krolu Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 fajnie byłoby też ( głównie dla Ciebie bo pewnie dużo by Ci to dało ) zaliczyć kilka siłowni wspólnie - ale pewnie nie będzie to łatwe no dokładnie... bo ja nigdy nie miałem z tym do czynienia ... :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:41_________________________________________________ z wieczora Czester foty Egon - Twoja też Siłka - czas to jedno a silna wola to drugie - trzeba mieć to i to żeby się zabierać za ćwieczenie - jak zaczynać i za miesiąc skończyć to lepiej się nie zabierać. A co do efektów to wygląd i siła to jedno a samopoczucie to drugie i właśnie to drugie chyba jest ważniejsze [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:36_________________________________________________Krolu - jak myślisz na poważnie to pogadamy przy okazji - tak na PW napisać to się nie da moge dodac w twoim watku ?? co chcesz dodać?
egon47 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 możesz kropkiem się nie przejmój he spoko juz dodalem
miron78 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Opublikowano 18 Maja 2010 możesz kropkiem się nie przejmój he spoko juz dodalem wiem - kropek w drodze [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:50_________________________________________________Krolu - wracając do siłowni - to u mnie się płaci za jednorazowy wstęp 7 zł i siedzisz ile chcesz - to tak na wypadek gdybyś chciał te kilka razy wpaść na małe instruktaż
krolu Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 możesz kropkiem się nie przejmój he spoko juz dodalem wiem - kropek w drodze [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:50_________________________________________________Krolu - wracając do siłowni - to u mnie się płaci za jednorazowy wstęp 7 zł i siedzisz ile chcesz - to tak na wypadek gdybyś chciał te kilka razy wpaść na małe instruktaż ok - chce może zgadamy się jeszcze z katowickim koksem i wpadniemy :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Opublikowano 18 Maja 2010 ok[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:59_________________________________________________do jutra
A-rek Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 dawno nic tu nie pisalem wiec na poczatku Miron rzuc okiem na ten filmik, a dokladnie na autko w czasie 4:40 min GTI Treffen Reifnitz am Wörthersee 2010 Tag 2 Anreise.mp4
gregory Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 dawno nic tu nie pisalem wiec na poczatku Arek
krolu Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 kurcze a gdzie jest APeUsz... już dawno powinien wrócić z roboty..
A4 Mario Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 kurcze a gdzie jest APeUsz... już dawno powinien wrócić z roboty.. Pije po pracy... DOBRY
Pucek Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 jestem, jestem :gwizdanie: ale podłączałem sobie liveboxa... w końcu mam neta w całym domu czyli jest gites
Guregoru Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 jestem, jestem :gwizdanie: ale podłączałem sobie liveboxa... w końcu mam neta w całym domu czyli jest gites Livebox to gówno zmień sobie to na jakiś inny router wifi a zobaczysz że będziesz miał o wiele mniej problemów [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 01:25_________________________________________________Spadam spać Widzę że mogę zgasić
Pucek Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 miałeś liveboxa? czytałem na necie i właśnie takie opinie były, ale pytałem ludzi którzy je mają i NIKT nie narzeka, więc nie pitol :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 fajnie byłoby też ( głównie dla Ciebie bo pewnie dużo by Ci to dało ) zaliczyć kilka siłowni wspólnie - ale pewnie nie będzie to łatwe widze koksy sie bedą mnożyc :gwizdanie: ,jestem za dobry z ranca
A-rek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Livebox to gówno sick3 zmień sobie to na jakiś inny router wifi a zobaczysz że będziesz miał o wiele mniej problemów dziwne, ja mam Livebox'a od 2 lat i jakos ani razu jeszcze nie mialem z nim zadnego problemu
krolu Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Livebox to gówno sick3 zmień sobie to na jakiś inny router wifi a zobaczysz że będziesz miał o wiele mniej problemów dziwne, ja mam Livebox'a od 2 lat i jakos ani razu jeszcze nie mialem z nim zadnego problemu to tak jak moi rodzice mają co chwile problem z komputerem - bo nie potrafią go używać
A-rek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 a to swoja droga nie wiem czy moge ale chcialbym o cos zapytac. czy moze mi ktos tak po krotce wytlumaczyc jaka jest roznica miedzy APU i AEB :?:
keżor Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 a to swoja droga nie wiem czy moge ale chcialbym o cos zapytac. czy moze mi ktos tak po krotce wytlumaczyc jaka jest roznica miedzy APU i AEB :?: AEB jest starsze , to tak baardzo po krótce
Rekomendowane odpowiedzi