Pucek Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Witam z południa więc zauważyłem już sam że kolektor w 1.8 T jest całkiem inny, taki jak ten mój na allegro kosztuje od 50 do 150 zł więc nie będe kombinował... zrobie dzisiaj fotke, ale nikt za free tego nie pospawa, więc wole kupić używany taki i będzie okej wiem Pelex...kupiec jest od ręki, mam takich dwóch napalonych za 14 koła bez gadki, zresztą teraz każdy młodzik napali się na taki wygląd, ten brak klimy sobie daruje 1.8T, nie no daruje sobie, tego mam pewnego, wiem co mam, nawet to jakoś jedzie, wyglada dobrze, silnik sprawny, tylko 220 tyś przebiegu, nie kopci ani nie wcina oleju...a tak co za taką kase kupie? jak już to szukałbym coś z wypasem i z konkretnie zrobionymi modami narazie utkwiło mi w głowie tamte S..tylko sedanik i jest ogień, ale cena tych części i serwisu a jak nie to najwyżej B6 1.8T albo ARL z big turbo
gregory Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Dobry co myslicie o tych klockach na tył?? http://moto.allegro.pl/item616109200_klocki_tyl_audi_a2_a3_a4_a6_a8_tt_bosch_germany.html Jeździsz spokojnie, czy butujesz?[br]Dopisany: 17 Maj 2009, 14:33_________________________________________________ 1.8T, nie no daruje sobie, tego mam pewnego, wiem co mam, nawet to jakoś jedzie, a jak nie to najwyżej B6 1.8T albo ARL z big turbo No Sorry Pucek, ale w jednej wypowiedzi sprzeczność. Nie ma się co rozczulać nad ADR-kiem jeśli masz plany zmienić tylko zmieniać. Najlepiej na 1.8T, zrobić chip na 185KM + dobre LPG i mordka się cieszy non stop.
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Witam w ten słoneczny niedzielny dzień w dalszym ciągu poszukuję gwintu lub dobrego zawiasu... Pelex doszły mnie słuchy że masz coś takiego? :gwizdanie:
egon0407 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Dobry co myslicie o tych klockach na tył?? http://moto.allegro.pl/item616109200_klocki_tyl_audi_a2_a3_a4_a6_a8_tt_bosch_germany.html Jeździsz spokojnie, czy butujesz?[br]Dopisany: 17 Maj 2009, 14:33_________________________________________________ 1.8T, nie no daruje sobie, tego mam pewnego, wiem co mam, nawet to jakoś jedzie, a jak nie to najwyżej B6 1.8T albo ARL z big turbo No Sorry Pucek, ale w jednej wypowiedzi sprzeczność. Nie ma się co rozczulać nad ADR-kiem jeśli masz plany zmienić tylko zmieniać. Najlepiej na 1.8T, zrobić chip na 185KM + dobre LPG i mordka się cieszy non stop. Na ogól jezdze spokojnie ale niekiedy mam swoje odchyly i sie zastanawiam nad chipem na 180KM
krolu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 stanąłem na kresce ... A co mi tam, choć słaby ze mnie kierowca.. nigdy nie ćwiczyłem takich startów i nie wiedziałem jak jechać a jestem pewien, że z mojej 90 -tki można więcej wycisnąć
diman Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 witam wszystkich wieczorkiem pelex jak tam sie grilek udal jak sie jeszcze poli to juz tam jada
krolu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Panowie gdzie tanio i dobrze (albo i nie tanio a dobrze) zrobić rozrząd w mojej strzale ?
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja mam zaufanych mechaników co mi wymieniali za grosze w Knurowie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ile płaciłeś za AFN-a bo nie wiem ile mam przygotować ?
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 z częściami czy bez? szczerze mówiąc to Ci dokładnie teraz nie powiem ale jutro u nich z rana będę to moge zapytać
krolu Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 komplet ... [br]Dopisany: 17 Maj 2009, 20:20_________________________________________________Witamy
miron78 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 Mirek wydawało mi się czy redukcje musiałeś robić jak próbowałem Cię wyprzedzać przed zjazdem na rybnicką? :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 19:01_________________________________________________orientuje się ktoś jaki będzie koszt poduszek pod silnik? tzn u mnie prawa wyj....ana i jakie mogą być konsekwencje jazdy z tym stukiem silnika przy mocniejszym hamowaniu czy na garbie? bo wolałbym to wymienić później :gwizdanie: redukcji nie robiłem, ale nie ukrywam 3 ząbki z ręcznego opuściłem [br]Dopisany: 17 Maj 2009, 20:21_________________________________________________Gregory - gratuluje wskoczenia z listy rezerwowych na listę jadących( na letni oczywiście ) :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 witamy witamy :gwizdanie: no Mirek tak mi się zdawało że coś Ci sie auto przydławiło ok Krolu to jutro zapytam ile za taki komplet a propos ogólnopolskiego to Guru pamiętaj o mnie gdybyś rezygnował
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ? [br]Dopisany: 17 Maj 2009, 20:58_________________________________________________dobra spadam do kina trzymta się :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 do jutra - tylko tak co będziesz coś z tego filmu pamiętał
Pucek Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 taaa on będzie pamiętał...jak wyjdzie z tego kina to włosy roztrzepane i ręce obolałe przecież to lovelas mam nadzieje że już w piątek zobacze tą glebe na zielonych springach Gregory, no myślałem nad gazem do 1.8T ale w B6, tylko głupio by to wyglądało gdybym pod dystrybutor podjechał wypasionym B6... aha no i w następnym aucie założyłem że 200 kucy musi być więc program nie wystarczy ps. Miron gdyby mi sprzedał swoje, a jak by zobaczył że mam eeL Pii Giii to obstawiam że by mnie wykastrował
Rekomendowane odpowiedzi