A4 Mario Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 nie wszyscy w Kamieniu podziwiają furmanki i dziewczynki No co Ty gadasz Stary... jakie dziewczynki a oto foteczki z dzisiejszego słonecznego wypadu... A tak na przyszłośc nie oceniaj tak z góry wszystkich ... nie każdy musi jechac na wyścigi żeby od razu d*py fotografowac... :polew: :polew:
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam, przedstawiam wam SWAP w moim wykonaniu czyli przejście z AHU 90ps na AVF 130PS oraz skrzyni 6 Do SWAP'a potrzebne sa - silnik AVF 131PS kompletny razem z instalacją i kompem, dawca to PASSAT FL - skrzynia 6 z łapami + lewarek zmiany biegów + sanki - smog z pompą paliwa do 131ps - chłodnica paliwa - przepływomierz od 131ps( ja dorzucę do tego jeszcze puszkę filtra, rurę gumową łączącą przepływkę z turbo, harmonijkę plastikową górną od 131ps) to dla wszystkich napinaczy, którzy jak robią takie oczy :shocked: i się śmieją jak mówię, że przy swapie AWX -a trzeba dołożyć chłodnice paliwa :disgust:
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Kilka fotek - Miron rajdowiec Miron vs. R36: Miron objeżdża Shreka :gwizdanie: :gwizdanie: Pucek i kiełbaska : no i stały punkt programu: hehe spoko fotki krolu
A4 Mario Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 I dalej.... Miron od razu po zapisaniu się na liste startujących zaczoł rezac... Chwile później.... już..... dostawał baty... ( Audi A4 3,0 TDIQ powered by CompSport Vs Opel Kadet 3,0 V6 ) Kucharki Zawodów.... Głodne Sępy... Głodne Sępy cd... Relax... Takie tam gadki... :decayed:
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja mam jeszcze dużo innych fotek jak np. Miron pcha auto :decayed:
A4 Mario Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja mam jeszcze dużo innych fotek jak np. Miron pcha auto :decayed: To wrzucaj... dawaj sie pośmiejemy :polew:
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja mam jeszcze dużo innych fotek jak np. Miron pcha auto :decayed: To wrzucaj... dawaj sie pośmiejemy :polew: :no:
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 hehe dobre foto pokazujcie co macie Mario wrzuć jakoś lepiej te fotki bo ich się powiększyć nieda
A4 Mario Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 hehe dobre foto pokazujcie co macie Mario wrzuć jakoś lepiej te fotki bo ich się powiększyć nieda Dobra następnym razem sie postaram inaczej... ale tych już nie zmieniam bo znów bedziesz te laski oglądał z bliska a potem pisał że Cie prawa ręka boli....
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 hehe dobre foto pokazujcie co macie Mario wrzuć jakoś lepiej te fotki bo ich się powiększyć nieda moje fotki mają ponad 500 mb - wrzuce jeszcze kilka - resztę nagram na płytkę: mój ideał :JC_fan: Miron - pchacz VR6 turbo :gwizdanie: :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Moje tez zajmują ponad 600mb więc bez sensu wrzucac...
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 hehe dobre foto pokazujcie co macie Mario wrzuć jakoś lepiej te fotki bo ich się powiększyć nieda Dobra następnym razem sie postaram inaczej... ale tych już nie zmieniam bo znów bedziesz te laski oglądał z bliska a potem pisał że Cie prawa ręka boli.... hehe ...
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Mój dzień zaczął się dość śmiesznie, zaspałem na wyjazd potem odpaliłem furacza, zajechałem na stację i pojechałem na zawody do kamienia śląskiego... NIE ŻAŁUJĘ, było za***iście :kox: na szczęście aż tak bardzo się nie nakręciłem, ale w drodze powrotnej spotkałem sobie przy drodze niebieską corsę A...na sprzedaż za 800 zł :naughty: corsa A 2.7 BiT?
Guregoru Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Widzę że jest czego żałować jak się nie pojechało
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 corsa A 2.7 BiT? corsa A jest brzydka :sick3:
A4 Mario Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 corsa A 2.7 BiT? corsa A jest brzydka :sick3: To nie ma wygladac tylko zapier...
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 serio, jak mi się podobało to musiało być za***iście nic straconego, za miesiąc jest w tym samym miejscu taka sama impreza, tylko że na skalę ogólnopolską, więc trzeba pojechać z rana, zająć za***iste miejsca, rozłożyć grille i imprezujemy :> Ps. Arku, dzięki za użyczenie grilla Krolu, Ty sam jesteś brzydki a fajnie się z Tobą imprezuje, corsa A nie jest fajna, ale za to może fajnie jechać :> nie no, nic nie robię, nie mam nawet koncepcji :gwizdanie: Ps.2 mnie też modra ''szczypie" :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Krolu, Ty sam jesteś brzydki a fajnie się z Tobą imprezuje, corsa A nie jest fajna, ale za to może fajnie jechać :>
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Krolu, Ty sam jesteś brzydki a fajnie się z Tobą imprezuje, corsa A nie jest fajna, ale za to może fajnie jechać :> :disgust:
Guregoru Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Krolu, Ty sam jesteś brzydki a fajnie się z Tobą imprezuje, corsa A nie jest fajna, ale za to może fajnie jechać :> :disgust: Tak jakoś wyszło
Rekomendowane odpowiedzi