egon47 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 witka z wieczora..............nadrobione [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:22_________________________________________________są tu jacyś ekolodzy ?..........................zamknijcie mnie ptaszek.... ;( sorki ale nad pasami to on nie przelatywał - a po drugie na dokładke się zapatrzył ta pewnie go twoje Hidy czarne oslepily
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 witka z wieczora..............nadrobione [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:22_________________________________________________są tu jacyś ekolodzy ?..........................zamknijcie mnie ptaszek.... ;( sorki ale nad pasami to on nie przelatywał - a po drugie na dokładke się zapatrzył a jakby to była staruszka, tez bys tłumaczył ze sie zapatrzyła? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 witka z wieczora..............nadrobione [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:22_________________________________________________są tu jacyś ekolodzy ?..........................zamknijcie mnie ptaszek.... ;( sorki ale nad pasami to on nie przelatywał - a po drugie na dokładke się zapatrzył a jakby to była staruszka, tez bys tłumaczył ze sie zapatrzyła? :gwizdanie: gdyby to była staruszka powiadasz to pewnie bym ją dłużej zdrapywał
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 witka z wieczora..............nadrobione [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:22_________________________________________________są tu jacyś ekolodzy ?..........................zamknijcie mnie ptaszek.... ;( sorki ale nad pasami to on nie przelatywał - a po drugie na dokładke się zapatrzył a jakby to była staruszka, tez bys tłumaczył ze sie zapatrzyła? :gwizdanie: gdyby to była staruszka powiadasz to pewnie bym ją dłużej zdrapywał :bicz3: ptasi killer
diman Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 z rana - Dzisiaj był u mnie Siemian i faktycznie ponoć Czechowice zalane konkretnie[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:06_________________________________________________Kilka osób z naszego forum też ma problemy spowodowane wodą - Wihajster i Wojtekce też ucierpieli ponoć nie mało[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:07_________________________________________________Dimna - to TY już będziesz w ten wekend - nie w następny tak bede juz w ten weekend a wogole dobry wieczor , będziesz już po weekendzie :thumbdown: :gwizdanie: no w sumie to masz racje bede dopiero w niedziele po poludniu wiec impreza odpada
egon47 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=2763036 ładna rzeźba Honda WRX musi ładnie latac
miron78 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=2763036 ładna rzeźba Honda WRX musi ładnie latac mega rzeźba - ale ogólnie
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 z rana - Dzisiaj był u mnie Siemian i faktycznie ponoć Czechowice zalane konkretnie[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:06_________________________________________________Kilka osób z naszego forum też ma problemy spowodowane wodą - Wihajster i Wojtekce też ucierpieli ponoć nie mało[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 11:07_________________________________________________Dimna - to TY już będziesz w ten wekend - nie w następny tak bede juz w ten weekend a wogole dobry wieczor , będziesz już po weekendzie :thumbdown: :gwizdanie: no w sumie to masz racje bede dopiero w niedziele po poludniu wiec impreza odpada uffffff
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 teraz mam zajawkę na nie na impry ew. bezalkoholowe w moim wykonaniu
egon47 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 teraz mam zajawkę na nie na impry ew. bezalkoholowe w moim wykonaniu trenuj sztafete 4x100 4x100ml [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:49_________________________________________________Miron kiedy jest Geko za tydzien??:>
MAJKI Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Mnie juz tez chwile tu nie było tez walcze z wodą na 2 pompy ale jest juz coraz lepiej, byle nie padło juz A co do liveboxa to ja po 3 latach go oddałem ale nie dlatego ze miałem z nim problemy tylko poprostu miał za słaby zasieg no i musiałem za niego płacić 10zł miesiecznie i nigdy nie byłby mój a tak zainwestowałem w linksysa i jest super Miron lampki widziałem ale jednak Twoje mi sie bardziej podobają :>
miron78 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 teraz mam zajawkę na nie na impry ew. bezalkoholowe w moim wykonaniu trenuj sztafete 4x100 4x100ml [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:49_________________________________________________Miron kiedy jest Geko za tydzien??:> tak - w niedzielę [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 23:10_________________________________________________ Mnie juz tez chwile tu nie było tez walcze z wodą na 2 pompy ale jest juz coraz lepiej, byle nie padło juz A co do liveboxa to ja po 3 latach go oddałem ale nie dlatego ze miałem z nim problemy tylko poprostu miał za słaby zasieg no i musiałem za niego płacić 10zł miesiecznie i nigdy nie byłby mój a tak zainwestowałem w linksysa i jest super Miron lampki widziałem ale jednak Twoje mi sie bardziej podobają :>
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 MKM Miron Koks Morderca a jeszcze niedawno się fochał jak mówiliśmy na niego koks
Pucek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 MKM Miron Koks Morderca a jeszcze niedawno się fochał jak mówiliśmy na niego koks spodobało się dziadowi
miron78 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 MKM Miron Koks Morderca a jeszcze niedawno się fochał jak mówiliśmy na niego koks a bo widzę że na Was nie ma siły - to co się będę sprzeczał
Rekomendowane odpowiedzi