krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ale pustki - chyba gasze ale chyba prąd w Knurowie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ale pustki - chyba gasze ale chyba prąd w Knurowie :gwizdanie: W Knurowie to już dawno im zgasili Mion jedzie na agregacie z piwnicy
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro jadę do czeko - musze znaleść tego typa - muszę mu jeszcze coś wytłumaczyć
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro jadę do czeko - musze znaleść tego typa - muszę mu jeszcze coś wytłumaczyć jutro możesz jechać :decayed: ważne, żebyś się w środę nie pokazywał bo po 2 tyg. przerwie miałem ochotę się wybrać :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro jadę do czeko - musze znaleść tego typa - muszę mu jeszcze coś wytłumaczyć jutro możesz jechać :decayed: ważne, żebyś się w środę nie pokazywał bo po 2 tyg. przerwie miałem ochotę się wybrać :gwizdanie:
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro jadę do czeko - musze znaleść tego typa - muszę mu jeszcze coś wytłumaczyć jutro możesz jechać :decayed: ważne, żebyś się w środę nie pokazywał bo po 2 tyg. przerwie miałem ochotę się wybrać :gwizdanie: mnie to nie śmieszy - naprawdę lubiłem tam chodzić :disgust:
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro jadę do czeko - musze znaleść tego typa - muszę mu jeszcze coś wytłumaczyć jutro możesz jechać :decayed: ważne, żebyś się w środę nie pokazywał bo po 2 tyg. przerwie miałem ochotę się wybrać :gwizdanie: mnie to nie śmieszy - naprawdę lubiłem tam chodzić :disgust: przeca dalej możesz - tylko z kibla się nie wychylaj
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro jadę do czeko - musze znaleść tego typa - muszę mu jeszcze coś wytłumaczyć jutro możesz jechać :decayed: ważne, żebyś się w środę nie pokazywał bo po 2 tyg. przerwie miałem ochotę się wybrać :gwizdanie: mnie to nie śmieszy - naprawdę lubiłem tam chodzić :disgust: przeca dalej możesz - tylko z kibla się nie wychylaj :angry: nie chce wiedzieć co by było jak bym kupił sobie bmw i poszliśmy na wspólna imprę :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 klucze zamówione Miron, Ty sobie nie rozkazuj :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 .......nie rozkazuj sobie......... nie kumam o co chodzi
Rekomendowane odpowiedzi