Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie byłoby też ( głównie dla Ciebie bo pewnie dużo by Ci to dało ) zaliczyć kilka siłowni wspólnie - ale pewnie nie będzie to łatwe :wink4:

no dokładnie... bo ja nigdy nie miałem z tym do czynienia ... :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:41_________________________________________________

:hi: z wieczora

Czester foty :good:

Egon - Twoja też :decayed:

Siłka - czas to jedno a silna wola to drugie - trzeba mieć to i to żeby się zabierać za ćwieczenie - jak zaczynać i za miesiąc skończyć to lepiej się nie zabierać. A co do efektów to wygląd i siła to jedno a samopoczucie to drugie i właśnie to drugie chyba jest ważniejsze :wink4:[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:36_________________________________________________Krolu - jak myślisz na poważnie to pogadamy przy okazji - tak na PW napisać to się nie da :wink4:

moge dodac w twoim watku ?? :decayed:

co chcesz dodać?
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

możesz :decayed:

kropkiem się nie przejmój :polew:

Opublikowano

he spoko juz dodalem :polew:

Opublikowano

wiem - kropek w drodze :polew:[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:50_________________________________________________Krolu - wracając do siłowni - to u mnie się płaci za jednorazowy wstęp 7 zł i siedzisz ile chcesz - to tak na wypadek gdybyś chciał te kilka razy wpaść na małe instruktaż :wink4:

Opublikowano

wiem - kropek w drodze :polew:[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:50_________________________________________________Krolu - wracając do siłowni - to u mnie się płaci za jednorazowy wstęp 7 zł i siedzisz ile chcesz - to tak na wypadek gdybyś chciał te kilka razy wpaść na małe instruktaż :wink4:

ok - chce :kox: może zgadamy się jeszcze z katowickim koksem i wpadniemy :gwizdanie:
Opublikowano

ok[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:59_________________________________________________do jutra :hi:

Opublikowano

dawno nic tu nie pisalem wiec na poczatku :hi:

Arek :hi:

Opublikowano

jak tam zdrowko Gregor :)

Opublikowano

kurcze a gdzie jest APeUsz... już dawno powinien wrócić z roboty.. :mysli:

Opublikowano

kurcze a gdzie jest APeUsz... już dawno powinien wrócić z roboty.. :mysli:

Pije po pracy... :)

DOBRY

Opublikowano

:hi:

jestem, jestem :gwizdanie:

ale podłączałem sobie liveboxa...

w końcu mam neta w całym domu :drunk:

czyli jest gites :naughty:

Opublikowano

:hi:

jestem, jestem :gwizdanie:

ale podłączałem sobie liveboxa...

w końcu mam neta w całym domu :drunk:

czyli jest gites :naughty:

Livebox to gówno :sick3: zmień sobie to na jakiś inny router wifi a zobaczysz że będziesz miał o wiele mniej problemów :wink4:[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 01:25_________________________________________________Spadam spać

Widzę że mogę zgasić :hi:

Opublikowano

miałeś liveboxa?

czytałem na necie i właśnie takie opinie były, ale pytałem ludzi którzy je mają i NIKT nie narzeka, więc nie pitol :gwizdanie:

Opublikowano

Gasze :tongue4:

Opublikowano

fajnie byłoby też ( głównie dla Ciebie bo pewnie dużo by Ci to dało ) zaliczyć kilka siłowni wspólnie - ale pewnie nie będzie to łatwe :wink4:

widze koksy sie bedą mnożyc :gwizdanie: :naughty: ,jestem za :silacz:

dobry z ranca :hi:

Opublikowano
Livebox to gówno sick3 zmień sobie to na jakiś inny router wifi a zobaczysz że będziesz miał o wiele mniej problemów

dziwne, ja mam Livebox'a od 2 lat i jakos ani razu jeszcze nie mialem z nim zadnego problemu

Opublikowano
Livebox to gówno sick3 zmień sobie to na jakiś inny router wifi a zobaczysz że będziesz miał o wiele mniej problemów

dziwne, ja mam Livebox'a od 2 lat i jakos ani razu jeszcze nie mialem z nim zadnego problemu

to tak jak moi rodzice mają co chwile problem z komputerem - bo nie potrafią go używać :decayed:
Opublikowano

a to swoja droga :wink4:

nie wiem czy moge ale chcialbym o cos zapytac. czy moze mi ktos tak po krotce wytlumaczyc jaka jest roznica miedzy APU i AEB :?:

Opublikowano

a to swoja droga :wink4:

nie wiem czy moge ale chcialbym o cos zapytac. czy moze mi ktos tak po krotce wytlumaczyc jaka jest roznica miedzy APU i AEB :?:

AEB jest starsze , to tak baardzo po krótce :polew: