Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witka z wieczora..............nadrobione :decayed:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:22_________________________________________________są tu jacyś ekolodzy ?..........................zamknijcie mnie :decayed:

m1.jpg

m2.jpg

ptaszek.... ;(

:embarrassed:

sorki ale nad pasami to on nie przelatywał - a po drugie na dokładke się zapatrzył :confused4:

ta pewnie go twoje Hidy czarne oslepily :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witka z wieczora..............nadrobione :decayed:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:22_________________________________________________są tu jacyś ekolodzy ?..........................zamknijcie mnie :decayed:

m1.jpg

m2.jpg

ptaszek.... ;(

sorki ale nad pasami to on nie przelatywał - a po drugie na dokładke się zapatrzył :confused4:

a jakby to była staruszka, tez bys tłumaczył ze sie zapatrzyła? :gwizdanie:

Opublikowano

m1.jpg

m2.jpg

ptaszek.... ;(

gdyby to była staruszka powiadasz :mysli:

to pewnie bym ją dłużej zdrapywał :decayed:

Opublikowano

m1.jpg

m2.jpg

ptaszek.... ;(

gdyby to była staruszka powiadasz :mysli:

to pewnie bym ją dłużej zdrapywał :decayed:

:bicz3: ptasi killer

:tongue4:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

:hi: z rana - Dzisiaj był u mnie Siemian i faktycznie ponoć Czechowice zalane konkretnie[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:06_________________________________________________Kilka osób z naszego forum też ma problemy spowodowane wodą - Wihajster i Wojtekce też ucierpieli ponoć nie mało[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:07_________________________________________________Dimna - to TY już będziesz w ten wekend - nie w następny :mysli:

tak bede juz w ten weekend

a wogole dobry wieczor :hi:

:hi:, będziesz już po weekendzie :thumbdown: :thumbdown: :gwizdanie:

no w sumie to masz racje bede dopiero w niedziele po poludniu wiec impreza odpada :decayed:

Opublikowano

Diman :hi:

Opublikowano

:hi: z rana - Dzisiaj był u mnie Siemian i faktycznie ponoć Czechowice zalane konkretnie[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:06_________________________________________________Kilka osób z naszego forum też ma problemy spowodowane wodą - Wihajster i Wojtekce też ucierpieli ponoć nie mało[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:07_________________________________________________Dimna - to TY już będziesz w ten wekend - nie w następny :mysli:

tak bede juz w ten weekend

a wogole dobry wieczor :hi:

:hi:, będziesz już po weekendzie :thumbdown: :thumbdown: :gwizdanie:

no w sumie to masz racje bede dopiero w niedziele po poludniu wiec impreza odpada :decayed:

uffffff :cool1:
Opublikowano
Opublikowano

teraz mam zajawkę na :paker: nie na impry :decayed: ew. bezalkoholowe w moim wykonaniu :hi:
Opublikowano

teraz mam zajawkę na :paker: nie na impry :decayed: ew. bezalkoholowe w moim wykonaniu :hi:

trenuj sztafete 4x100

4x100ml :polew:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:49_________________________________________________Miron kiedy jest Geko za tydzien??:>

Opublikowano

:hi:

Mnie juz tez chwile tu nie było :kwasny: tez walcze z wodą na 2 pompy ale jest juz coraz lepiej, byle nie padło juz :wallbash:

A co do liveboxa to ja po 3 latach go oddałem ale nie dlatego ze miałem z nim problemy tylko poprostu miał za słaby zasieg no i musiałem za niego płacić 10zł miesiecznie i nigdy nie byłby mój a tak zainwestowałem w linksysa i jest super :good:

Miron lampki widziałem ale jednak Twoje mi sie bardziej podobają :>

Opublikowano

trenuj sztafete 4x100

4x100ml :polew:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:49_________________________________________________Miron kiedy jest Geko za tydzien??:>

tak - w niedzielę :wink4:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 23:10_________________________________________________

Mnie juz tez chwile tu nie było :kwasny: tez walcze z wodą na 2 pompy ale jest juz coraz lepiej, byle nie padło juz :wallbash:

A co do liveboxa to ja po 3 latach go oddałem ale nie dlatego ze miałem z nim problemy tylko poprostu miał za słaby zasieg no i musiałem za niego płacić 10zł miesiecznie i nigdy nie byłby mój a tak zainwestowałem w linksysa i jest super :good:

Miron lampki widziałem ale jednak Twoje mi sie bardziej podobają :>

:)

Opublikowano

Miron morderca...

Opublikowano

MKM :naughty:

Miron Koks Morderca :polew:

Opublikowano

MKM :naughty:

Miron Koks Morderca :polew:

a jeszcze niedawno się fochał jak mówiliśmy na niego koks :tongue4: