Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guru widziałeś ankiete w temacie "Poezja zlotowa" :polew: chłopaki z Poznania mnie rozwalili :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Panowie w to parne popołudnie :hi:

Mnie dzisiaj nie będzie , w pracy do 20 jestem. Jak z tą kreską - wybieracie się wkońcu dzisiaj ??

Somes - na fotach ta gleba wygląda :good:

Miron - gdzie to dokładnie dokładnie jest , w jakim dziale ?

Opublikowano

więc Panowie...dostane kase z PZU za te drzwi... fiu fiu...powiedzmy że jestem zadowolony

pogadamy na spociku, ale jakoś pogoda się psuje, żeby tylko nie padało (NIE MYJE AUTA)

Piterra będziesz???

Opublikowano

zloty ogólnopolskie - "poezja zlotowa" :wink4:

Opublikowano

a ja oficjalnie zrezygnowałem z ogólnopolskiego, niewiem czy mnie już wykreślili ale niestety nie pojadę z Wami :confused4:

może następnym razem się uda

Gregory, wiem wiem, ja tam nigdy się nie ścigałem, wiec nie opanowałem tej sztuki ruszania :decayed:

to kto dzisiaj będzie??? będzie chociaż 10 autek? :naughty:

Opublikowano

Guru widziałeś ankiete w temacie "Poezja zlotowa" :polew: chłopaki z Poznania mnie rozwalili :polew:

:polew: :polew: Dobrzy są :polew: :polew: ciekawe jaki będzie wynik :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: Dobrzy są :polew: :polew: ciekawe jaki będzie wynik :gwizdanie: :decayed:

tam wszyscy wiedzą oco chodzi z Madasem na czele ale jaja sobie robią :decayed:

Opublikowano

Ale z tego widzę to jeszcze wiele osób nie wpłaciło. Czester, Guru, Pucek ??? Co z wami???!!

a ja oficjalnie zrezygnowałem z ogólnopolskiego

Gregory ja też zrezygnowałem :confused4: ale co zrobić za to na IV urodziny A4-klubu jadę nawet jak bym musiał przez to robotę zmienić :good:

to kto dzisiaj będzie??? będzie chociaż 10 autek? :naughty:

Muszę pisać że będę :?: :polew::decayed:

Opublikowano

Jo byda na 99 procków :naughty:

Opublikowano

tam wszyscy wiedzą oco chodzi z Madasem na czele ale jaja sobie robią :decayed:

Domyślam się :wink4: jak ja wiem to Madas tym bardziej :)

A i tak najlepszy jest ostatni punkt do zagłosowania :polew: :polew: :rolleyes:

Opublikowano

Diman w Knurowie kolejne B7 przbyło ( na niepodległości :) )

Avant , srebrny, 2.0tdi, bez xenona ale z moją Navi i grzanymi stołkami, 2007r 145 tyś km :)

zmieniaj fure bo coś dużo zaczyna tego śmigać po Knurowie :decayed:[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 13:52_________________________________________________Kurcze szkoda że tylu Was odpadło z letniego - myślałem że tam troche porządzimy :(

Opublikowano

Diman w Knurowie kolejne B7 przbyło ( na niepodległości :) )

Avant , srebrny, 2.0tdi, bez xenona ale z moją Navi i grzanymi stołkami, 2007r 145 tyś km :)

zmieniaj fure bo coś dużo zaczyna tego śmigać po Knurowie :decayed:

Diman chyba nie trzeba ci nic mówić żebyś przy zmianie nie patrzał na silniki BLB :kox: :gwizdanie: :decayed:

Kurcze szkoda że tylu Was odpadło z letniego - myślałem że tam troche porządzimy :(

No widzisz ja jestem dosłownie podłamany ale co zrobić jak ma się durnych szefów :disgust:

Opublikowano

no niestety...gdyby to było 2/3 tygodnie później to jadę na bank, ale cóż...może porządzimy na urodzinkach, z quattro na pokładzie :wink4:

noo B7 jakoś dużo się ukazało teraz, co jadę to widzę same B7, nawet u mnie B8 dosyć sporo jeździ :gwizdanie:

Opublikowano

No widzisz ja jestem dosłownie podłamany ale co zrobić jak ma się durnych szefów

daj mi do nich numer :decayed:

Guru dla kogo zamawiałeś koszulki klubowe dziecięce :mysli:[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 14:03_________________________________________________z Quattro na pokładzie :mysli:

Opublikowano

Gureguru weź tam bratu przypomnij o płytkach dla mnie... :>

to narazie jest nas czterech

Pucek

Guru

Pelex

SomeS

Piterra?

Królu?

Diman?

M@rk?

kto będzie?

Opublikowano

Gureguru weź tam bratu przypomnij o płytkach dla mnie... :>

to narazie jest nas czterech

Pucek

Guru

Pelex

SomeS

Piterra?

Królu?

Diman?

M@rk?

kto będzie?

ja będe :good:
Opublikowano

Diman też powinien być :wink4:[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 14:13_________________________________________________10 furek się uzbiera :)

Opublikowano

noo właśnie kogoś mi brakowało Keżor... :naughty:

ale wieje na dworze, żeby tylko zapewnienia pogodynek się nie spełniły, najwyżej przeniesiemy się do podziemi..

właśnie...te moje niby nie zakłócające przetwornice zaczeły mi zakłócać, co mam zrobić Pany? pozłótką je owinąć czy co :kwasny:

Opublikowano

.

Opublikowano

obrażalski...WPADNIESZ????: