egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 a ja jestem chory a takie były plany na dziś :wallbash: miales jechac nad wode sie opalac ??
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 a ja jestem chory a takie były plany na dziś :wallbash: miales jechac nad wode sie opalac ?? przecież jest ciepło na dworze
Skydiver Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Kiedy wracasz na obczyznę ?? Jest prośba żebyś wywiózł tą pogodę skąd przywiozłeś Nam już wystarczy :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Kiedy wracasz na obczyznę ?? Jest prośba żebyś wywiózł tą pogodę skąd przywiozłeś Nam już wystarczy :gwizdanie: Dzisiaj na noc ruszam Przywieźć przywiozłem ale zabierać jej nie mam zamiaru.. tam mi słoneczko pięknie świeci
gregory Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 no i Gregor...Ty wiesz że bardzo podpadłeś ale też fajnie że byłeś, aaa i dobrze że ta blondi Ci gdzieś uciekła :polew: :polew: Ssijcie Ona mi nie uciekła, a najwyraźniej się rozminęliśmy. Jakby do tego nie doszło to pewnie trochę dłużej zostalibyśmy w Spiżu i prawdopodobnie uniknęlibyśmy tej zadymy :gwizdanie: Co do 130Bmp to nie, że wymiękłem ale zaczęło mi się zdawać, że Dee Jay gdzieś wyszedł i włączył Repeat A ten Mega Club to mega wiejska stodoła Kiedy wracasz na obczyznę ?? Jest prośba żebyś wywiózł tą pogodę skąd przywiozłeś Nam już wystarczy :gwizdanie: Dzisiaj na noc ruszam Przywieźć przywiozłem ale zabierać jej nie mam zamiaru.. tam mi słoneczko pięknie świeci Jeszcze przyjedziesz do tego naszego kraju i będziesz chciał żeby zaświeciło słonko :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ssijcie Ona mi nie uciekła, a najwyraźniej się rozminęliśmy. Jakby do tego nie doszło to pewnie trochę dłużej zostalibyśmy w Spiżu i prawdopodobnie uniknęlibyśmy tej zadymy :gwizdanie: Co do 130Bmp to nie, że wymiękłem ale zaczęło mi się zdawać, że Dee Jay gdzieś wyszedł i włączył Repeat A ten Mega Club to mega wiejska stodoła gregory, ty chyba byłeś za bardzo pijany.. ta blondi była co najmniej paskudna.. :gwizdanie:A mi się tam w mega podoba... byłem kilkanaście razy na koncertach rockowych.. i zawsze było super - to była po prostu wieśniacka impreza a z tym repeat - to tam przecież chyba tylko 1 kawałek leciał i o 23 i o 4 nad ranem dalej to samo
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 jest ktoś chętny na wypad do tego Chrzanowa dziś na spota ?? ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 uniknęlibyśmy tej zadymy jakiej zadymy jest ktoś chętny na wypad do tego Chrzanowa dziś na spota ?? ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie: czemu ostatnie
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 uniknęlibyśmy tej zadymy jakiej zadymy jest ktoś chętny na wypad do tego Chrzanowa dziś na spota ?? ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie: czemu ostatnie jaka tam zadyma :gwizdanie: :gwizdanie: a ostatnie bo audi mi się już znudziło i teraz marzy mi się taka corolla no i wątroba musi mi odrosnąć..
miron78 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 16:59_________________________________________________ jaka tam zadyma no pisz co się działo ?
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 16:59_________________________________________________ jaka tam zadyma ni pisz co się działo ? kezor się zdenerwował i pobił 4 gości...
miron78 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 16:59_________________________________________________ jaka tam zadyma ni pisz co się działo ? kezor się zdenerwował i pobił 4 gości... no ludzie................nie grajcie w kulki.......................piszcie po męsku[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 17:03_________________________________________________wiedziałem, że to błąd z pokazaniem mu tych ćwiczeń
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 no ludzie................nie grajcie w kulki.......................piszcie po męsku[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 17:03_________________________________________________wiedziałem, że to błąd z pokazaniem mu tych ćwiczeń ja Ci nic nie powiem ... niech ew. się zainteresowani wypowiedzą... gregor nie potrzebnie chlapnął :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 17:05_________________________________________________i nie pisze PW
miron78 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 ok - czekam na PW [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 17:06_________________________________________________czyli koniec w wypadami do spiża skoro tam naszych biją
Rekomendowane odpowiedzi