krolu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Stanley za kasztelany to każdemu to samo mówi [br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 21:58_________________________________________________nie ważne czy masz seata czy audi czy vw - ważne że ilość kasztelanów w lodówce się zgadza mówi: "brak historii serwisowej" :decayed:
Miszka82 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Stanley za kasztelany to każdemu to samo mówi [br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 21:58_________________________________________________nie ważne czy masz seata czy audi czy vw - ważne że ilość kasztelanów w lodówce się zgadza mówi: "brak historii serwisowej" :decayed: no mi tak powiedział czyli za każdym razem na przeglądzie wychodziło, że igła i nie trzeba nic wymieniać
Guregoru Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 no mi tak powiedział czyli za każdym razem na przeglądzie wychodziło, że igła i nie trzeba nic wymieniać Tak to sobie tłumacz
Miszka82 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 no mi tak powiedział czyli za każdym razem na przeglądzie wychodziło, że igła i nie trzeba nic wymieniać Tak to sobie tłumacz
diman Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 QRi niestety nie mialem okazji sie z toba troche pobawic na banie wozidlo wpadlo mi w tryb awaryjny przez ten zasrany EGR no trudno innym razem ale za to szacun za projekt chodzi ci to niesamowicie przyspieszenie jest za***iste
Mario22 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Siema ziomki.... Wstaje rano biore sie do roboty i wracam tak jak dzis... stad spadek statystyczny mojego spamu na forum... :polew:
Miszka82 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Siema ziomki.... Wstaje rano biore sie do roboty i wracam tak jak dzis... stad spadek statystyczny mojego spamu na forum... :polew: chyba bardzo chcesz mieć Audi
QRi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 QRi niestety nie mialem okazji sie z toba troche pobawic na banie wozidlo wpadlo mi w tryb awaryjny przez ten zasrany EGR no trudno innym razem ale za to szacun za projekt chodzi ci to niesamowicie przyspieszenie jest za***iste wyprzedzilem.... cisne do oporu - lookam w lusterko... i co ? gdzie jest diman
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Qri - musimy się kiedyś pobawić furkami na autostradzie pojechać od 100 do 200 pojechać od 150 do 250 i np. z dwójki z rolki do końca [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 10:13_________________________________________________ciekaw jestem ile mi odjedziesz
QRi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 telefon mój masz nawet dzisiaj mi pasuje - do 14 30 jestem caly czas wolny
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 telefon mój masz nawet dzisiaj mi pasuje - do 14 30 jestem caly czas wolny dzisiaj to ja w pracy siedzę do późna Qri - a jak u Ciebie z niedzielnym wieczorem wygląda ? może byśmy się gdzieś umówili - furacze potestowali i na 20.00 podjechali zobaczyć na M1 Zabrze - czy coś tam się dzieje, czy jakiegoś ściganka nie ma - zobaczyć jakie fury się tam zbierają [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 11:57_________________________________________________no chyba że w piątek uda mi się na spota podjechać - ale to będę wiedział dopiero w piątek rano
Seski Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 telefon mój masz nawet dzisiaj mi pasuje - do 14 30 jestem caly czas wolny dzisiaj to ja w pracy siedzę do późna Qri - a jak u Ciebie z niedzielnym wieczorem wygląda ? może byśmy się gdzieś umówili - furacze potestowali i na 20.00 podjechali zobaczyć na M1 Zabrze - czy coś tam się dzieje, czy jakiegoś ściganka nie ma - zobaczyć jakie fury się tam zbierają [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 11:57_________________________________________________no chyba że w piątek uda mi się na spota podjechać - ale to będę wiedział dopiero w piątek rano napinacze... :polew: :polew: przynajmniej mają czym ;(
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 telefon mój masz nawet dzisiaj mi pasuje - do 14 30 jestem caly czas wolny dzisiaj to ja w pracy siedzę do późna Qri - a jak u Ciebie z niedzielnym wieczorem wygląda ? może byśmy się gdzieś umówili - furacze potestowali i na 20.00 podjechali zobaczyć na M1 Zabrze - czy coś tam się dzieje, czy jakiegoś ściganka nie ma - zobaczyć jakie fury się tam zbierają [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 11:57_________________________________________________no chyba że w piątek uda mi się na spota podjechać - ale to będę wiedział dopiero w piątek rano napinacze... :polew: :polew: przynajmniej mają czym ;( jeszcze z 2 takie montaże i też se kupisz
Miszka82 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 telefon mój masz nawet dzisiaj mi pasuje - do 14 30 jestem caly czas wolny dzisiaj to ja w pracy siedzę do późna Qri - a jak u Ciebie z niedzielnym wieczorem wygląda ? może byśmy się gdzieś umówili - furacze potestowali i na 20.00 podjechali zobaczyć na M1 Zabrze - czy coś tam się dzieje, czy jakiegoś ściganka nie ma - zobaczyć jakie fury się tam zbierają [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 11:57_________________________________________________no chyba że w piątek uda mi się na spota podjechać - ale to będę wiedział dopiero w piątek rano napinacze... :polew: :polew: przynajmniej mają czym ;( jeszcze z 2 takie montaże i też se kupisz :polew: :polew: ja już jestem po jeździe testowej więc na pewno po dwóch montażach biorę Twoją w tej cenie
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ok - wiesz że jak dla Ciebie to 78 tyś zł - żeby nie było że na kolegach chcę zarobić - a bierz jak za darmo - co mi tam
Miszka82 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ok - wiesz że jak dla Ciebie to 78 tyś zł - żeby nie było że na kolegach chcę zarobić - a bierz jak za darmo - co mi tam czyli następne dwa montaże płacisz po 39 tyś
Seski Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ok - wiesz że jak dla Ciebie to 78 tyś zł - żeby nie było że na kolegach chcę zarobić - a bierz jak za darmo - co mi tam czyli następne dwa montaże płacisz po 39 tyś ja też jade
Rekomendowane odpowiedzi