Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: a ja jestem chory a takie były plany na dziś :wallbash: :wallbash: :wallbash:

miales jechac nad wode sie opalac ?? :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: a ja jestem chory a takie były plany na dziś :wallbash: :wallbash: :wallbash:

miales jechac nad wode sie opalac ?? :polew:

przecież jest ciepło na dworze :polew:

Opublikowano

:hi::kawa:

:hi:
Opublikowano

Kiedy wracasz na obczyznę ??

Jest prośba żebyś wywiózł tą pogodę skąd przywiozłeś :disgust:

Nam już wystarczy :gwizdanie:

Opublikowano

Dzisiaj na noc ruszam :)

Przywieźć przywiozłem ale zabierać jej nie mam zamiaru.. tam mi słoneczko pięknie świeci :decayed:

Opublikowano

:bry:

wszystkim z rana

Opublikowano

no i Gregor...Ty wiesz że bardzo podpadłeś ale też fajnie że byłeś, aaa i dobrze że ta blondi Ci gdzieś uciekła :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ssijcie :tongue4: Ona mi nie uciekła, a najwyraźniej się rozminęliśmy. Jakby do tego nie doszło to pewnie trochę dłużej zostalibyśmy w Spiżu i prawdopodobnie uniknęlibyśmy tej zadymy :gwizdanie:

Co do 130Bmp to nie, że wymiękłem ale zaczęło mi się zdawać, że Dee Jay gdzieś wyszedł i włączył Repeat :polew:

A ten Mega Club to mega wiejska stodoła :tongue4:

Dzisiaj na noc ruszam :)

Przywieźć przywiozłem ale zabierać jej nie mam zamiaru.. tam mi słoneczko pięknie świeci :decayed:

Jeszcze przyjedziesz do tego naszego kraju i będziesz chciał żeby zaświeciło słonko :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

Ssijcie :tongue4: Ona mi nie uciekła, a najwyraźniej się rozminęliśmy. Jakby do tego nie doszło to pewnie trochę dłużej zostalibyśmy w Spiżu i prawdopodobnie uniknęlibyśmy tej zadymy :gwizdanie:

Co do 130Bmp to nie, że wymiękłem ale zaczęło mi się zdawać, że Dee Jay gdzieś wyszedł i włączył Repeat :polew:

A ten Mega Club to mega wiejska stodoła :tongue4:

gregory, ty chyba byłeś za bardzo pijany.. ta blondi była co najmniej paskudna.. :gwizdanie:

A mi się tam w mega podoba... byłem kilkanaście razy na koncertach rockowych.. i zawsze było super - to była po prostu wieśniacka impreza

a z tym repeat - to tam przecież chyba tylko 1 kawałek leciał i o 23 i o 4 nad ranem dalej to samo :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

jest ktoś chętny na wypad do tego Chrzanowa dziś na spota ?? ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie:

Opublikowano

uniknęlibyśmy tej zadymy

jakiej zadymy :naughty:

jest ktoś chętny na wypad do tego Chrzanowa dziś na spota ?? ja muszę korzystać bo to mogą być moje ostatnie spoty :gwizdanie:

:mysli: czemu ostatnie

Opublikowano

uniknęlibyśmy tej zadymy

jakiej zadymy :naughty:

:mysli: czemu ostatnie

jaka tam zadyma :gwizdanie: :gwizdanie:

a ostatnie bo audi mi się już znudziło i teraz marzy mi się taka corolla

cfeedd24000e2fa945e46332

no i wątroba musi mi odrosnąć..

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 16:59_________________________________________________

jaka tam zadyma

no pisz :naughty: co się działo ?

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 16:59_________________________________________________

jaka tam zadyma

ni pisz :naughty: co się działo ?

kezor się zdenerwował i pobił 4 gości...
Opublikowano

jaka tam zadyma

ni pisz :naughty: co się działo ?

kezor się zdenerwował i pobił 4 gości...

no ludzie................nie grajcie w kulki.......................piszcie po męsku[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 17:03_________________________________________________wiedziałem, że to błąd z pokazaniem mu tych ćwiczeń :polew:

Opublikowano

no ludzie................nie grajcie w kulki.......................piszcie po męsku[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 17:03_________________________________________________wiedziałem, że to błąd z pokazaniem mu tych ćwiczeń :polew:

ja Ci nic nie powiem ... niech ew. się zainteresowani wypowiedzą... gregor nie potrzebnie chlapnął :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 17:05_________________________________________________i nie pisze PW :decayed:
Opublikowano

:polew:

ok - czekam na PW :decayed:[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 17:06_________________________________________________czyli koniec w wypadami do spiża skoro tam naszych biją

Opublikowano

:polew:

ok - czekam na PW :decayed:

:no: