Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale cisza :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 26 Maj 2010, 18:49_________________________________________________Nikogo nie ma to ja spadam

Będę jutro wieczorkiem :hi:

Opublikowano

siemancie z wieczorka cholerny remont mnie wykonczy taki zapiernicz ze nawet nie wiedzialem kiedy sie 17.00 zrobila malo co bym do sklepu nie zdarzyl a miala byc czekolada ;( :embarrassed: :embarrassed: ;( ale co sie odwlecze to nie uciecze :tongue4:

Opublikowano

siemancie z wieczorka cholerny remont mnie wykonczy taki zapiernicz ze na wet niwwiedzialem kiedy sie 17.00 zrobila maloco bym do sklepu nie zdarzyl a miala byc czekolada ;( :embarrassed: :embarrassed: ;( ale co sie odwlecze to nie uciecze :tongue4:

narzekałeś że boli Cie w klacie, a teraz robisz remont i chciałeś iść do czekolady...

nie mam pytań :decayed:

Opublikowano

siemancie z wieczorka cholerny remont mnie wykonczy taki zapiernicz ze na wet niwwiedzialem kiedy sie 17.00 zrobila maloco bym do sklepu nie zdarzyl a miala byc czekolada ;( :embarrassed: :embarrassed: ;( ale co sie odwlecze to nie uciecze :tongue4:

narzekałeś że boli Cie w klacie, a teraz robisz remont i chciałeś iść do czekolady...

nie mam pytań :decayed:

jak tylko przyjechalem to jak reka odjol juz nic nie boli :tongue4: ale co do remontu to musze ogarnac meline przed sezonem :kox:[br]Dopisany: 26 Maj 2010, 23:21_________________________________________________ :hi: siemacie z rana nastepny dzien wielkiego syfu czas zaczac wiec milego dnia zycze :)

Opublikowano
:hi: ja już wiem, że piątkowy spot stoi pod dużym znakiem zapytania... no i w ten weekend też nie pobaluję a o Kamieniu nie wspomnę... uparli się prowadzący chyba.. ;/ - jedyna opcja zdać wszystko w pierwszym terminie (co ja k**wa piszę :laghing2: :laghing2:) i mieć potem wolne :hi:
Opublikowano

:hi: z rana

:hi: ja już wiem, że piątkowy spot stoi pod dużym znakiem zapytania... no i w ten weekend też nie pobaluję a o Kamieniu nie wspomnę... uparli się prowadzący chyba.. ;/ - jedyna opcja zdać wszystko w pierwszym terminie (co ja ku***a piszę :laghing2: :laghing2:) i mieć potem wolne :hi:

Krolu terminy poprawkowe sa i to nie jedne, a imprezy typu spot i kamien to dopiero za rok :decayed:

Opublikowano

chwilka na relaks i dalej do roboty :gwizdanie: