaaaak, a on szukał miejsca do zaparkowania :polew: :polew:

:hi:

Arku masz jakieś konkretne info na temat niedzieli w Kamieniu ? co się dokłądnie będzie działo ? wybieramy się ?[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 10:06_________________________________________________jest jakieś info na necie w sprawie tej imprezy ? jakiś plan dnia i.t.p.

Ja jestem chętny :good: W niedzielę ma być ponoś wyjątkowo słonecznie, całkiem inaczej jak przed niedzielą i po niedzieli :wink4:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 12:30_________________________________________________Jak nie będzie padać to ja raczej na pewno pojadę także mogę nawet kogoś zabrać na pokład :wink4: .

Ten podział klas trochę taki dupiaty, bo nie ma podziału na FWD, AWD i jak ja bym startował to razem z 4x4 w klasie 7.[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 12:35_________________________________________________Na filmiku widziałem golfa mk II z Woszczyc, jak i Corrado VR6T strojone przez Digitun :naughty:

Jeśli będzie zlot BMW to na pewno będzie jakiś Drift :naughty:

Opublikowano

Ja też bankowo jade w niedziele... :naughty:

Opublikowano

Co tu same jadę i jadę :cool1:

A ja nie jadę :kox:

Opublikowano
:hi: ja tez bym pojechal :D tylko sie zastanawiam czy swoim czy moze ktos by mnie zabral :naughty:
Opublikowano

Co tu same jadę i jadę :cool1:

A ja nie jadę :kox:

Skoro tak to ja też nie :gwizdanie:

:good:

:polew::decayed:

Opublikowano

:hi: ja tez bym pojechal :D tylko sie zastanawiam czy swoim czy moze ktos by mnie zabral :naughty:

było sobie diesla kupić :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

jak pojadę to nie ma problemu :wink4:

Opublikowano

Prezes dopisuj to do tego zamówienia w ilości dokładnie 5 szt :wink4:

Opublikowano

ok dzieki :naughty:

Opublikowano

oprócz tych pozycji które mi podałeś czy w zamian za któreś z nich ?[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________Ps. jutro będę miał cene lady[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________a moża jakiegoś grilla w niedziele zabrać :naughty:

Opublikowano

oprócz tych pozycji które mi podałeś czy w zamian za któreś z nich ?[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________Ps. jutro będę miał cene lady[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________a moża jakiegoś grilla w niedziele zabrać :naughty:

a może jutro jakiegoś grilla? :kox: :kox:
Opublikowano

nie

:polew:

Opublikowano

Oczywiście oprócz tych poprzednich pozycji :good: