Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dobra pany i panie spadam do wyra jutro ostatnia szychta i dwa tydnie urlopu :kox: :kox: a wiec do jutra narka nie zapomnij zapodać insuliny
gregory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dobra pany i panie spadam do wyra jutro ostatnia szychta i dwa tydnie urlopu :kox: :kox: a wiec do jutra narka Dimek, a co w końcu jutro z Chechłem??
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 i do tego wszystkiego ołówek z tabliczka mnożenia i opakowanie z gum spermint :polew: Ten ołówek jest cool Do dziś takie robią, ale bardziej sztuczne bo plastikowe prawie jak liczydło
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dobra pany i panie spadam do wyra jutro ostatnia szychta i dwa tydnie urlopu :kox: :kox: a wiec do jutra narka Dimek, a co w końcu jutro z Chechłem?? pisał że odpada
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dobra pany i panie spadam do wyra jutro ostatnia szychta i dwa tydnie urlopu :kox: :kox: a wiec do jutra narka nie zapomnij zapodać insuliny luz juz zapodalem dwie dawki dobra pany i panie spadam do wyra jutro ostatnia szychta i dwa tydnie urlopu :kox: :kox: a wiec do jutra narka Dimek, a co w końcu jutro z Chechłem?? chyba nie dam rady ale wiesz jakto ze mna jest jutro sie zobaczy moze spontan kto to wie
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dobra pany i panie spadam do wyra jutro ostatnia szychta i dwa tydnie urlopu :kox: :kox: a wiec do jutra narka Dimek, a co w końcu jutro z Chechłem?? pisał że odpada mi pasuje tylko o co chodzi ?
gregory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dobra pany i panie spadam do wyra jutro ostatnia szychta i dwa tydnie urlopu :kox: :kox: a wiec do jutra narka Dimek, a co w końcu jutro z Chechłem?? pisał że odpada Nie płosz mi tu zwierzyny
Guregoru Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Stanley nie gniewam się niech sobie przypomnę jak tego bana się załatwiało
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dobra pany i panie spadam do wyra jutro ostatnia szychta i dwa tydnie urlopu :kox: :kox: a wiec do jutra narka Dimek, a co w końcu jutro z Chechłem?? pisał że odpada mi pasuje tylko o co chodzi ? znów chcesz oglądać TRÓJKĘ na chechle?
gregory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czyli proste, kto jutro będzie na spocie może załapie się na grilla, albo sponton
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czyli proste, kto jutro będzie na spocie może załapie się na grilla, albo sponton potem w auta i na bibe
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Stanley nie gniewam się niech sobie przypomnę jak tego bana się załatwiało ja mam specjalnego firewalla, nie ma możliwości mi dać
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czyli proste, kto jutro będzie na spocie może załapie się na grilla, albo sponton ja odpadam, nawet jak w sobotę nie pójdę do roboty :gwizdanie: poważnie :>
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czyli proste, kto jutro będzie na spocie może załapie się na grilla, albo sponton to my się spakujemy, gdyby coś, weźcie to lampe na 230V (podstawa) PS W sobote pogoda ma byc full wypas [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:54_________________________________________________ Czyli proste, kto jutro będzie na spocie może załapie się na grilla, albo sponton ja odpadam, nawet jak w sobotę nie pójdę do roboty :gwizdanie: poważnie :> jedziesz, Basia powiedziała, że masz transport zapewniony
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jak Baśka ma prowadzić to ja na bank nie jadę
Guregoru Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Stanley nie gniewam się niech sobie przypomnę jak tego bana się załatwiało ja mam specjalnego firewalla, nie ma możliwości mi dać Wszystko da się obejść :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Stanley nie gniewam się niech sobie przypomnę jak tego bana się załatwiało ja mam specjalnego firewalla, nie ma możliwości mi dać Wszystko da się obejść :gwizdanie: nie napinaj się już tak :gwizdanie:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jak Baśka ma prowadzić to ja na bank nie jadę ale urwał, a mógł chłop jeździć :gwizdanie:
gregory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 To co powiększyć pakiet włóczykij o specjal namiot?
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jak Baśka ma prowadzić to ja na bank nie jadę ale urwał, a mógł chłop jeździć :gwizdanie: nie no, odpadam z tą sobotą
Rekomendowane odpowiedzi