Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 oczywiście że pod kopalnią, inaczej bym się nie cieszył że tak dobrze nam idzie
Mario22 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 oczywiście że pod kopalnią, inaczej bym się nie cieszył że tak dobrze nam idzie Ja mam możliwośc przejścia pod firme a po jakims czasie pod kopalnie ale sie zastanawiam... sa plusy i minusy jak zawsze...
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 oczywiście że pod kopalnią, inaczej bym się nie cieszył że tak dobrze nam idzie Ja mam możliwośc przejścia pod firme a po jakims czasie pod kopalnie ale sie zastanawiam... sa plusy i minusy jak zawsze... Mario, a niby do jakiej firmy i na jaką później kopalnię? bo szczerze, nigdzie pod kopalnię nie ma przyjęć, a jak są to po znajomości, a praca pod firmą to praca za 1500 zł w najgorszych robotach bo właśnie takie roboty zleca się firmie
Guregoru Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 oczywiście że pod kopalnią, inaczej bym się nie cieszył że tak dobrze nam idzie Ja mam możliwośc przejścia pod firme a po jakims czasie pod kopalnie ale sie zastanawiam... sa plusy i minusy jak zawsze... Mario, a niby do jakiej firmy i na jaką później kopalnię? bo szczerze, nigdzie pod kopalnię nie ma przyjęć, a jak są to po znajomości, a praca pod firmą to praca za 1500 zł w najgorszych robotach bo właśnie takie roboty zleca się firmie Weź go nie dołuj przecież wiesz że jeździ nissanem Ja spadam Do jutra
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ale to prawda, wolę go uprzedzić niż ma potem się zdziwić
Mario22 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ale to prawda, wolę go uprzedzić niż ma potem się zdziwić Nie moge tu za duzo pisac o tym ale powiem tylko że plecy mam w miare szerokie... a już pod firmą miałbym ponad 2000 na łapke... ale tylko dzieki tym plecom
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ale to prawda, wolę go uprzedzić niż ma potem się zdziwić Nie moge tu za duzo pisac o tym ale powiem tylko że plecy mam w miare szerokie... a już pod firmą miałbym ponad 2000 na łapke... ale tylko dzieki tym plecom pogadamy o tym na żywo kiedyś bo albo masz mieć mega dobrą fuchę, albo ktoś Ci obiecuje gruszki na wierzbie
Mario22 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ale to prawda, wolę go uprzedzić niż ma potem się zdziwić Nie moge tu za duzo pisac o tym ale powiem tylko że plecy mam w miare szerokie... a już pod firmą miałbym ponad 2000 na łapke... ale tylko dzieki tym plecom pogadamy o tym na żywo kiedyś bo albo masz mieć mega dobrą fuchę, albo ktoś Ci obiecuje gruszki na wierzbie Dokładnie pogadamy pogadamy a te plecy to nie jakiś zwykły nadsztygar....
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 o tego typu sprawach mi nie musisz pisać, nadsztygar to żadna figura
Mario22 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 o tego typu sprawach mi nie musisz pisać, nadsztygar to żadna figura Dokładnie... pogadamy przy okazji do września mam czas nadecyzje.. [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 23:50_________________________________________________Siema z rana :hi:
Mario22 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Diman żyjesz :gwizdanie: O dziadka sie nie martw to jest stary imprezowicz...
Miszka82 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Diman żyjesz :gwizdanie: O dziadka sie nie martw to jest stary imprezowicz...
gregory Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Cześć pracy! [br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 18:39_________________________________________________Tak przypuszczałem, że macie coś wspólnego z koksem "Jastrzębska Spółka Węglowa jest największym producentem węgla koksowego w Europie"
Mario22 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Ale tu spokój na na na ale tu cisza na na na... pół dnia nieobecności na forum a tu trzy posty... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Ale tu spokój na na na ale tu cisza na na na... pół dnia nieobecności na forum a tu trzy posty... :gwizdanie: wychodzi na to, że gliwickie to tylko Miron :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Ale tu spokój na na na ale tu cisza na na na... pół dnia nieobecności na forum a tu trzy posty... :gwizdanie: wychodzi na to, że gliwickie to tylko Miron :polew: :polew: :polew: Tak on jest jak Riedel w Dzemie bez Rycha nie ma prawdiwego klimatu dżemu a bez koksa nie ma forum gliwickiego...
Rekomendowane odpowiedzi