diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a o ktorej? o 19.00 pod GO SPORTEM na 3 stawach w kato ja jade jak chcesz to mozemy sie na dwie fury karnac
krolu Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet Kanar :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:24_________________________________________________w ogóle ( jeszcze w robocie)
krolu Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet rysiu b6 srebrny avant - po prostu ogień cała fura wyłożona podwójną warstwa wygłuszenia + półka na głosnik w kole z MDF-u
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet rysiu b6 srebrny avant - po prostu ogień cała fura wyłożona podwójną warstwa wygłuszenia + półka na głosnik w kole z MDF-u a teraz czaje spoko a i tak poza nawiasem wymienilem dzisiaj EGR'a ale ze mnie rezacz co najlepsze na parkingu plazy w rudzie slaskiej no i teraz mozna spokojnie pomykac nad moze
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet rysiu b6 srebrny avant - po prostu ogień cała fura wyłożona podwójną warstwa wygłuszenia + półka na głosnik w kole z MDF-u a teraz czaje spoko a i tak poza nawiasem wymienilem dzisiaj EGR'a ale ze mnie rezacz co najlepsze na parkingu plazy w rudzie slaskiej no i teraz mozna spokojnie pomykac nad moze
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet rysiu b6 srebrny avant - po prostu ogień cała fura wyłożona podwójną warstwa wygłuszenia + półka na głosnik w kole z MDF-u a teraz czaje spoko a i tak poza nawiasem wymienilem dzisiaj EGR'a ale ze mnie rezacz co najlepsze na parkingu plazy w rudzie slaskiej no i teraz mozna spokojnie pomykac nad moze stanley w czwartek moge wpasc sie zatankowac a i bedziesz jutro na spocie musimy pare rzeczy dogadac
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet rysiu b6 srebrny avant - po prostu ogień cała fura wyłożona podwójną warstwa wygłuszenia + półka na głosnik w kole z MDF-u a teraz czaje spoko a i tak poza nawiasem wymienilem dzisiaj EGR'a ale ze mnie rezacz co najlepsze na parkingu plazy w rudzie slaskiej no i teraz mozna spokojnie pomykac nad moze stanley w czwartek moge wpasc sie zatankowac a i bedziesz jutro na spocie musimy pare rzeczy dogadac pewnie, że będę najlepiej jakbyś wpadł w czwartek do południa
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet rysiu b6 srebrny avant - po prostu ogień cała fura wyłożona podwójną warstwa wygłuszenia + półka na głosnik w kole z MDF-u a teraz czaje spoko a i tak poza nawiasem wymienilem dzisiaj EGR'a ale ze mnie rezacz co najlepsze na parkingu plazy w rudzie slaskiej no i teraz mozna spokojnie pomykac nad moze stanley w czwartek moge wpasc sie zatankowac a i bedziesz jutro na spocie musimy pare rzeczy dogadac pewnie, że będę najlepiej jakbyś wpadł w czwartek do południa ok to bede w czwartek a pogadamy jeszcze jutro na spocie
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet rysiu b6 srebrny avant - po prostu ogień cała fura wyłożona podwójną warstwa wygłuszenia + półka na głosnik w kole z MDF-u a teraz czaje spoko a i tak poza nawiasem wymienilem dzisiaj EGR'a ale ze mnie rezacz co najlepsze na parkingu plazy w rudzie slaskiej no i teraz mozna spokojnie pomykac nad moze stanley w czwartek moge wpasc sie zatankowac a i bedziesz jutro na spocie musimy pare rzeczy dogadac pewnie, że będę najlepiej jakbyś wpadł w czwartek do południa ok to bede w czwartek a pogadamy jeszcze jutro na spocie to weź flaszkę :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet rysiu b6 srebrny avant - po prostu ogień cała fura wyłożona podwójną warstwa wygłuszenia + półka na głosnik w kole z MDF-u a teraz czaje spoko a i tak poza nawiasem wymienilem dzisiaj EGR'a ale ze mnie rezacz co najlepsze na parkingu plazy w rudzie slaskiej no i teraz mozna spokojnie pomykac nad moze stanley w czwartek moge wpasc sie zatankowac a i bedziesz jutro na spocie musimy pare rzeczy dogadac pewnie, że będę najlepiej jakbyś wpadł w czwartek do południa ok to bede w czwartek a pogadamy jeszcze jutro na spocie to weź flaszkę :gwizdanie: na spocie flaszka no stan tego jeszcze nie bylo :kox:
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet rysiu b6 srebrny avant - po prostu ogień cała fura wyłożona podwójną warstwa wygłuszenia + półka na głosnik w kole z MDF-u a teraz czaje spoko a i tak poza nawiasem wymienilem dzisiaj EGR'a ale ze mnie rezacz co najlepsze na parkingu plazy w rudzie slaskiej no i teraz mozna spokojnie pomykac nad moze stanley w czwartek moge wpasc sie zatankowac a i bedziesz jutro na spocie musimy pare rzeczy dogadac pewnie, że będę najlepiej jakbyś wpadł w czwartek do południa ok to bede w czwartek a pogadamy jeszcze jutro na spocie to weź flaszkę :gwizdanie: na spocie flaszka no stan tego jeszcze nie bylo :kox: trzeba iść z postępem
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 19:00 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 20:12_________________________________________________ale nie mogę ci zagwarantować, że on będzie jutro :gwizdanie: ty krolu a kto ma taki sprzet rysiu b6 srebrny avant - po prostu ogień cała fura wyłożona podwójną warstwa wygłuszenia + półka na głosnik w kole z MDF-u a teraz czaje spoko a i tak poza nawiasem wymienilem dzisiaj EGR'a ale ze mnie rezacz co najlepsze na parkingu plazy w rudzie slaskiej no i teraz mozna spokojnie pomykac nad moze stanley w czwartek moge wpasc sie zatankowac a i bedziesz jutro na spocie musimy pare rzeczy dogadac pewnie, że będę najlepiej jakbyś wpadł w czwartek do południa ok to bede w czwartek a pogadamy jeszcze jutro na spocie to weź flaszkę :gwizdanie: na spocie flaszka no stan tego jeszcze nie bylo :kox: trzeba iść z postępem no moze i racja czlowiek sie starzeje i jakos postep ucieka :gwizdanie:
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 to ja się zbieram, jeszcze Teslic jedzie zatankować
Archaon Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 mozemy sie zabrac na 2 furki, tylko mi nie uciekaj za bardzo , o ktorej wyjezdzasz, w razie co to jest moj tel 535830328
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 mozemy sie zabrac na 2 furki, tylko mi nie uciekaj za bardzo , o ktorej wyjezdzasz, w razie co to jest moj tel 535830328 ja bede wyjezdzal okolo 18.45 wiec jak cos to sie odezwe
Rekomendowane odpowiedzi