miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 z rana widzę Pitek się nawet wczoraj odezwał Diman - .......................... ;( poducha jednak ożyła Diman - ustawialiście się już na jakąś godzine na wyjazd na zlot ?
miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ooooooooo jak tu dużo ludzi z rana
dawcav6 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 dawno tu nie zaglądałem ale cóż mamy wakacje trzeba było po wczasować :>
Guregoru Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ludzie z wakacji wracają to ruch się wreszcie zaczął
Miszka82 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ludzie z wakacji wracają to ruch się wreszcie zaczął myślisz, że to było przyczyną
Guregoru Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ludzie z wakacji wracają to ruch się wreszcie zaczął myślisz, że to było przyczyną A myslisz ze co tak :gwizdanie:
Lukasch44 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 wieczorową porą depresja pourlopowa w pełni a tu praca i praca. Znacie Panowie może kogoś kto sprawdzi mi kompletną historię mojego wozidła po numerze VIN w ASO. Dziś próbowałem telefonicznie -spławili, wysłałem małżonkę :gwizdanie: niestety też spławili. Nie mam pomysłu jak to ogryźć a szukajka jakoś mało pomocna.
Guregoru Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 wieczorową porą depresja pourlopowa w pełni a tu praca i praca. Znacie Panowie może kogoś kto sprawdzi mi kompletną historię mojego wozidła po numerze VIN w ASO. Dziś próbowałem telefonicznie -spławili, wysłałem małżonkę :gwizdanie: niestety też spławili. Nie mam pomysłu jak to ogryźć a szukajka jakoś mało pomocna. Zadzwoń do Magro w Rybniku bo tam podobno nie robią żadnych problemów
Lukasch44 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 dzięki, jutro spróbuje bo jakoś ten serwis na portowej mało współpracuje przecież ja nie chciałem tego za darmo
krolu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 dzięki, jutro spróbuje bo jakoś ten serwis na portowej mało współpracuje przecież ja nie chciałem tego za darmo kup kilka kasztelanów i uderz do "stanleya" :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 dzięki, jutro spróbuje bo jakoś ten serwis na portowej mało współpracuje przecież ja nie chciałem tego za darmo kup kilka kasztelanów i uderz do "stanleya" :gwizdanie: :gwizdanie: Albo bez kasztelanów uderz do ... z klubu (do kogo powiem ci na spocie )
miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Stanley za kasztelany to każdemu to samo mówi [br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 21:58_________________________________________________nie ważne czy masz seata czy audi czy vw - ważne że ilość kasztelanów w lodówce się zgadza
Lukasch44 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 trochę roboty przy aucie mam (rozrząd itp.) a ciekaw jestem czy te rachunki co dostałem z autem i książka i wskazania licznika są coś warte...
Rekomendowane odpowiedzi