Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry! :hi:

taki cuś, bez białej raki ma keżor tylko w polerze :gwizdanie: :gwizdanie:

Dokładnie Keżorek ma w garażu takie fele, tylko że w czarnym połysku. Ogólnie mnie się te fele podobają :good:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokładnie Keżorek ma w garażu takie fele, tylko że w czarnym połysku. Ogólnie mnie się te fele podobają :good:

mi też :kox: :kox: :kox: szczególnie na tym aucie:

fCavJ.jpg

Opublikowano

A ma 19 ? :kox:

Opublikowano

A ma 19 ? :kox:

Keżor ma 17 te fele zawsze mi sie podobaly sa Kox

fKujJ.gif

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
  • Autor

:hi:

Czester - felunek ładniutki ale jakoś do B6 średnio mi się widzi - tymbardziej jeżeli szukasz rozm. 19 to osobiście uważam, że jest sporo efektowniejszych wzorów :wink4:

chyba, że po oględzinach nażywo zmieniłbym zdanie.

No i te szerokości felg+ET jakoś mnie nie przekonują[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 13:04_________________________________________________SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA DO ZATORU - ZAPRASZAM !!!

Opublikowano

Czester - felunek ładniutki ale jakoś do B6 średnio mi się widzi - tymbardziej jeżeli szukasz rozm. 19 to osobiście uważam, że jest sporo efektowniejszych wzorów :wink4:

No i te szerokości felg+ET jakoś mnie nie przekonują[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 13:04_________________________________________________SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA DO ZATORU - ZAPRASZAM !!!

To jedno a drugie to to że na Ciemnym aucie nie wygląda to jakos specjalnie... U Krolla to już wogóle sie zlewa... moim skromnym zdaniem brak efektu przynajmniej na fotkach...

Opublikowano

To jedno a drugie to to że na Ciemnym aucie nie wygląda to jakos specjalnie... U Krolla to już wogóle sie zlewa... moim skromnym zdaniem brak efektu przynajmniej na fotkach...

no fotki są słabej jakości i ciemne, na żywo wygląda mega kozacko...
Opublikowano

no fotki są słabej jakości i ciemne, na żywo wygląda mega kozacko...

Kozackie masz kołpaki... a felgi są po prostu OK.... tak mi przyszło na myśl o tych twoich kołpakach bo wczoraj Cobra leciała... on też miał takie dekle jak Ty... :decayed:

Opublikowano

Kozackie masz kołpaki... a felgi są po prostu OK.... tak mi przyszło na myśl o tych twoich kołpakach bo wczoraj Cobra leciała... on też miał takie dekle jak Ty... :decayed:

widziałem :kox:
Opublikowano

Opublikowano

widziałem :kox:

Mr Croll Cobretti... :polew:

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

:hi: siemacie melduje sie wyspiarz prawie wyleczony nareszcie 3 dni bez spania ale pomalu dochodze do siebie ale

widze ze sie dzialo w ten weekend no no imprezy coraz lepsze wychodza widze to dobrze wrozy na przyszlosc ze ekipa sie tak zgrywa :kox:

Opublikowano
  • Autor

w ten wekend imprez ciąg dalszy :kox:

Opublikowano

ja ci dam ty masz rodzine :decayed:

Opublikowano

ja ci dam ty masz rodzine :decayed:

Miron ma rodzinę, ale ma też od mnie wp***dol :gwizdanie:

niech się Wam KOKS przyzna jak zatytułował przelew który poszedł na moje konto :angry:

spadam na nockę...rano nadrobię spam :gwizdanie:

:hi: dziadki

Opublikowano

gdzie? :shocked: :shocked: :shocked:
Opublikowano

:hi: i :hi:

Trzeba się wyspać w końcu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.