miron78 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Guru widziałeś ankiete w temacie "Poezja zlotowa" chłopaki z Poznania mnie rozwalili
kris_kilt Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Witam Panowie w to parne popołudnie Mnie dzisiaj nie będzie , w pracy do 20 jestem. Jak z tą kreską - wybieracie się wkońcu dzisiaj ?? Somes - na fotach ta gleba wygląda Miron - gdzie to dokładnie dokładnie jest , w jakim dziale ?
Pucek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 więc Panowie...dostane kase z PZU za te drzwi... fiu fiu...powiedzmy że jestem zadowolony pogadamy na spociku, ale jakoś pogoda się psuje, żeby tylko nie padało (NIE MYJE AUTA) Piterra będziesz???
miron78 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 zloty ogólnopolskie - "poezja zlotowa"
Pucek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 a ja oficjalnie zrezygnowałem z ogólnopolskiego, niewiem czy mnie już wykreślili ale niestety nie pojadę z Wami może następnym razem się uda Gregory, wiem wiem, ja tam nigdy się nie ścigałem, wiec nie opanowałem tej sztuki ruszania to kto dzisiaj będzie??? będzie chociaż 10 autek?
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Guru widziałeś ankiete w temacie "Poezja zlotowa" chłopaki z Poznania mnie rozwalili :polew: Dobrzy są :polew: ciekawe jaki będzie wynik :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Guru widziałeś ankiete w temacie "Poezja zlotowa" chłopaki z Poznania mnie rozwalili :polew: Dobrzy są :polew: ciekawe jaki będzie wynik :gwizdanie: tam wszyscy wiedzą oco chodzi z Madasem na czele ale jaja sobie robią
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Ale z tego widzę to jeszcze wiele osób nie wpłaciło. Czester, Guru, Pucek ??? Co z wami???!! a ja oficjalnie zrezygnowałem z ogólnopolskiego Gregory ja też zrezygnowałem ale co zrobić za to na IV urodziny A4-klubu jadę nawet jak bym musiał przez to robotę zmienić to kto dzisiaj będzie??? będzie chociaż 10 autek? Muszę pisać że będę :?:
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Guru widziałeś ankiete w temacie "Poezja zlotowa" chłopaki z Poznania mnie rozwalili :polew: Dobrzy są :polew: ciekawe jaki będzie wynik :gwizdanie: tam wszyscy wiedzą oco chodzi z Madasem na czele ale jaja sobie robią Domyślam się jak ja wiem to Madas tym bardziej A i tak najlepszy jest ostatni punkt do zagłosowania :polew:
miron78 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Diman w Knurowie kolejne B7 przbyło ( na niepodległości ) Avant , srebrny, 2.0tdi, bez xenona ale z moją Navi i grzanymi stołkami, 2007r 145 tyś km zmieniaj fure bo coś dużo zaczyna tego śmigać po Knurowie [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 13:52_________________________________________________Kurcze szkoda że tylu Was odpadło z letniego - myślałem że tam troche porządzimy
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Diman w Knurowie kolejne B7 przbyło ( na niepodległości ) Avant , srebrny, 2.0tdi, bez xenona ale z moją Navi i grzanymi stołkami, 2007r 145 tyś km zmieniaj fure bo coś dużo zaczyna tego śmigać po Knurowie Diman chyba nie trzeba ci nic mówić żebyś przy zmianie nie patrzał na silniki BLB :gwizdanie: Kurcze szkoda że tylu Was odpadło z letniego - myślałem że tam troche porządzimy No widzisz ja jestem dosłownie podłamany ale co zrobić jak ma się durnych szefów
Pucek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 no niestety...gdyby to było 2/3 tygodnie później to jadę na bank, ale cóż...może porządzimy na urodzinkach, z quattro na pokładzie noo B7 jakoś dużo się ukazało teraz, co jadę to widzę same B7, nawet u mnie B8 dosyć sporo jeździ :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 No widzisz ja jestem dosłownie podłamany ale co zrobić jak ma się durnych szefów daj mi do nich numer Guru dla kogo zamawiałeś koszulki klubowe dziecięce [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 14:03_________________________________________________z Quattro na pokładzie
Pucek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Gureguru weź tam bratu przypomnij o płytkach dla mnie... :> to narazie jest nas czterech Pucek Guru Pelex SomeS Piterra? Królu? Diman? M@rk? kto będzie?
keżor Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Gureguru weź tam bratu przypomnij o płytkach dla mnie... :> to narazie jest nas czterech Pucek Guru Pelex SomeS Piterra? Królu? Diman? M@rk? kto będzie? ja będe
miron78 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Diman też powinien być [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 14:13_________________________________________________10 furek się uzbiera
Pucek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 noo właśnie kogoś mi brakowało Keżor... ale wieje na dworze, żeby tylko zapewnienia pogodynek się nie spełniły, najwyżej przeniesiemy się do podziemi.. właśnie...te moje niby nie zakłócające przetwornice zaczeły mi zakłócać, co mam zrobić Pany? pozłótką je owinąć czy co
Rekomendowane odpowiedzi