romus111 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Helloł!! Dołączyłem nareszcie do zacnej grupy użytkowników Audi A4 mam nadzieje, że zjawię sie w Gliwicach
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Miron pamietasz kiedys wkleilem tu fotki RS6 z Gliwic ponizej filmik RS6 vs. Golf II od Sajmona
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Helloł!! Dołączyłem nareszcie do zacnej grupy użytkowników Audi A4 mam nadzieje, że zjawię sie w Gliwicach siema wszystkim
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 :gwizdanie: idę opalać mój blady brzuchol
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Arek - filmik fajniutki A replike od ori ferrari jeszcze potrafię odróżnić może gdyby to leciało na autostradzie w przeciwnym kierunku to można by się pomylić - ale nie jak się stało od tego jakieś 1,5 metra
siemian Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 pech chciał że znowu musiałem spotkać klubową kanalie (siemiena) Miron Ty mendo... :decayed: Ale tego że proponowałeś mi 1000zł żebym się z Tobą przeszedł po deptaku w Ustroniu i kolejny 1000zł żebym uścisnął dłoń Twojej Kobiecie i powiedział żę jesteś moim kolegą to już nie dodałeś :decayed:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 15:07_________________________________________________ Arek - filmik fajniutki A replike od ori ferrari jeszcze potrafię odróżnić może gdyby to leciało na autostradzie w przeciwnym kierunku to można by się pomylić - ale nie jak się stało od tego jakieś 1,5 metra Miron na replikach zna się jak nikt inny. W końcu dużo go kosztowało żeby z Cinkłaczento w gazie zrobić a4 b7
Bulik Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Miron na replikach zna się jak nikt inny. W końcu dużo go kosztowało żeby z Cinkłaczento w gazie zrobić a4 b7 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:jooołł meny
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Helloł!! Dołączyłem nareszcie do zacnej grupy użytkowników Audi A4 mam nadzieje, że zjawię sie w Gliwicach Zapraszamy A replike od ori ferrari jeszcze potrafię odróżnić Jasne :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 znowu od dawien dawna widziałem na naszych drogach ferrari F355 siedziałem w takim jakieś 17lat temu jak byłem we Włoszech właściciel widział jak sie napalam na to auto to podszedł , otworzył , wsadził mnie do środka i rodzice mi pstryknęli fotke i to w wersji Spider
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 znowu od dawien dawna widziałem na naszych drogach ferrari F355 siedziałem w takim jakieś 17lat temu jak byłem we Włoszech właściciel widział jak sie napalam na to auto to podszedł , otworzył , wsadził mnie do środka i rodzice mi pstryknęli fotke i to w wersji Spider Nie wiem czemu ale nie umiem sobie ciebie wyobrazic jak miales 6 lat
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Miron pamietasz kiedys wkleilem tu fotki RS6 z Gliwic ponizej filmik RS6 vs. Golf II od Sajmona co za driver w tym audi hamulec nacisnął :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Miron pamietasz kiedys wkleilem tu fotki RS6 z Gliwic ponizej filmik RS6 vs. Golf II od Sajmona co za driver w tym audi hamulec nacisnął :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: pomylił pedały
gregory Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Siemka! Na początek dzięki za imprezkę Przydało mi się to wyluzowanie Miron pamietasz kiedys wkleilem tu fotki RS6 z Gliwic ponizej filmik RS6 vs. Golf II od Sajmona Sajmon robił już lepsze czasy, bo niskie 11 udało mu się robić
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Gregor Sajmon robił już lepsze czasy, bo niskie 11 udało mu się robić jego celem w tym sezonie jest 10-tka, jak sie nie uda to Golf idzie na zyletki PS: w Rybniku juz jest kolejny projekt z 2.0 TFSi :gwizdanie:
gregory Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Arek Gregor Sajmon robił już lepsze czasy, bo niskie 11 udało mu się robić jego celem w tym sezonie jest 10-tka, jak sie nie uda to Golf idzie na zyletki PS: w Rybniku juz jest kolejny projekt z 2.0 TFSi :gwizdanie: Fajny jest ten jego golf :gwizdanie: 2.0TFSI rozwojowa jednostka
gregory Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 No to też pomacham Trza coś naspamować
Rekomendowane odpowiedzi