diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 siemacie po robocie nie mozna sie dawac wykorzystywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 A ja kończę polerkę maszynową mojej fury - będzie dziś lans na spota :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 siemacie po robocie nie mozna sie dawac wykorzystywac siema diman pamiętaj od pracy są konie więc sie oszczędzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 pany jak mam zmyc z calego przodu w sumie olej bo mam pelno plamek z oleju na autobanie chyba sie komus wylewalo myslalem nad benzyna ekstrakcyjna dobrze kombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 pany jak mam zmyc z calego przodu w sumie olej bo mam pelno plamek z oleju na autobanie chyba sie komus wylewalo myslalem nad benzyna ekstrakcyjna dobrze kombinuje :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 pany jak mam zmyc z calego przodu w sumie olej bo mam pelno plamek z oleju na autobanie chyba sie komus wylewalo myslalem nad benzyna ekstrakcyjna dobrze kombinuje :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no i nic sie z tej twojej wypowiedzi nie dowiedzialem co kurde posty nabijasz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 pany jak mam zmyc z calego przodu w sumie olej bo mam pelno plamek z oleju na autobanie chyba sie komus wylewalo myslalem nad benzyna ekstrakcyjna dobrze kombinuje :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no i nic sie z tej twojej wypowiedzi nie dowiedzialem co kurde posty nabijasz :polew: zrób to co mówię a będzie dobrze dzisiaj mam wenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 A ja kończę polerkę maszynową mojej fury - będzie dziś lans na spota :kox: wypolerowałeś na chrom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 A ja kończę polerkę maszynową mojej fury - będzie dziś lans na spota :kox: wypolerowałeś na chrom ? a moja taka udupcona że masakra :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 to R36 też jest na 4 łapy?? diman chyba musisz zakupić jakiś aerozol do usuwania smoły i owadów z auta, pomoże ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 tak - 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 to R36 też jest na 4 łapy?? diman chyba musisz zakupić jakiś aerozol do usuwania smoły i owadów z auta, pomoże ci no przynajmniej jedna rzetelna wypowiedz dzieki mech15 :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 to R36 też jest na 4 łapy?? diman chyba musisz zakupić jakiś aerozol do usuwania smoły i owadów z auta, pomoże ci no przynajmniej jedna rzetelna wypowiedz dzieki mech15 :notworthy: siemano Dimek benzyna ekstrakcyjna też będzie OK bo to jest środek nie agresywny jeśli chodzi o lakier ale jeżeli jest to zwykły olej to spróbuj jakimś płynem do szyb albo płynem do mycia garów on świetnie rozpuszcza różne tłuszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 to R36 też jest na 4 łapy?? diman chyba musisz zakupić jakiś aerozol do usuwania smoły i owadów z auta, pomoże ci no przynajmniej jedna rzetelna wypowiedz dzieki mech15 :notworthy: siemano Dimek benzyna ekstrakcyjna też będzie OK bo to jest środek nie agresywny jeśli chodzi o lakier ale jeżeli jest to zwykły olej to spróbuj jakimś płynem do szyb albo płynem do mycia garów on świetnie rozpuszcza różne tłuszcze no wlasnie probowalem plynem do szyb i nie schodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja bym jeszcze spróbował czystym olejem silnikowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja bym jeszcze spróbował czystym olejem silnikowym co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja bym jeszcze spróbował czystym olejem silnikowym co Gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi