diman Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 no co jak sie nie nabija gadka to cza sobie radzic :gwizdanie:
stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 no co jak sie nie nabija gadka to cza sobie radzic :gwizdanie: a Ty byś się wziął za robotę na tym urlopie
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 no co jak sie nie nabija gadka to cza sobie radzic :gwizdanie: a Ty byś się wziął za robotę na tym urlopie wlasnie wrocilem co sie czepiasz od rana zapierniczalem u siostry
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pucek kiedy rezamy te moje drl wkoncu mam malego plana jak to zrobic moze bysmy cos pokombinowali co ty na to
stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pucek kiedy rezamy te moje drl wkoncu mam malego plana jak to zrobic moze bysmy cos pokombinowali co ty na to Pucek jest od wczoraj specjalistą od rzeczy niemożliwych ( a przynajmniej jego pięciokilowe narzędzia )
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pucek kiedy rezamy te moje drl wkoncu mam malego plana jak to zrobic moze bysmy cos pokombinowali co ty na to nie umiem, nie potrafię, nie dam rady ja nic nie potrafię i proszę mnie nie prosić o pomoc :polew: wczoraj miałem tak ciężki dzień że do teraz nie mogę wyjść z łóżka
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pucek kiedy rezamy te moje drl wkoncu mam malego plana jak to zrobic moze bysmy cos pokombinowali co ty na to nie umiem, nie potrafię, nie dam rady ja nic nie potrafię i proszę mnie nie prosić o pomoc :polew: wczoraj miałem tak ciężki dzień że do teraz nie mogę wyjść z łóżka szkoda sam bede musial sobie jakos poradzic ale dzieki ;(
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Pucek - jak tam letni - jedziesz czy wymiękasz
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 na letni nie jadę, nie mam kasy Diman, dasz radę, a ja teraz nie ma tym bardziej czasu, nowa istota w domu + kobieta na karku
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 na letni nie jadę, nie mam kasy Diman, dasz radę, a ja teraz nie ma tym bardziej czasu, nowa istota w domu + kobieta na karku a co dziecko ci sie urodzilo
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 na letni nie jadę, nie mam kasy Diman, dasz radę, a ja teraz nie ma tym bardziej czasu, nowa istota w domu + kobieta na karku a co dziecko ci sie urodzilo prawie na 4 łapach, waży 5,3 kg i ma 7 tygodni i 3 dni
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 na letni nie jadę, nie mam kasy Diman, dasz radę, a ja teraz nie ma tym bardziej czasu, nowa istota w domu + kobieta na karku a co dziecko ci sie urodzilo prawie na 4 łapach, waży 5,3 kg i ma 7 tygodni i 3 dni no i przez jakiegos psa nie masz czasu no to zes mi teraz pojechol ;(
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 to nie jest zwykły pies :gwizdanie: Diman, sam dasz radę, a jak nie to przyjedziesz :gwizdanie: ale ja na elektronice samochodowej mało co się znam
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 to nie jest zwykły pies :gwizdanie: Diman, sam dasz radę, a jak nie to przyjedziesz :gwizdanie: ale ja na elektronice samochodowej mało co się znam jasne
Rekomendowane odpowiedzi