Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak się chce 4 stówki to trzeba iść :gwizdanie:

będzie na gaz :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak się chce 4 stówki to trzeba iść :gwizdanie:

będzie na gaz :polew:

Gazownik :decayed:

Opublikowano

Guru - co chciałeś??

ja mam teraz ciężki klimat bo trafiłem później do znajomych których pucek widział u mnie koło bloku .. wiec jak chcesz coś konkretnego to zadzwoń jutro :decayed:

Opublikowano

Guru - co chciałeś??

ja mam teraz ciężki klimat bo trafiłem później do znajomych których pucek widział u mnie koło bloku .. wiec jak chcesz coś konkretnego to zadzwoń jutro :decayed:

Nic ważnego :) Zadzwonię jutro a jak zapomnę to w jakiś dzień tygodnia :decayed:

Opublikowano

Guru - co chciałeś??

Nic ważnego :) Zadzwonię jutro a jak zapomnę to w jakiś dzień tygodnia :decayed:

ok- ja nie miałem siły gadać - tak bym oddzwonił [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 20:48_________________________________________________ :wink4:
Opublikowano

ok- ja nie miałem siły gadać - tak bym oddzwonił [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 20:48_________________________________________________ :wink4:

Spoko :wink4:

Opublikowano
:hi: z wieczora ,ale dzień %%%%%%%%%%%%%%
Opublikowano

:hi: z wieczora ,ale dzień %%%%%%%%%%%%%%

siema :hi:

Opublikowano

:hi: z wieczora

spocik w SR chyba się udał :)

a dziś byłem wycieczkowo w ustroniu - pech chciał że znowu musiałem spotkać klubową kanalie (siemiena)

ale były też całkiem przyjemne chwile - znowu od dawien dawna widziałem na naszych drogach ferrari F355 - miazga - jeszcze sie lansował z prędkością 30km/h - szok jakie to auto na żywo jest mega boskie :slina:

Opublikowano

:hi: z wieczora

spocik w SR chyba się udał :)

a dziś byłem wycieczkowo w ustroniu - pech chciał że znowu musiałem spotkać klubową kanalie (siemiena)

ale były też całkiem przyjemne chwile - znowu od dawien dawna widziałem na naszych drogach ferrari F355 - miazga - jeszcze sie lansował z prędkością 30km/h - szok jakie to auto na żywo jest mega boskie :slina:

bez psychologa będziesz miał ciężko się z tego wygrzebać :decayed:

F355 :slina:

Opublikowano

F355 - do tego zatłoczony Ustroń i pykający sobie główną ulicą z prędkością 30-40km/h.

Każdy sie oglądał - kierowca nawet 40 lat nie miał - a tablice jakies tutaj nasze sjz czy smi

Opublikowano

F355 - do tego zatłoczony Ustroń i pykający sobie główną ulicą z prędkością 30-40km/h.

Każdy sie oglądał - kierowca nawet 40 lat nie miał - a tablice jakies tutaj nasze sjz czy smi

ufff to luz bo już chciałem do garażu schodzić i sprawdzać :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
mysle ze rybnik tego larma nigdy nie zapomni

my chcemy wiecej bo to bylo slabo :tongue4:

Opublikowano

znowu od dawien dawna widziałem na naszych drogach ferrari F355 - miazga - jeszcze sie lansował z prędkością 30km/h - szok jakie to auto na żywo jest mega boskie :slina:

a może widziałeś Ferrari replika bo też takiego widziałem :> a kupić takiego to nie problem http://kupuzywane.moto.onet.pl/ferrari/ferrari-f355-www-bojar-tuning-eu-C8882365.html :naughty:

Opublikowano

Królu, jednak poszedłeś to swoich kolegów :decayed:

pewnie piliście colę :polew:

to nic, na mnie już czas, lecę do roboty :)

:hi:

Opublikowano

Królu, jednak poszedłeś to swoich kolegów :decayed:

pewnie piliście colę :polew:

to nic, na mnie już czas, lecę do roboty :)

:hi:

poszedłem dzwonili, żebym wpadł na nasiadówkę koło lawety :kox: :kox: