Xymox_2004 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem, ze sie nie psuje.......... ale kupilem uzywke - wiec poki nie bedzie wszystko na 100% ok to wiadomo ..........
diman Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem ze bedzie wam ciezko ale jutro mnie nie bedzie :gwizdanie: no nie bede ubolewal bo tez mnie nie bedzie i gregora i pucka rowniez
Bulik Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem ze bedzie wam ciezko ale jutro mnie nie bedzie :gwizdanie: no nie bede ubolewal bo tez mnie nie bedzie i gregora i pucka rowniez impra ???
Xymox_2004 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem ze nieco stare - ale pewne :> i wzialem pod uwage to co trzeba bedzie wymienic - tak wiec nie narzekam tylko robie co trzeba
Bulik Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem ze nieco stare - ale pewne :> i wzialem pod uwage to co trzeba bedzie wymienic - tak wiec nie narzekam tylko robie co trzeba
diman Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem ze bedzie wam ciezko ale jutro mnie nie bedzie :gwizdanie: no nie bede ubolewal bo tez mnie nie bedzie i gregora i pucka rowniez impra ??? no na chechle namioty :kox:
Xymox_2004 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ok chlopaki, zmykam, pozdro dla wszystkich......
Bulik Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem ze bedzie wam ciezko ale jutro mnie nie bedzie :gwizdanie: no nie bede ubolewal bo tez mnie nie bedzie i gregora i pucka rowniez impra ??? no na chechle namioty :kox: k***wa ,ja mam roczek po slubie (może wpadniemy na CHWILKE ale to nic pewnego bo robie do 17ej)[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 22:19_________________________________________________ ok chlopaki, zmykam, pozdro dla wszystkich......
mech15 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A potem na PW przeprasza uważaj bo kwiaty ci zacznie wysyłać - on wyraźnie coś od ciebie chce
Guregoru Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem ze bedzie wam ciezko ale jutro mnie nie bedzie :gwizdanie: no nie bede ubolewal bo tez mnie nie bedzie i gregora i pucka rowniez impra ??? no na chechle namioty :kox: A bo to w ten weekend jest ten wypad Jak w sobotę urwę się wcześniej z roboty to może wpadnę was odwiedzić [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 22:20_________________________________________________ A potem na PW przeprasza uważaj bo kwiaty ci zacznie wysyłać - on wyraźnie coś od ciebie chce Też mi się tek wydaje :polew:
diman Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem ze bedzie wam ciezko ale jutro mnie nie bedzie :gwizdanie: no nie bede ubolewal bo tez mnie nie bedzie i gregora i pucka rowniez impra ??? no na chechle namioty :kox: k***wa ,ja mam roczek po slubie (może wpadniemy na CHWILKE ale to nic pewnego bo robie do 17ej)[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 22:19_________________________________________________ ok chlopaki, zmykam, pozdro dla wszystkich...... wpadaj obejdziemy ta rocznice klubowo ja mialem wczoraj 9 lat i luzik tez bede opijal jutro my tam bedziemy caly weekend wiec jak bedziesz mial ochote to i namiot i spiwory s co tam ino bedziesz chcial to sie znajdzie dla was wiec wpadajcie bedzie fajnie
mech15 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ale radwańska dostaje w d*pę stuknąłbym szarapową :decayed:
Bulik Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem ze bedzie wam ciezko ale jutro mnie nie bedzie :gwizdanie: no nie bede ubolewal bo tez mnie nie bedzie i gregora i pucka rowniez impra ??? no na chechle namioty :kox: k***wa ,ja mam roczek po slubie (może wpadniemy na CHWILKE ale to nic pewnego bo robie do 17ej)[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 22:19_________________________________________________ ok chlopaki, zmykam, pozdro dla wszystkich...... wpadaj obejdziemy ta rocznice klubowo ja mialem wczoraj 9 lat i luzik tez bede opijal jutro my tam bedziemy caly weekend wiec jak bedziesz mial ochote to i namiot i spiwory s co tam ino bedziesz chcial to sie znajdzie dla was wiec wpadajcie bedzie fajnie postaram sie ale nie obiecuje jakby co to najpierw ci dryndne dimanie to do jutra bajo
diman Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiem ze bedzie wam ciezko ale jutro mnie nie bedzie :gwizdanie: no nie bede ubolewal bo tez mnie nie bedzie i gregora i pucka rowniez impra ??? no na chechle namioty :kox: k***wa ,ja mam roczek po slubie (może wpadniemy na CHWILKE ale to nic pewnego bo robie do 17ej)[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 22:19_________________________________________________ ok chlopaki, zmykam, pozdro dla wszystkich...... wpadaj obejdziemy ta rocznice klubowo ja mialem wczoraj 9 lat i luzik tez bede opijal jutro my tam bedziemy caly weekend wiec jak bedziesz mial ochote to i namiot i spiwory s co tam ino bedziesz chcial to sie znajdzie dla was wiec wpadajcie bedzie fajnie postaram sie ale nie obiecuje jakby co to najpierw ci dryndne dimanie to do jutra bajo to narazie i do zobaczenia
QRi Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 spac kutfa! ja jutro wpadne wkoncu jest czas, wkoncu jest wystrojone lajtowo auto, wkoncu nie ma wyjazdu grupowego do jutra panowie
Pucek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 spac kutfa! ja jutro wpadne wkoncu jest czas, wkoncu jest wystrojone lajtowo auto, wkoncu nie ma wyjazdu grupowego do jutra panowie wpadniesz akurat wtedy jak nawet Mirona nie będzie no ale co zrobić, ekipa będzie na NAKŁO-CHECHŁO
QRi Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 spac kutfa! ja jutro wpadne wkoncu jest czas, wkoncu jest wystrojone lajtowo auto, wkoncu nie ma wyjazdu grupowego do jutra panowie wpadniesz akurat wtedy jak nawet Mirona nie będzie no ale co zrobić, ekipa będzie na NAKŁO-CHECHŁO łeeee daleko nie macie
Guregoru Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Panowie nie wiem kto dziś jeszcze będzie oprócz mnie i Qri-ego (ze względu na wyjazd pod namioty) ale do zobaczenia na spocie
Rekomendowane odpowiedzi