A4 Mario Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 właśnie nie wiem, ale tam koło areny wali z oczyszczalni.. :gwizdanie: To jedno z drugie że są drzewa mokradła a co za tym idzie w ciul napalonych na nas kopruchów...
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 właśnie nie wiem, ale tam koło areny wali z oczyszczalni.. :gwizdanie: To jedno z drugie że są drzewa mokradła a co za tym idzie w ciul napalonych na nas kopruchów... Tak a na strefie ich nie będzie
A4 Mario Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 właśnie nie wiem, ale tam koło areny wali z oczyszczalni.. :gwizdanie: To jedno z drugie że są drzewa mokradła a co za tym idzie w ciul napalonych na nas kopruchów... Tak a na strefie ich nie będzie Będą ale mniej... to tylko moja propozycja... nic więcej dostosuje siem.
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Guru dzięki za PW, Ty masz zajechaną skrzynkę dlatego tu piszę
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Guru dzięki za PW, Ty masz zajechaną skrzynkę dlatego tu piszę
krolu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 właśnie nie wiem, ale tam koło areny wali z oczyszczalni.. :gwizdanie: To jedno z drugie że są drzewa mokradła a co za tym idzie w ciul napalonych na nas kopruchów... Tak a na strefie ich nie będzie może i będą ale powodzenia w grillowaniu koło oczyszczalni w taką pogodę :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 właśnie nie wiem, ale tam koło areny wali z oczyszczalni.. :gwizdanie: To jedno z drugie że są drzewa mokradła a co za tym idzie w ciul napalonych na nas kopruchów... Tak a na strefie ich nie będzie może i będą ale powodzenia w grillowaniu koło oczyszczalni w taką pogodę :gwizdanie: :good:
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 właśnie nie wiem, ale tam koło areny wali z oczyszczalni.. :gwizdanie: To jedno z drugie że są drzewa mokradła a co za tym idzie w ciul napalonych na nas kopruchów... Tak a na strefie ich nie będzie może i będą ale powodzenia w grillowaniu koło oczyszczalni w taką pogodę :gwizdanie: właśnie nie wiem, ale tam koło areny wali z oczyszczalni.. :gwizdanie: To jedno z drugie że są drzewa mokradła a co za tym idzie w ciul napalonych na nas kopruchów... Tak a na strefie ich nie będzie może i będą ale powodzenia w grillowaniu koło oczyszczalni w taką pogodę :gwizdanie: :good: Ale wy jesteście panienki :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 dzieki wielkie za spota, za kielbaske i chlebek może i będą ale powodzenia w grillowaniu koło oczyszczalni w taką pogodę nie znam sie ale tam nic nie bylo czuc :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 siemano z rana lekkoa nie wyspany ale chetny na wyjazd na pogorie kto sie pisze deklarowac sie bo cza siatke wynajac
blant88 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Witajcie Panowie Tutaj zamieściłem foty z wczorajszego spot'a :> http://www.speedyshare.com/files/23230410/2010-07-02_gliwice.rar PS. Podziękował za grilla
krolu Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 siemano z rana lekkoa nie wyspany ale chetny na wyjazd na pogorie kto sie pisze deklarowac sie bo cza siatke wynajac ja
A4 Mario Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Witajcie Panowie Tutaj zamieściłem foty z wczorajszego spot'a :> http://www.speedyshare.com/files/23230410/2010-07-02_gliwice.rar PS. Podziękował za grilla Siema siema foty juz zasysam...
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 Dawca - ja wekend jestem na miejscu więc jak coś to dzwoń
dawcav6 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Dawca - ja wekend jestem na miejscu więc jak coś to dzwoń witam spoko jak już to zadzwonie i podjade bo ciekawość mnie zeżre [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 11:41_________________________________________________aaaaaaa widziałem wczoraj albo już dziś w nocy około 00.30 srebrne a4 koło ronda na klubowych ramkach wiecie coś może o tym ???? myślałem że to Pucek ale po co by jechał na zabrze w nocy :>
Rekomendowane odpowiedzi