krolu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Miron - składam reklamację na siłkę - miało boleć jeden dzień... :kwasny: niekiedy jest tak że na trzeci dzień boli najbardziej czyli jutro kulminacja? p.s. ale było warto - wczoraj w spizu wszystkie sucze się moje :naughty:
miron78 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 czyli jutro kulminacja? nie - o dzisiaj mi chodziło
krolu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 czyli jutro kulminacja? nie - o dzisiaj mi chodziło to luz - zaraz obiad i śmigam na rower - tak, zrobić żeby nogi tez bolały - bo chyba jakoś im tak smutno
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Siema Wszystkim.... a ty co tak nieprzepisowo po tym knurowie sie poruszasz moja mowi co to za idiota nas wyprzedza :gwizdanie: a ja mówie ze znam goscia a i pozatym bys sie kiedys wzial do porzadnego umycia tego twojego nizmo a nie na latwizne idziesz :polew: :polew: :polew: :polew: Mówisz powiedziała idiota.... to dobrze laski lubią szalonych gości w konkretnych furach... :polew: także Dimek uważaj uważaj na tym zatorze...
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Miron - składam reklamację na siłkę - miało boleć jeden dzień... :kwasny: niekiedy jest tak że na trzeci dzień boli najbardziej czyli jutro kulminacja? p.s. ale było warto - wczoraj w spizu wszystkie sucze się moje :naughty: czyli ze co?
krolu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Miron - składam reklamację na siłkę - miało boleć jeden dzień... :kwasny: niekiedy jest tak że na trzeci dzień boli najbardziej czyli jutro kulminacja? p.s. ale było warto - wczoraj w spizu wszystkie sucze się moje :naughty: czyli ze co? nic nic - ty fajnie kopałaś w karton
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Sam sobie mój lokaju.... miron-tvn turbo królowie driftu (coś koło 22;30)
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Sam sobie mój lokaju.... miron-tvn turbo królowie driftu (coś koło 22;30) stanley nic mi nie mówił że go nagrywali :polew:
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Sam sobie mój lokaju.... miron-tvn turbo królowie driftu (coś koło 22;30) A mnie było widac czy gamonie to usuneli ... ?????
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Siema Wszystkim.... a ty co tak nieprzepisowo po tym knurowie sie poruszasz moja mowi co to za idiota nas wyprzedza :gwizdanie: a ja mówie ze znam goscia a i pozatym bys sie kiedys wzial do porzadnego umycia tego twojego nizmo a nie na latwizne idziesz :polew: :polew: :polew: :polew: Mówisz powiedziała idiota.... to dobrze laski lubią szalonych gości w konkretnych furach... :polew: także Dimek uważaj uważaj na tym zatorze... spoko bede sie mial na bacznosci :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 A mnie było widac czy gamonie to usuneli ... ????? całe żuloswto wycieli
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Siema Wszystkim.... a ty co tak nieprzepisowo po tym knurowie sie poruszasz moja mowi co to za idiota nas wyprzedza :gwizdanie: a ja mówie ze znam goscia a i pozatym bys sie kiedys wzial do porzadnego umycia tego twojego nizmo a nie na latwizne idziesz :polew: :polew: :polew: :polew: Mówisz powiedziała idiota.... to dobrze laski lubią szalonych gości w konkretnych furach... :polew: także Dimek uważaj uważaj na tym zatorze... spoko bede sie mial na bacznosci :gwizdanie: :>
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Siema Wszystkim.... a ty co tak nieprzepisowo po tym knurowie sie poruszasz moja mowi co to za idiota nas wyprzedza :gwizdanie: a ja mówie ze znam goscia a i pozatym bys sie kiedys wzial do porzadnego umycia tego twojego nizmo a nie na latwizne idziesz :polew: :polew: :polew: :polew: Mówisz powiedziała idiota.... to dobrze laski lubią szalonych gości w konkretnych furach... :polew: także Dimek uważaj uważaj na tym zatorze... spoko bede sie mial na bacznosci :gwizdanie: :> ty a moja jeszcze mowi chyba nie chcesz sie z nim scigac a ja do nie jak to nie ale widzialem przerazenie w jej oczach wiec odpuscilem
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Siema Wszystkim.... a ty co tak nieprzepisowo po tym knurowie sie poruszasz moja mowi co to za idiota nas wyprzedza :gwizdanie: a ja mówie ze znam goscia a i pozatym bys sie kiedys wzial do porzadnego umycia tego twojego nizmo a nie na latwizne idziesz :polew: :polew: :polew: :polew: Mówisz powiedziała idiota.... to dobrze laski lubią szalonych gości w konkretnych furach... :polew: także Dimek uważaj uważaj na tym zatorze... spoko bede sie mial na bacznosci :gwizdanie: :> ty a moja jeszcze mowi chyba nie chcesz sie z nim scigac a ja do nie jak to nie ale widzialem przerazenie w jej oczach wiec odpuscilem Widac twoja Pani to rozsądna kobita... od razu wiedziałą że nie masz szans... :polew:
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Siema Wszystkim.... a ty co tak nieprzepisowo po tym knurowie sie poruszasz moja mowi co to za idiota nas wyprzedza :gwizdanie: a ja mówie ze znam goscia a i pozatym bys sie kiedys wzial do porzadnego umycia tego twojego nizmo a nie na latwizne idziesz :polew: :polew: :polew: :polew: Mówisz powiedziała idiota.... to dobrze laski lubią szalonych gości w konkretnych furach... :polew: także Dimek uważaj uważaj na tym zatorze... spoko bede sie mial na bacznosci :gwizdanie: :> ty a moja jeszcze mowi chyba nie chcesz sie z nim scigac a ja do nie jak to nie ale widzialem przerazenie w jej oczach wiec odpuscilem Widac twoja Pani to rozsądna kobita... od razu wiedziałą że nie masz szans... :polew: no dokladnie widzialem jak wyrwales przed tego punciola to se odpuscilem
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Siema Wszystkim.... a ty co tak nieprzepisowo po tym knurowie sie poruszasz moja mowi co to za idiota nas wyprzedza :gwizdanie: a ja mówie ze znam goscia a i pozatym bys sie kiedys wzial do porzadnego umycia tego twojego nizmo a nie na latwizne idziesz :polew: :polew: :polew: :polew: Mówisz powiedziała idiota.... to dobrze laski lubią szalonych gości w konkretnych furach... :polew: także Dimek uważaj uważaj na tym zatorze... spoko bede sie mial na bacznosci :gwizdanie: :> ty a moja jeszcze mowi chyba nie chcesz sie z nim scigac a ja do nie jak to nie ale widzialem przerazenie w jej oczach wiec odpuscilem Widac twoja Pani to rozsądna kobita... od razu wiedziałą że nie masz szans... :polew: no dokladnie widzialem jak wyrwales przed tego punciola to se odpuscilem :good: Musiałem sie schowaC przed coś innego bo sie bałem że sie zapatrze w te twoje żółte halogenki i gdzieś wpakuje...
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 diman nizmo jest z KGT odpuśc mu :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dokładnie..... Japan Terror.... :polew:
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dokładnie..... Japan Terror.... :polew: poległem :polew:
miron78 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dokładnie..... Japan Terror.... :polew: ktoś mnie wołał :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi