stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kupił avusy i jaki kozak kiedy to było :gwizdanie: ale teraz tył mam niżej
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadki :gwizdanie: a ja nie wiem czy jutro wpadnę, jakoś mi się nie chce, aaa i na tych Gliwicach nic się nie dzieje Wpadnij, pogadamy, pościgamy się, objadę cię. Fajnie będzie jak zrobisz program pod tą za***iście dużą suszarkę to się zmierzymy, nie chcę żebyś się tłumaczył że nie masz programu jak należy i dlatego przegrałeś jak mnie zaprosicie to Was objadę, albo nie Baśka Was objedzie (a ona jeździ do 60km/h) ciebie zapraszac nie trzeba mam nadzieje wpadaj i juz [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:51_________________________________________________ kupił avusy i jaki kozak kiedy to było :gwizdanie: ale teraz tył mam niżej rezacz
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wszyscy rezają dobra, to zrobimy jutro grilla na strefie i upalimy trochę fury :gwizdanie:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wszyscy rezają dobra, to zrobimy jutro grilla na strefie i upalimy trochę fury :gwizdanie: to przyjadę na rezerwie
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wszyscy rezają dobra, to zrobimy jutro grilla na strefie i upalimy trochę fury :gwizdanie: to przyjadę na rezerwie semp
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 po pracy a Ty już zrobiłeś tego trupa? mam na myśli białego trupa
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 po pracy a Ty już zrobiłeś tego trupa? mam na myśli białego trupa "mózg" umiera po 5 minutach od braku tlenu :gwizdanie: później nie ma ratunku
Guregoru Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 po pracy a Ty już zrobiłeś tego trupa? mam na myśli białego trupa Się robi po pracy a Ty już zrobiłeś tego trupa? mam na myśli białego trupa "mózg" umiera po 5 minutach od braku tlenu :gwizdanie: później nie ma ratunku Po 4
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 pewnie Majki Ci to ogarnia :gwizdanie:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 po pracy a Ty już zrobiłeś tego trupa? mam na myśli białego trupa Się robi po pracy a Ty już zrobiłeś tego trupa? mam na myśli białego trupa "mózg" umiera po 5 minutach od braku tlenu :gwizdanie: później nie ma ratunku Po 4 dałem Ci szanse, bo przez jedną minutę w twoim przypadku tlen szuka mózgu
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 po pracy a Ty już zrobiłeś tego trupa? mam na myśli białego trupa Się robi po pracy a Ty już zrobiłeś tego trupa? mam na myśli białego trupa "mózg" umiera po 5 minutach od braku tlenu :gwizdanie: później nie ma ratunku Po 4 dałem Ci szanse, bo przez jedną minutę w twoim przypadku tlen szuka mózgu :polew: :polew: :polew:
gregory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadki :gwizdanie: a ja nie wiem czy jutro wpadnę, jakoś mi się nie chce, aaa i na tych Gliwicach nic się nie dzieje wpadaj nie wyglupiaj sie nastepny co na spotu nie jezdzi tez laske poznales LPG zdrożało o 4 grosze [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:30_________________________________________________ kupił avusy i jaki kozak kiedy to było :gwizdanie: ale teraz tył mam niżej A co poszliście z Baśką na kompromis i założyłeś tylko tył
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dziadki :gwizdanie: a ja nie wiem czy jutro wpadnę, jakoś mi się nie chce, aaa i na tych Gliwicach nic się nie dzieje wpadaj nie wyglupiaj sie nastepny co na spotu nie jezdzi tez laske poznales LPG zdrożało o 4 grosze [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:30_________________________________________________ kupił avusy i jaki kozak kiedy to było :gwizdanie: ale teraz tył mam niżej A co poszliście z Baśką na kompromis i założyłeś tylko tył ten gaz to moze byc przyczyna taka kasa do gory [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:32_________________________________________________ od tyłu jest spoko Swinia :polew:
gregory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dałem Ci szanse, bo przez jedną minutę w twoim przypadku tlen szuka mózgu :polew:
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 do d*py wam nakopię :gwizdanie: mozesz jutro jak wpadniesz na spota
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 do d*py wam nakopię :gwizdanie: mozesz jutro jak wpadniesz na spota przecież wiadomo że wpadnę :gwizdanie:
gregory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 do d*py wam nakopię :gwizdanie: Zamiast nam do d*py nakopać, to możesz jutro na strefie w polu kartofli nakopać, to będą jeszcze pieczone kartofle do kiełbaski Wyżyjesz się i będzie co jeść, przyjemne z pożytecznym
Rekomendowane odpowiedzi