Pucek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Guru, kto cie ku*rwa prosił o zamknięcie tematu z Zatoru ??? :polew: nie ma śmiania, nie ma lekko Guru, przesadziłeś trochę
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Guru, kto cie ku*rwa prosił o zamknięcie tematu z Zatoru ??? :polew: nie ma śmiania, nie ma lekko Guru, przesadziłeś trochę nom nie pierwszy raz, i temat gokartów też niewiem po co tutaj wrzucony do podwieszonych...
Pucek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Guru, kto cie ku*rwa prosił o zamknięcie tematu z Zatoru ??? :polew: nie ma śmiania, nie ma lekko Guru, przesadziłeś trochę nom nie pierwszy raz, i temat gokartów też niewiem po co tutaj wrzucony do podwieszonych... gokarty niech są, ale Guru musi dostać bana, nie ma lekko :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Guru' date=' kto cie ku*rwa prosił o zamknięcie tematu z Zatoru ??? [/quote'] :polew: nie ma śmiania, nie ma lekko Guru, przesadziłeś trochę nom nie pierwszy raz, i temat gokartów też niewiem po co tutaj wrzucony do podwieszonych... gokarty niech są, ale Guru musi dostać bana, nie ma lekko :gwizdanie: :decayed: :polew:gokarty były na pierwszym w regular niewiem po co ruszane jak dla mnie bez sensu ale każdy ma inne zdanie
gregory Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 siemano z ranca pucek fotki dawaj :gwizdanie: białego prześcieradła? myślisz że ja chodzę z aparatem? takie widoki zostawiam tylko dla siebie Dokładnie, jak nagrywasz lub robisz fotki to połowa wrażeń które mogłeś sam mieć ci umyka [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 11:04_________________________________________________Dobra ja spierdalam na rower, bo fajna pogoda Seeya!
diman Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 siemano ale mam smaka cos zrobic piekna pogoda jest tylko co rower - jezieorko czy cos tam
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 siemano ale mam smaka cos zrobic piekna pogoda jest tylko co rower - jezieorko czy cos tam rower
Guregoru Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Guru, kto cie ku*rwa prosił o zamknięcie tematu z Zatoru ??? I tak nikt już nic tam nie pisał ale mogę otworzyć jak chcecie gokarty były na pierwszym w regular niewiem po co ruszane jak dla mnie bez sensu ale każdy ma inne zdanie Jak wątek jest podwieszony to pierwszy post się powtarza na każdej stronie i dzięki temu lista osób chętnych jest cały czas widoczna i można dopisywać bez problemu dlatego wątek podwiesiłem
dawcav6 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 siema taka pogoda szkoda przed kompem siedzieć jade zaraz do knurkowa zalicze smażalnie kilka piwek na świeżym powietrzu i będzie git
Bulik Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 jestem i ja No i po co :>[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 12:34_________________________________________________ jade zaraz do knurkowa zalicze smażalnie w takie ciepło na solarium :no:
Guregoru Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 jestem i ja No i po co :> No dobra przepraszam już nie będę
Bulik Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 jestem i ja No i po co :> No dobra przepraszam już nie będę taaak wstydz sie :polew:
Guregoru Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 taaak wstydz sie :polew: No przecież się wstydzę ;( :polew:
Bulik Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 narta lece wszamac obiad ,a potem siaaakiś bronek
Guregoru Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 narta lece wszamac obiad ,apotem siaaakiś bronek Też spadam na obiad a potem kursik do Katowic i do Stanicy Majki jak będę jechał z Kato na Stanicę to dam ci znać
Mario22 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam się w popołudnie.... troszke mnie nie było ale o 5 wróciłem z imprezy z starego Browaru... :gwizdanie: i jakoś tak mi zeszło do teraz.... :hi: :hi:
gregory Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Yes-tem, ale aktywny dzień Nie ma to jak być zmęczonym, zadowolonym i robić wieczorne Pssssyyyt!
Rekomendowane odpowiedzi